Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben de koşmayı sevmedigimden bırakmıştım yuzme ve tenis hariç digerlerini
Tenis icin kort lazim, o da doguda pek yok, olsa da firsat yok
Yüzme icin de deniz havuzu sevmem
Yuzmeyi tek gecerim, cok severim, hic terletmez

Ben de koşmayı sevmedigimden bırakmıştım yuzme ve tenis hariç digerlerini
Tenis icin kort lazim, o da doguda pek yok, olsa da firsat yok
Yüzme icin de deniz havuzu sevmem
Yuzmeyi tek gecerim, cok severim, hic terletmez
Hahahha ben yüzme bilmem denize hiç gtmedım havuzada kara üstünde yapılan sporları severim ama seneye denız ve havuzu denıcem ınsallah

Bundan sonra menulerinde rica etsem beni de etiketler misin bir süreliğine. Merak ettim neler yiyorsun
Ben ramazanda ister istemez 750 ancak yiyordum ve iyi kilo vermistim, simdi senin hizli kilo verme sebebini iyi anladım
Boyun kac
Aynen canım az yemek aşırı spor yoksa nerde haftada 5 6 kılo vereyim 1500 yesem ki yiyemem ıstesemde mıde küçüldü hemen doyuyorum
Tabiki etıketlerım canım ♡
1.57 boyum

cgdmk
Canım kalori az gibi duruo ama doyurucu yıyorum gercekden ve protein ağırlıklı hiç acıkmıorum
Zaten canan karatayı dınledım dun youtubeden dıorkı gunde 2 ogun yiyin ara ogun yapmayın başlarda 3 ogun başlayabilirsiniz ama ogun aralarında en az 5 6 saat olsun dıor yoksa salgılanan hormonlar yağ yakmasına engel oluormus 5saat dolmadan yedıgımızde ki
Peygamber efendimiz günde 2 ogun yermıs sofradan doymadan kalkarmıs zararlı olsa sünnet olurmuydu :)

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Metabolizma ve Beslenme Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Ahmet Aydın birçok beslenme uzmanının tersine sık aralıklarla değil, günde 2 öğün yemek yemeyi öneriyor: “Yağların yakılması için vücudun uzun açlık süresine ihtiyacı var. Çok sık yerseniz vücudunuz daha fazla insülin hormonu salgılayarak yağları depolar!”
Buda yaptığım 2 ogunlu diyeti destekliyor tek yanlış kalori mıktarım oda kılo verene kadar böyle sonrasında ufak arttırmalar yapıcam :)

Alismak zor tabi, Allah kolaylik versin tatlim :) keske ayni apartmanda oturulsa, ama nasip iste :)
Ayy onun da zorluğu çok
Ben daha evlenmedim bilmiyorumtabi ama çevremden hep duyuyorum

En güzeli iki tarafın ailesine de uzak olacak
Gelmek istendiğinde bir vesait ya da araba ile gidilecek mesafe sanırım
İki türlü de sorun yaşıyorlar hep..

Canım kalori miktarı hesapları var kişi için normali 1500-3500 arası değişiyor kiloya göre yaşa göre
Zayıflamak isteyip kas kaybı yaşamak istemeyen minimum 800-900 kalori almalı ki o da prot ağırlıklı

Sen maşallah şu an baya az alıyorsun ama protein ağırlıklı ama yine de kalorin çok az
Bir de spor
O yüzden haftada 5-6 kg gidiyor
Ama dediğin gibi
İki öğün ve kalori miktarını da az daha yükseltmen lazım
Kız meyveyi bir bütün yesen bile bir şey olmaz o kadarcıktan

Aynı ilde yasayanlara bile ozenirken ayni apt benim icin hayal
Sağol canım amin
Canım her şeyin hayırlısı
Bak bu vesile ile tatil gibi oluyor
Hem özleyince daha güzel daha kıymet biliniyor
Aynı evde yaşayıp neler yaşayanlar var..
sağlığınız yerinde huzurunuz yerinde olsun da yol çekilir yine :)

Kızlar
Ya bugün de dikkat edemiyorum şehir merkezine düğüne vs geldik ne yemek verirlerse o oldu yine de az yemeye çalışıyorum biraz daha ama uf
Akşamı hafif kapatmak istiyorum da yolda ne olacak inşallah az olur

Canım bırazdaha verene kadar sonra ufak ufak eklıcem 1000e kadar cıkarıcam ama suan erken 55 e bi duseyım bana yetıor yetmese aclık olur ama çok iyiyim gücüm yerinde sertleşme sıkılasma var yumusacıkdı etlerım suan eskiye göre gercekden sert 1300 kalori ben normalde yesem zaten doyarım patlarım hatta o bana diyet gibi gelmıor benım yaptıgımda abartı ama bı süre böyle :)

Aman dikkat porsıyonları az tut en azından bol su iç mıgden dolsun az yersin

Aynen canım az yemek aşırı spor yoksa nerde haftada 5 6 kılo vereyim 1500 yesem ki yiyemem ıstesemde mıde küçüldü hemen doyuyorum
Tabiki etıketlerım canım ♡
1.57 boyum
Boylarimiz da ayni sayilir, ben de 1.56yim ama 1 senede 21 ancak verdim ben
Yine de haftada 5-6 hic aklimdan bile gecmedi, haftada 2 verince havalara uctum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…