- 26 Temmuz 2018
- 1.833
- 3.741
- 48
- 28
İnnsallah..Umarım gelip geçici bi durumdur
Ben veremedim sen ver :)))Orasi oyle
Bakalim nasil olcak ben de merak ediom :))
Öyleyse krizi fırsata çevirsek bari altınları bozdurup düşünce daha fazla altın dolar alsakİnnsallah..
Nişanlı olan sen misin fitcivciv miydiBoşverilse keşke
Ben veremedim sen ver :)))
Sevipte kavuşamayanların sözü gibi oldu :))
Civciv evli ben bekar nişanlı yokNişanlı olan sen misin fitcivciv miydi
F leri karıştırıyorum
Öyleyse krizi fırsata çevirsek bari altınları bozdurup düşünce daha fazla altın dolar alsak
Bi tane vardı nişanlıCivciv evli ben bekar nişanlı yok
Bi tane vardı nişanlı
Hani uzaktan gelmişti
Geçenlerde
F ile başlıyo nicki
Ahahahaaa inşaşlkah54lu bi rakam gorsem var yaaaaaaaaaaa
3 senedir 54 gormedim
Bu arada, 40 beden pantolonum hani anca oluyo ya bana, bugun ilk kez bel kismi guzel boldu ve bacaklarimi yani basenlerimi asiri sikmadi :)))))
Mutlu oldum valla ya :)))
Ayrica sen de vericen kankim merak etme
Yaa üzüldüm valla ama nerden bileceksiniz böyle bişey olacağını. Nasipte yokmuşEmin olamiyosun ki yarin ne olacak.. babamin birikimi ( ki buyuk cogunlugunun gidecegi borclar belli ) dolardaydi, daha artmaz diye gecen ay bozdurdu, bugun bunalimdaydi. Tum gun baba yapicak bisey yok demekle gecti. Adam birikiminin eridigine mi yansiinn neye yansin.
Benim sevgilim var uzakta. Orta noktada buluşmuştuk o mu acabaBi tane vardı nişanlı
Hani uzaktan gelmişti
Geçenlerde
F ile başlıyo nicki
Tamam evet odurBenim sevgilim var uzakta. Orta noktada buluşmuştuk o mu acaba
Ahahahaaa inşaşlkah
Ben hep 38 imki
Bu kilolar nereye gidiyo:)))))))
7 kg verince de 38 vermeyince de
Ah ah bekarken 36 gıyerdım şimdi kac beden bılmıom lastikli etek alıom moral düşmesin dıe :/Ahahahaaa inşaşlkah
Ben hep 38 imki
Bu kilolar nereye gidiyo:)))))))
7 kg verince de 38 vermeyince de
Bak ben esra 24 yaşındayım 1 senedir ailemle yaşıyorum sevgilim 4 saat uzaklıktaTamam evet odur
Valla evlilikten soğudumAh ah bekarken 36 gıyerdım şimdi kac beden bılmıom lastikli etek alıom moral düşmesin dıe :/
38e gelsem bende en kısa zamanda şanslısınız valla evlenmeyın kızlar sonra kılo alıosunuzesınız 61 kılo oluo siz 90 aglancak halime guluom napım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?