- 26 Temmuz 2018
- 1.833
- 3.741
- 48
- 28
Özelden yazayım ıstersenAhahah memleket
Sabah 8 de kalktım evi topladım sonra 2 bardak ılık su içtim 1 i elme sirkeli Sonrasında 11bucukda 1 nektari 1 de salatalık yedım annemlere cıkdım onunda evini toparlıcam kendisi calısıor çünkü kardeşime kahvaltı hazırlıcam bırazdan sonra egzersiz yapıcam 15 dakkaBugün neler yaptın canım :)
Ben Trabzonlu değilim canım :) fark etmez ikisi deÖzelden yazayım ıstersen
Tamam canımBen Trabzonlu değilim canım :) fark etmez ikisi de
Ben anca uyandım kahvaltı 10-13.00 arası işim vardı onu hallettimSabah 8 de kalktım evi topladım sonra 2 bardak ılık su içtim 1 i elme sirkeli Sonrasında 11bucukda 1 nektari 1 de salatalık yedım annemlere cıkdım onunda evini toparlıcam kendisi calısıor çünkü kardeşime kahvaltı hazırlıcam bırazdan sonra egzersiz yapıcam 15 dakka
Sen neler yaptın
Of evet o da varOyle mi dersin ya
Dun sabah ben haalaa artidaydim
Bu sabah eksiye gectim sukur, lapa odemleri goturdu, uykusuzluk, kahve asiri spor sisirmisti beni.
Ama hala 1 kiloya var birazama bence bugunki lapalarla yarin 1 kiloyu gorucem.
2 gundur de yapamadim ya adam gibi spor yine odem olmasin 1 kilo farkediyor
En iyisi en fazla yuruyeyim diyorum
400 500 puan kasarsam odem olur 1 gun onceden
Ben anca uyandım kahvaltı 10-13.00 arası işim vardı onu hallettim
Şimdi ev
Akşam arkadaşımın Doğum günü sürprizi vaaaar :)
Of evet o da var
Ben de korkuyorum ödemden
Bışver o zaman bugün 400-500 yapma
Sanırım ben 300 de kalırım
Bir kilo vermiş olursun inş yarın
Yaşımızında etkisi var
20 li yaşlarda olsak metabolizma hızlı olucaktı
Yine de şükür
Merhaba :)Merhaba kızlar
Yarın büyük gün,emeklerimizin karşılığını inşallah alicaz.
Hatta yarın bireysel de ve takım olarak derece yapacağız.
Biz sporda hepimiz iyiyizDevam.devam.söz verim.bitti
Sizin sporlar yaninda esamesi okunmaz
Maaşallah gercekten.çok temiz besleniyorsun.acaba karatay mı yapiyorsun
Süper
Söyleyecek söz bulamıyorum
MerhabaMerhaba :)
Ay inşallah heycanla yarını beklıorum
Sana katılıyorum harika 1 takımız basarıcaz
Aynen öyleMerhaba
Bu hafta çok gayret ettik hepimiz,bu yüzden yarını sabırsızlıkla bekliyorum canım.evet biz harika bir takımız ve en iyi olmayı hak ediyoruz
Yarın senin için çok heyecanlıyım canımOf evet o da var
Ben de korkuyorum ödemden
Bışver o zaman bugün 400-500 yapma
Sanırım ben 300 de kalırım
Bir kilo vermiş olursun inş yarın
Yaşımızında etkisi var
20 li yaşlarda olsak metabolizma hızlı olucaktı
Yine de şükür
Gelsin kocamanMenü
Kahvaltı
2 yk yulaf 1 çk bal su (süt bozulmuş koyamadım) 3 kayısı kakao
Öğle
4 köfte
3 küçük elma patates
2 yk çoban salata
5 küçücük mantar
Balık çorbası
Türk kahvesi
Akşam
2 yk yulaf süt 1çk bal kakao su 2 kayısı 3 değil galiba ya
1 meyveli yoğurt
Arkadaşıma tatlı yaptım dibi çok az klmıştı tencerede onu çok az sıyırdım ama yarım yk var yok yani
Spor: 3500 ip :700 puan @Alina_ @Meva06tr
30 sn plank:10 puan
1 saat ev işi:20 puan
3000 adım :45 puan
5dk göbek atma:10 puan
785 puan
@fattylamb94 @cgdmk @esperenzaa
Yarın tartı günü çok heyecanlıyım
Buarada ben en son salı günü tartılmısdım 93.200 çıkmıştım buhafta salı gününden sayarakmı yazmam lazım yoksa cuma günündenmi
Ben kahvaltı sadece sadece 1 nektari ve 1salatalık yıyorum yanında yeşil çay öglen yemegım yok nektari yüksek lif kaynağı olduğunu bılıorum karbonhidrat ta almadığım için normalde ekmek yemıorum cunku ondan karsılıorum az miktarını ama lif açısından zengin buda zayıflamaya büyük yardımcı dıe bılıorum bide kalori olarakda orta boy nektari 47 kalori oldukca dusuk ve lavaboya rahat çıkmamızı sağlıyor yanlışım varmı bu konuda duzeltırsenız sevinirim varsa
Menü çok güzelmiş
Kızlar size bir sorum olacak. Spor yaparken adımsayarınızı, ya da telefondan uygulama kullananlar telefonlarınızı bırakıyor musunuz ? Adımlarınızın içinde sporlarınız olmaması gerekiyor.
Ozaman geçen cuma olan kılomu yazarım :) pazartesıde yazarımSanırım arkadaşlar yazmış ama Cuma'dan Cuma'ya genel ölçüm yapıyoruz tatlım. Pazartesi de takım olarak kendi içimizde tartılıp yazıyoruz. Haftasonu ipi kaçırmamak ve Cuma gününe önümüzü görmek için.
Tatlım nektarinin fazla bir kalorisi yok akşama doğru kalmadığı sürece tüketilebilir bence ama kahvaltını esaslı yapmanı tavsiye ederim. Yumurtanın verdiği besin değerini hiçbir besinden alamıyoruz. Nektarini de ara öğün gibi yaparsın.
Çok teşekkür ederim canım :)
Ben yürüyüş bandında makinenin üzerine koyuyorum ama ölçüm yapmıyor. O yüzden adım rakamımı ayrıca yazıyorum. Zaten gün içerisinde eğer fabrikada çok işim yoksa 4000-5000 arasında kalıyor. Mesela dün yoğundum 10.000 adım attım. Spor da yapmadığım için sadece adım puanımı yazdım.
Ya ben sevgiyi ru m üyelikleri.Ben uyelıklı olanı ındırdım memnunum içtigim suyu dahi tutuyor yasak deılse paylasıcam
Ozaman geçen cuma olan kılomu yazarım :) pazartesıde yazarım
Evet bılıorum devamlı boyle uygulamıyorum deısıor haftanın 3 gunu boyle kalan günler yumurta mutlaka yıyorum :)
İnşallah olur :)Ya ben sevgiyi ru m üyelikleri.
Bakalım faydası olacakmı benim indirdiğim nasıl olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?