Cok saol canım inşallah (Amin)
Hemde cok zor özellikle ufak yasda ve evet sevgili olmak ile karı koca olmak bambaşka şeyler aynı evi paylasınca anlıorsun :)
İnşallah canım
O sana bırakılacak bi karar değil canım bi çocuğa öyle bişey sorulmaz bile. Bu durumda senin bi suçun yok. Çocuğu alıkoyanlar ve ona fikrini soranlar suçlu. İnşallah kızın çok güçlü bi kadın olur onun kaderi güzel olsunİ
İnşallah canım
Ama ailem dön dedi araya polıslerde girdi karakola gittik istedigimi söyledim ailemi ikna ettim onlarda imza verdi polise yapacak bısı kalmadı mahkeme ile evlilik yaptım resmi nikah dogumdan sonra osekılde oldu yani yoksa tek kızım ailem bana düşkün el bebek gül bebek büyüttüler kısıtlamadılar her dedımde oluyordu benim hatam cahillik ışte :)
Ay deme öyle nesi farklı meselaKizin cok tatli maassallah, Allah anali babali buyutsun canim
Evlilik zor sey tabi
Bizim 5 yillik sevgililigimiz vardi, 4 yildir da evliyiz. Sevgililikle alakasi bile yok evliligin :)
Allah her seyin hayirlisini versin hakkimizda.
Valla o kadar sayfayı hiç kontrol edememBenimkini birdaha kontrol eder misin
:)) ben açlıktan kontrol edemiyorum
Aah ahh 15 Ağustos’ta iki ay olucak benim
Giden 7 kilo
Duraklayan bin kilo :)))
Etiketlerin hepsine baktım ama görememişim demek kiSadece ayın 7gördüm kendimi ama haftaya hepsini toptan atayim mı kolaylık olur sana persembe akşamı mesela
Benim bu hafta hergun vardı sporum
fattylamb94
Valla o kadar sayfayı hiç kontrol edemem
Sağol yaaValla o kadar sayfayı hiç kontrol edemem
Kız nasıl kontrol edeyim tekrar
1 kişi olsanız tamam da 10 kişiyi tabi ki sayfa sayfa kontrol ediyorum. Baya zaman alıyo. Mutalaka gözden kaçırdıklarımda oluyodur. Kolay yolu vars banada öğret lütfenfattylamb94 kolay yolu var Kİ
Sayfa sayfa bakmıyorsun
Bikiosundur ama kafam duruk
O bile zor bana :)))
Bışver sana güveniyorum
Haklısın canım aminnnAyni evi paylasmak degil bence de, sorumluluk alinca ustune o zaman anliyosun hanyayi konyayi. Sevgililikte de ayni evde kalinabiliyor canim
Ama evlilik baambaska bisey tabi ki..
Allah hepimize kolayliklar versin :)
Haklısın inşallah canım inşallah AminnnnO sana bırakılacak bi karar değil canım bi çocuğa öyle bişey sorulmaz bile. Bu durumda senin bi suçun yok. Çocuğu alıkoyanlar ve ona fikrini soranlar suçlu. İnşallah kızın çok güçlü bi kadın olur onun kaderi güzel olsun
Kuzum hep tamamen bittiğinde yazarsan daha iyi olurSporfattylamb94
Canım şimdi guncelı yazıcam spor bitti
67 dakka eliptik: 268
15dakka egzersiz: 30
30dakka ev işi: 10
10dakka dans: 20
Toplam :328 puan
3.4ltr su içtim
Tamam canım bu bugünün listesiKuzum hep tamamen bittiğinde yazarsan daha iyi olur
Evet canım düşerKızlar ayıp olmazsa bısı dicem şimdi gögüs ölcüm 100 beden 95 sıkıo ama denemedım belki suan oluordur
55 e dussem dahada düşermi sizce
İyi ozaman tamam sevindim teşekkürler :)Evet canım düşer
Karnım aç olduğu için algılama yetin az :)) yine de dilin döndüğünce anlatayımKız nasıl kontrol edeyim tekrar
1 kişi olsanız tamam da 10 kişiyi tabi ki sayfa sayfa kontrol ediyorum. Baya zaman alıyo. Mutalaka gözden kaçırdıklarımda oluyodur. Kolay yolu vars banada öğret lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?