Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

esperenzaa Ndymk fattylamb94 @fmad cgdmk geçen cuma 62.300
Şimdi 61.800
Bomba gibi gelmek bu olsa gerek
Elimden geleni fazlasıyla yaptım Emin’im buna
Ama yok
Sabah 6 dan beri ayaktayım
Spor bile yaptım insin inmedi
Kaka bile yaptım afedersiniz
Herhafta bin bahane dimi
Dördüncü haftam anca yarım kg gitti
Karnım diyetten önce şişmezdi nie şişiyo
Benim göbeğim yoktuu böyle
Ama sonuç aynı
Yok işte yok
Bahaneler değiştirmiyo sonucu

Sakin ol canım.kizmakta,sinirlenmekte çok haklısın.zor bir şeyi başardım bu hafta emek verdin.en az 1-1.5 hakkindi.en azından söyleyebileceğim giden yarım kg koru.yaaa dün ben senin adına çok ama çok umutluydum.hatta bu hafta ben de yapma yıl düşünüyordum.neden böyle oldu.
Boyun ne kadar son kg kremi.ondanmi zorluyor bu kadar bilemedim.

Kilo bildirimi:
Geçen cuma 95.300
Bu cuma(bugün):91.500
Giden kilo: 3kilo 800gram
Ben tam anlamadım ama sonuç böyle çıktı: 250.789yuvarlak hesap 250.790
Tartı fotosuda ekledim

Tebrikler tatlım. Maşallah diyorum. Vallaha listede olsan sırf seninle bile dereceye girerdik

Günaydın.
Her ne kadar sabahları erken saatte tartilmayi sevmesem de mecburum.
Kendimi tebrik ediyorum yine kabızlık problemi yaşıyorum. Bugün bir suru bitki çayı getirdim is yerine günlük içeceğim.

Gelelim kilo bildirimine. Aslında 73lerde olacağım dan emindim ancak dünden beri wc problemim var. Ben çarşamba günü 73.7 gördüğüm için o şekilde kendimi şartladim.
Geçen cuma 74.8
Bu cuma 74.2
Fark 0.6
Yüzde 0.80

esperenzaa fattylamb94

O zaman bişeyleri değiştirmen gerekiyor. Sor kendine nerde hata yapıyorum diye. Neyi fazla yiyorum. Zaten hurma diyeti vs şok diyetlerden medet ummak çok yanlış. Sana en başından söylecektim ama beni yanlış anlarsın diye söyleyemedim.

Kendine detoks suları yapabilirsin. Çünkü diyetisyenler mutlaka detoks suyu verir. Beslenme tarzını değiştirebilirsin

Çok çok iyisin tebrik ederim

İnşallah bidahakı hafta daha ıyı sonuc elde edersin inşallah buda kötü deıl vc problemin varsa tebrik ederim canım

09.08.2018 Menüm

Sabah:06.35

1 haşlanmış yumurta
1 Küçük salatalık
2 çeri domates
4 yeşil zeytin
1 kk peynir

Öğlen: 12.30

Yarım kepçe domates çorbası
4 yk Elbasan tava (Normalde başemel sosla hazırlanan bir yemek ama bizim yemekhanede başemel soslu yapmamışlar şansıma)
1 ayran

Akşam:

1 porsiyon kuzu haşlama
3 yk yoğurt

2.7 lt su

15 dk Kardio= 90 puan
30 dk egzersiz= 60 puan
120 sn plank = 40 puan
8300 adım= 120 puan
Toplam: 310 puan

esperenzaa fattylamb94

Canını sıkma son kilolar olur böyle düzelir merak etme farklı 1 diyet dene belki deısıklık olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…