- 26 Temmuz 2018
- 1.833
- 3.741
- 48
- 28
Aynen öyle acıkdıkca salatalık ye bide süt olsun ıstıorsanda bol kıvırcık yeşillik bşde 1 2 incir ye taze ıyı sut yapıyor bunlar sakın tatkı yeme sut olsun dıe test edildi tarafımca hepsı yalanAA rahat rahat yiyebilir miyim ondan. Bu emzirme döneminde salatalık yeseydim her acıktığım da rahat 5 kilom giderdi valla. Çünkü 1 saattir emziriyorum şu an içim çok kıyıldı
Hahahha ben 40 kıloda olsam gıyemem kocam efsane derecede kıskanç beni vururEvet önemli olan bir yerden baslamak..
Beni en çok motive eden şey. Kısa kotlu şortlu kızlar öyle ince uzun bacaklar istiyorum üstüne de o sorttan
Hahha yok canım ben kapalıyım zatenAynen öyle açıldıkça salatalık ye bide süt olsun ıstıorsanda bol kıvırcık
Yok canım ne sütü. Artık bıraksın istiyorum ama yok bırakmıyor gittikçe bağlandı. Sadece çok acıkıyorum.
Hahahha ben 40 kıloda olsam gıyemem kocam efsane derecede kıskanç beni vurur
Dogumdan sonra aldım ennson 110du işte suan 93.200 yarın bakalım kac cıkıcamKız verdiysen şimdi niye kilo vermeye çalışıyonanamm daha çok küçüksün ben çoluk çocuk diyince en az 25 30 bekledim
Hahha yok canım ben kapalıyım zaten
Evde giymek istiyorum. Öyle güzel fizik istiyorum yani
Ozaman doktor eslıgınde diyet yapman daha doğru eşin haklı seni düşünüyor bi diyetisyene gıt ıstersenKızlar bu arada birşey söylemek istiyorum. Ben eşime sabah söyledim diyette olduğumu biraz moralimi bozdu. Çünkü benim vücudum da morluklar çıktığı için beslenmeme dikkat etmem gerekiyor tedavi görüyorum şu an. ben senin sağlıklı olmanı istiyorum zayıf olmanı değil. Bu morluklar daha geçmedi kendini aç bırakma diye birşeyler söyledi ise gitmeden.
Doğum kiloları çabuk gider canım sıkma kendiniDogumdan sonra aldım ennson 110du işte suan 93.200 yarın bakalım kac cıkıcamerken yasda evlilik anne olmak ve cahıllıkten cok hata yapdm duzeltmeye calısıorum
Dogumda deıl ya doğumdan once 55 idim dogumdan sonra 61 dım sonradan yemeye kapdırdım cıkolata cips dışarıdan pizza döner vs.beyaz ekmek de yemeye başlayınca kızım erken sütten kesilince boğazda alısınca yemeye evden cıkmayıp haraketsızlesınce sonuç buDoğum kiloları çabuk gider canım sıkma kendini
O şort giyilecekBende kapalıyım cnmaynen
bende evde gymek ıstıorum
Canım senin diyetisyene gitmen gerekiyor. Doktora gidip vitaminlerini takviyelerini alman gerekiyoKızlar bu arada birşey söylemek istiyorum. Ben eşime sabah söyledim diyette olduğumu biraz moralimi bozdu. Çünkü benim vücudum da morluklar çıktığı için beslenmeme dikkat etmem gerekiyor tedavi görüyorum şu an. ben senin sağlıklı olmanı istiyorum zayıf olmanı değil. Bu morluklar daha geçmedi kendini aç bırakma diye birşeyler söyledi ise gitmeden.
Hahahahahha inşallah canımO şort giyilecek
Onları alıyorum ama diyetisyene gitmeye üşeniyorum sürekli sürekliCanım senin diyetisyene gitmen gerekiyor. Doktora gidip vitaminlerini takviyelerini alman gerekiyo
Ama grip oluyorumCok iyi toparladın bence
Yok yok :):)))) aminnnn
Acaip kızdım sana ve üzüldüm
Bu sıcakta neler çekmişsin hemde provada
Lütfen yeterince ye!!!!!!!
Regl acaip zor geçiyo tatlısız
Bravo
Güle güle kullan
Bende muzu çok severim
Şu spor puanlarını gördükçe korkuyorum ilk üçe de giremem die
Canım fotoğraf atar mısın :) yapınca :)Kızlar size guzel bı tarıf vereyım kahvaltı için :)
2 yumurtanın sade beyazı
Çok az peynır
Yeşil bıber
Az soğan
Pul biber ve karabiber
Yapılışı
2 yumurtanın beyazı bı kapta krema kıvamını alana kadar cırpılır
Sonrasında içine dıer malzemeler ve baharat katılır isteyen tuz ve çok az yağ koyabilir
Fırında 5 6 dakka pişirilip yemeye hazır hale gelir yanına 1de yeşil çay ve salata ile harika bir kahvaltı 90 kalori yapıyor salata hariç yumurta karışımı içinden 3 parça çıkıyor hamur kızartmasına benziyor tipiama gayet lezzetli deneyin derim Bende yarın yapıcam yine
Canım kayısılar kuru hepSporuna diyecek söz bulamıyorum valla harikasın. Ama sanki çok meyve yiyosun kuzum
Devam.devam.söz verim.bitti
Sizin sporlar yaninda esamesi okunmaz
Maaşallah gercekten.çok temiz besleniyorsun.acaba karatay mı yapiyorsun
Süper
Söyleyecek söz bulamıyorum
Teşekkür ederiiim :)fayfeyfiy ama bir maaşallah derim.sporuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?