Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

AA rahat rahat yiyebilir miyim ondan. Bu emzirme döneminde salatalık yeseydim her acıktığım da rahat 5 kilom giderdi valla. Çünkü 1 saattir emziriyorum şu an içim çok kıyıldı
Aynen öyle acıkdıkca salatalık ye bide süt olsun ıstıorsanda bol kıvırcık yeşillik bşde 1 2 incir ye taze ıyı sut yapıyor bunlar sakın tatkı yeme sut olsun dıe test edildi tarafımca hepsı yalan
Evet önemli olan bir yerden baslamak..
Beni en çok motive eden şey. Kısa kotlu şortlu kızlar öyle ince uzun bacaklar istiyorum üstüne de o sorttan
Hahahha ben 40 kıloda olsam gıyemem kocam efsane derecede kıskanç beni vurur

Hahha yok canım ben kapalıyım zaten
Evde giymek istiyorum. Öyle güzel fizik istiyorum yani

Kız verdiysen şimdi niye kilo vermeye çalışıyon anamm daha çok küçüksün ben çoluk çocuk diyince en az 25 30 bekledim
Dogumdan sonra aldım ennson 110du işte suan 93.200 yarın bakalım kac cıkıcam erken yasda evlilik anne olmak ve cahıllıkten cok hata yapdm duzeltmeye calısıorum

Ozaman doktor eslıgınde diyet yapman daha doğru eşin haklı seni düşünüyor bi diyetisyene gıt ıstersen

Doğum kiloları çabuk gider canım sıkma kendini
Dogumda deıl ya doğumdan once 55 idim dogumdan sonra 61 dım sonradan yemeye kapdırdım cıkolata cips dışarıdan pizza döner vs.beyaz ekmek de yemeye başlayınca kızım erken sütten kesilince boğazda alısınca yemeye evden cıkmayıp haraketsızlesınce sonuç bu

Canım senin diyetisyene gitmen gerekiyor. Doktora gidip vitaminlerini takviyelerini alman gerekiyo

Kızlar size guzel bı tarıf vereyım kahvaltı için :)
2 yumurtanın sade beyazı
Çok az peynır
Yeşil bıber
Az soğan
Pul biber ve karabiber
Yapılışı
2 yumurtanın beyazı bı kapta krema kıvamını alana kadar cırpılır
Sonrasında içine dıer malzemeler ve baharat katılır isteyen tuz ve çok az yağ koyabilir
Fırında 5 6 dakka pişirilip yemeye hazır hale gelir yanına 1de yeşil çay ve salata ile harika bir kahvaltı 90 kalori yapıyor salata hariç yumurta karışımı içinden 3 parça çıkıyor hamur kızartmasına benziyor tipi ama gayet lezzetli deneyin derim Bende yarın yapıcam yine

Yok yok :)
Sağol canım
Bugün hastayım .(

Canım fotoğraf atar mısın :) yapınca :)

Dunku menum:
Oglen gec vakit ve aksam pirinc lapasi ve domates biber, aksam marul da kattim ve limon sirke de koydum.

Cascade_
esperenzaa
Su: 2 lt
Spor: 6bin adim: 90 puan
30 dk ev isi: 10 puan
Toplam: 100 puan fattylamb94

Bugun de yapamam zaten spor, sonradan cikan is sekte vurdu, hayalleeer gercekleer iste, neyse artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…