- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Ben hızla kilo almaya başladığımdan diyet kitaplarını yaladım yuttum da okumakla olmuyo tabi uygulama önemliCiddi misin. Hic bilmiyordum. Ben ufak bub araştırma yapsam fena olmayacak.
Az yediğinde bi yerden sonra kilo gitmiyor. Ben senin için söyledim canım sen bilirsin herkesin beklentisi farklıCok haklsn ama bende şöyle bısı var bundan fazla yersem pısman oluyorum pıskolojım çöküyor ama suda var hergün bole deıl haftada 3 gün böyle kalan günler yumurta yıyorum bugünde meyve yarın yumurta mesela deisdiriorum listeyi sık sık bunye alısmasın dıe aynı duzene
Asla olmaz o kılo almak için kullanıor insanlar onuKızlar süte cici bebe bandırma bir kaçtane olmaz mı çok acıktım yaa
Bisküvi çok yasakKızlar süte cici bebe bandırsam bir kaçtane olmaz mı çok acıktım yaa
Asla olmaz o kılo almak için kullanıor insanlar onusalatalık ye sınırsız
Bılıorum çok tesekkur ederım uyarın için :) ben evlilikten oncede 38 kılo verdim ve bundan daha kötü diyetle ama hiç yavaslama olmadı 2 gün ac kaldığım oldu sıklıkla ve geride almadm yedım halde cok haraketlıydm cunku lise zamanıydı ben kılomu dogumdan sonra aldım malesef yanls beslenme ve haraketszlkden programımı sık sık deısıorum inşallah sıkıntı olmaz :)Az yediğinde bi yerden sonra kilo gitmiyor. Ben senin için söyledim canım sen bilirsin herkesin beklentisi farklı
Bisküvi çok yasak
Hayır doğru internette arasdır kılo yapıyor bebe buskuvısıKilo almak için mi kullanıyorlar kim kullanıyor yanlıştır o yanlış
Bende kızıma yapıordum kendımede yapıordum cıps cıkokata ekmek sonuc 110 kıloydu smdı 93.200 bunada şükür vermeye devamOğluma bir tabak kendime bir tabak yapardım şimdi yapınca dayanamıyorum kokusuna
Himm gidip bir salatalık kuturdeteyim bari.Hayır doğru internette arasdır kılo yapıyor bebe buskuvısısütde kalorisi yuksek yani 2 si bir bomba
En güzeli salatalık kalorisi nerdeyse yok sınırız yeHimm gidip bir salatalık kuturdeteyim bari.
Eğer geri almadıysan kiloları çok iyi. Ben yaş ilerledikçe verdiğim bütün kiloları yavaş yavaş geri aldım. Zaten insan 18 yaşındaki gibi olamıyo hiç bi zaman. Şuan mümkün değil 65in altına düşemiyorum. Metabolizmam çok yavaş. Kaç yaşındasın ?Bılıorum çok tesekkur ederım uyarın için :) ben evlilikten oncede 38 kılo verdim ve bundan daha kötü diyetle ama hiç yavaslama olmadı 2 gün ac kaldığım oldu sıklıkla ve geride almadm yedım halde cok haraketlıydm cunku lise zamanıydı ben kılomu dogumdan sonra aldım malesef yanls beslenme ve haraketszlkden programımı sık sık deısıorum inşallah sıkıntı olmaz :)
Bende kızıma yapıordum kendımede yapıordum cıps cıkokata ekmek sonuc 110 kıloydu smdı 93.200 bunada şükür vermeye devam
Kız arkadaşım o bisküviyle 15 kilo aldıOğluma bir tabak kendime bir tabak yapardım şimdi yapınca dayanamıyorum kokusuna
En güzeli salatalık kalorisi nerdeyse yok sınırız ye
NEE NASIL CİDDİ MİSİNKız arkadaşım o bisküviyle 15 kilo aldı
Yok almadm ben tersıne verdım yedım halde cunku ozaman hayatım hareketliydi bekarken farklı oluyorEğer geri almadıysan kiloları çok iyi. Ben yaş ilerledikçe verdiğim bütün kiloları yavaş yavaş geri aldım. Zaten insan 18 yaşındaki gibi olamıyo hiç bi zaman. Şuan mümkün değil 65in altına düşemiyorum. Metabolizmam çok yavaş. Kaç yaşındasın ?
Kız verdiysen şimdi niye kilo vermeye çalışıyonYok almadm ben tersıne verdım yedım halde cunku ozaman hayatım hareketliydi bekarken farklı oluyoryasım daha 20 ekim31 de 21 olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?