Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Spor
66dakka eliptik bisiklet :264
15dakka egzersiz :30
30dakka ev işi :10
10dakka göbek atma :20
Toplam:324 puan
Akşam yapıcam bısıkleti belki gıremem diye şimdiden yazıorum :)
İçtiğim su suan 2.2ltr 2 bardak da yeşil çay
Suyuda akşama 3.5ltr ye tamamlıcam gire bılırsem eksık kalan veya fazla yazdığımı eksıltırım veya arttırırım
fattylamb94

Son düzenleme:
Ben veremedim sen ver :)))
Sevipte kavuşamayanların sözü gibi oldu :))

54lu bi rakam gorsem var yaaaaaaaaaaa
3 senedir 54 gormedim

Bu arada, 40 beden pantolonum hani anca oluyo ya bana, bugun ilk kez bel kismi guzel boldu ve bacaklarimi yani basenlerimi asiri sikmadi :)))))
Mutlu oldum valla ya :)))

Ayrica sen de vericen kankim merak etme

Derman kalmadı valla yoruldumya egzersız dans ev ısı yemek derken dınlenıncede içim rahat etmiyor ölümüne sporya 1gun dahi atlamıcam akşam en az 66 dakka 70e de zorlıcam derman kalırsa eşimde evde deil fırsat bu fırsat spora abanayım

Öyleyse krizi fırsata çevirsek bari altınları bozdurup düşünce daha fazla altın dolar alsak

Emin olamiyosun ki yarin ne olacak.. babamin birikimi ( ki buyuk cogunlugunun gidecegi borclar belli ) dolardaydi, daha artmaz diye gecen ay bozdurdu, bugun bunalimdaydi. Tum gun baba yapicak bisey yok demekle gecti. Adam birikiminin eridigine mi yansiinn neye yansin.

Ahahahaaa inşaşlkah
Ben hep 38 imki
Bu kilolar nereye gidiyo :)))))))
7 kg verince de 38 vermeyince de

Yaa üzüldüm valla ama nerden bileceksiniz böyle bişey olacağını. Nasipte yokmuş

Ahahahaaa inşaşlkah
Ben hep 38 imki
Bu kilolar nereye gidiyo :)))))))
7 kg verince de 38 vermeyince de
Ah ah bekarken 36 gıyerdım şimdi kac beden bılmıom lastikli etek alıom moral düşmesin dıe :/
38e gelsem bende en kısa zamanda şanslısınız valla evlenmeyın kızlar sonra kılo alıosunuz esınız 61 kılo oluo siz 90 aglancak halime guluom napım

Valla evlilikten soğudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…