Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ekmek, şinitzel, nektari, erik, üzüm, bitter karbonhidrat canım
Ben kahvaltı sadece sadece 1 nektari ve 1salatalık yıyorum yanında yeşil çay öglen yemegım yok nektari yüksek lif kaynağı olduğunu bılıorum karbonhidrat ta almadığım için normalde ekmek yemıorum cunku ondan karsılıorum az miktarını ama lif açısından zengin buda zayıflamaya büyük yardımcı dıe bılıorum bide kalori olarakda orta boy nektari 47 kalori oldukca dusuk ve lavaboya rahat çıkmamızı sağlıyor yanlışım varmı bu konuda duzeltırsenız sevinirim varsa

canım ekmek dışında diğerleri karbonhidrat mi? Hangileri, ben sanırım yanlış biliyorum diğerlerin de yok sanıyordum k.hidrat
Telefonuna play storeden uygulama indir canım ordan hangi yıyecekler kac kalori hangi bakımdan daha zengin yani karbonhidratmı proteinmi yagmı gormusde olursun ben öyle yapıorum :)
Ayrıca günlük yedıgın tüm ogunlerın toplam kalorisinide bulabılırsın :)

Menü çok güzelmiş

Canım kahvaltın çok az. O şekilde olmaz. Diyetin olmazsa olmazı yumurtadır. Sabah yumurta, peynir, zeytin, yeşillik, mevsimiyse domates salatalık ve mutlaka ceviz çiğ badem vs gibi çiğ kuruyemişler yemelisin. En önemlisi sağlıklı yağlar. Onuda söğüş salatanın üstüne, zeytinin üstüne gezdireceğimiz zeytinyağından ve çiğ kuruyemişlerden alabiliriz.

Az yemekle kilo verilmez canım emin ol bi yerde tıkanır kalırsın. Metabolizmanıda bozarsın.

Ya aslında indirmiştim ama kullanamadım. Kullandığın programın adini yazabilir misin?

Cok haklsn ama bende şöyle bısı var bundan fazla yersem pısman oluyorum pıskolojım çöküyor ama suda var hergün bole deıl haftada 3 gün böyle kalan günler yumurta yıyorum bugünde meyve yarın yumurta mesela deisdiriorum listeyi sık sık bunye alısmasın dıe aynı duzene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…