- 26 Temmuz 2018
- 1.833
- 3.741
- 48
- 28
Azimliyim gerçekten kafa koydum başlarda 1 buçuk saat yapıordum ama diz kapaklarım zarar gördü oyuzden 1 saate dusurdum bazen kafama esıor 70 dakka yapıorum ama en az 61 dakkaBen mümkün değil 20 dakikanın üstüne çıkamıyorum ya sen rekor kırıyosun valla spor salonunda hoca bile 15 dk yaptırıyodu
Hosgeldin cnm bende yenıyım 2.günümMerhaba üyeye ihtiyacınız var ise aranıza katılmak isterim
Hoşgeldin, ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen bize kendini tanıtır mısın :)Merhaba üyeye ihtiyacınız var ise aranıza katılmak isterim
Valla imrendim sana evde bu akşam 20 dakika yapıcamAzimliyim gerçekten kafa koydum başlarda 1 buçuk saat yapıordum ama diz kapaklarım zarar gördü oyuzden 1 saate dusurdum bazen kafama esıor 70 dakka yapıorum ama en az 61 dakkatrabzonluyumya 61 şart
:))))))Soğuk su ile duş hayali cınımmanla lütfen
Evet ama az
Spor da bende düştüm ama bugün az da olsa sıkıştır son günümüz cumayaDunku menum:
Oglen gec vakit ve aksam pirinc lapasi ve domates biber, aksam marul da kattim ve limon sirke de koydum.
Cascade_
@esperenzaa
Su: 2 lt
Spor: 6bin adim: 90 puan
30 dk ev isi: 10 puan
Toplam: 100 puanfattylamb94
Bugun de yapamam zaten spor, sonradan cikan is sekte vurdu, hayalleeer gercekleer iste, neyse artik
Yap canım yap ama benim gbi vücudu bıanda zorlama 1 hafta diz kapagımdan cok agrı cekdım suan alısdıgım ıcın sıkıntı olmuyor agrı yok asırı terleme var 61 dakkada dus almıs gıbı oluomValla imrendim sana evde bu akşam 20 dakika yapıcam
Spor da bende düştüm ama bugün az da olsa sıkıştır son günümüz cumaya
Yasak mi bilmiyorum canım. Baktım bazıları üyelik istiyor bir tane üyelik istemeyi yükledim nasıl olacak.Yazayım izin varsa yani yasak deılse
Ben kesinlikle yapamam 20den fazlaYap canım yap ama benim gbi vücudu bıanda zorlama 1 hafta diz kapagımdan cok agrı cekdım suan alısdıgım ıcın sıkıntı olmuyor agrı yok asırı terleme var 61 dakkada dus almıs gıbı oluom
Canım açıkçası ben kendi vücuduma gore karar veriyorum. Az çok neyin kilo aldırdığını biliyorum ona gore yeme düzeni oluştu yorum. Hayatımda hic yemeyeceğim şeyler ya da sürekli tüketeceğim şeyler var. Bunun yani sıra arada da tüketeceğim şeyler. O yüzden tüketeceğim şeyleri geçici olarak tamamen kesmeye çalışmadım ekmek ve seker dışında.Ben hızla kilo almaya başladığımdan diyet kitaplarını yaladım yuttum da okumakla olmuyo tabi uygulama önemli
Hahahaha en azından 30 yapsan daha iyi olurBen kesinlikle yapamam 20den fazla
Spor olarak grubunuz çok aktiflenmedi miBen mümkün değil 20 dakikanın üstüne çıkamıyorum ya sen rekor kırıyosun valla spor salonunda hoca bile 15 dk yaptırıyodu
Hoşgeldin canım :)Merhaba üyeye ihtiyacınız var ise aranıza katılmak isterim
Ahahah memleketAzimliyim gerçekten kafa koydum başlarda 1 buçuk saat yapıordum ama diz kapaklarım zarar gördü oyuzden 1 saate dusurdum bazen kafama esıor 70 dakka yapıorum ama en az 61 dakkatrabzonluyumya 61 şart
Ben uyelıklı olanı ındırdım memnunum içtigim suyu dahi tutuyor yasak deılse paylasıcamYasak mi bilmiyorum canım. Baktım bazıları üyelik istiyor bir tane üyelik istemeyi yükledim nasıl olacak.
Hahahah aynenAhahah memleket
Bugün neler yaptın canım :)Hahahah aynen♡ memleket aşkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?