Afiyet bal şeker olsunama hep şeker olmuş
Aynen harıka oldu temız hava eğlenceli kızımı sallıorum peşinden kosuorum banada spor oluo serin havada misOhh ne güzel olmuşturher akşam çıkın valla imkan varsa hava akşamları çok güzel oluyo
Cok iyi yapmissiniz yaKızlar deisiklik olsun dıe parka gittım kızımla iyi geldi hem yine spor yapmış oldum yuruyus falansız napıosunuz
Kuş kadar yemişsin kız acıkmadın mıHic sorma cok fenayim..
Yarina gecer ama heralde, hurma murma atlatioz iste
Adımımız aynı
Ben işten bi geliyorum yemek duş derken bi bakıyorum saat 12 olmuşAynen harıka oldu temız hava eğlenceli kızımı sallıorum peşinden kosuorum banada spor oluo serin havada misçıkmaya calısıcam akşamları
Bence çık dolas miss gibi hava var kendine gel biraz deisiklik oluo :)Cok iyi yapmissiniz ya
Ben de kendimi sokaga mi atam yataga mi atam kararsizim
Mahallede yuruyebilirim sakin bizim burasi baya
Ama yatip uyuyadabilirin
Ama hava burda da cook guzel bugun :)
Kuş kadar yemişsin kız acıkmadın mı
Valla spor yapdm dınlenmedennsokaga cıkdım bugün zaten hiç oturamadım iş cokduBen işten bi geliyorum yemek duş derken bi bakıyorum saat 12 olmuşimkanım olsa akşamları eve girmem
Esraaa esraaaaKuş kadar yemişsin kız acıkmadın mı
Bence çık dolas miss gibi hava var kendine gel biraz deisiklik oluo :)
Ay evet ya
Dur giyinip cikiom
Yarim saat dolanayim hizli hizli
Hurmalari yakarim
Off off bizdeki bu şeker bağımlılığı nolcak böyle yaYemek onemli degil esra
Vucudum seker diye aglicak
Kendimi tutuyorum
Regl oncesi sapitmasi iste
Off off bizdeki bu şeker bağımlılığı nolcak böyle ya
Ay hiç aklıma o gelmediydi şimdi canım acayip dondurma istedi ya çok çok severimEsraaa esraaaa
Bi de dondurma felan yalayan emoji yollamis
Esim de dondurma alalim yiyelim diyo
Waffle yiyelim diyo
Dedim haaayir!!
Hurma yidim
İyi olmaz mı ya neyse benimde pazarlarım varValla spor yapdm dınlenmedennsokaga cıkdım bugün zaten hiç oturamadım iş cokduama ii oluo gercekden akşam hava almak
Dur kiz gece gece ne dondurmasiAy hiç aklıma o gelmediydi şimdi canım acayip dondurma istedi ya çok çok severim
Benimde regl zamanı oluyo ya şimdi regliyim canım çok istiyo ama meyve bile yemiyorum bağımlılık yapıyo sonra. Valla ilerde çocuk yaparsam çocuğa 1 lokma bile şeker vermicem insanların çocuklarına yaptığı en büyük kötülük bknz anne babalarımızBende regl oncesi oluyor sadece.
O zaman sekeri asiri sevenleri cok iyi anliyorum ciddddeenn...
Hee geçen dr dediki canınız tatlı istediğinde dişlerinizi fırçalayıp bir bardak su için. Tatlı isteğini alıyomuşta hiç beni kesmez macun falanDur kiz gece gece ne dondurmasi
Git agzina buz küpü at, bak o da sulu dondurma
Benimde regl zamanı oluyo ya şimdi regliyim canım çok istiyo ama meyve bile yemiyorum bağımlılık yapıyo sonra. Valla ilerde çocuk yaparsam çocuğa 1 lokma bile şeker vermicem insanların çocuklarına yaptığı en büyük kötülük bknz anne babalarımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?