• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cok haklsn ama bende şöyle bısı var bundan fazla yersem pısman oluyorum pıskolojım çöküyor ama suda var hergün bole deıl haftada 3 gün böyle kalan günler yumurta yıyorum bugünde meyve yarın yumurta mesela deisdiriorum listeyi sık sık bunye alısmasın dıe aynı duzene
Az yediğinde bi yerden sonra kilo gitmiyor. Ben senin için söyledim canım sen bilirsin herkesin beklentisi farklı

Az yediğinde bi yerden sonra kilo gitmiyor. Ben senin için söyledim canım sen bilirsin herkesin beklentisi farklı
Bılıorum çok tesekkur ederım uyarın için :) ben evlilikten oncede 38 kılo verdim ve bundan daha kötü diyetle ama hiç yavaslama olmadı 2 gün ac kaldığım oldu sıklıkla ve geride almadm yedım halde cok haraketlıydm cunku lise zamanıydı ben kılomu dogumdan sonra aldım malesef yanls beslenme ve haraketszlkden programımı sık sık deısıorum inşallah sıkıntı olmaz :)

Bılıorum çok tesekkur ederım uyarın için :) ben evlilikten oncede 38 kılo verdim ve bundan daha kötü diyetle ama hiç yavaslama olmadı 2 gün ac kaldığım oldu sıklıkla ve geride almadm yedım halde cok haraketlıydm cunku lise zamanıydı ben kılomu dogumdan sonra aldım malesef yanls beslenme ve haraketszlkden programımı sık sık deısıorum inşallah sıkıntı olmaz :)
Eğer geri almadıysan kiloları çok iyi. Ben yaş ilerledikçe verdiğim bütün kiloları yavaş yavaş geri aldım. Zaten insan 18 yaşındaki gibi olamıyo hiç bi zaman. Şuan mümkün değil 65in altına düşemiyorum. Metabolizmam çok yavaş. Kaç yaşındasın ?

Eğer geri almadıysan kiloları çok iyi. Ben yaş ilerledikçe verdiğim bütün kiloları yavaş yavaş geri aldım. Zaten insan 18 yaşındaki gibi olamıyo hiç bi zaman. Şuan mümkün değil 65in altına düşemiyorum. Metabolizmam çok yavaş. Kaç yaşındasın ?
Yok almadm ben tersıne verdım yedım halde cunku ozaman hayatım hareketliydi bekarken farklı oluyor :Dyasım daha 20 ekim31 de 21 olcak

Kızlar bu arada birşey söylemek istiyorum. Ben eşime sabah söyledim diyette olduğumu biraz moralimi bozdu. Çünkü benim vücudum da morluklar çıktığı için beslenmeme dikkat etmem gerekiyor tedavi görüyorum şu an. ben senin sağlıklı olmanı istiyorum zayıf olmanı değil. Bu morluklar daha geçmedi kendini aç bırakma diye birşeyler söyledi ise gitmeden.

Back
X