Evet canim, ben severim kendilerinicgdmk
Canım kalori az gibi duruo ama doyurucu yıyorum gercekden ve protein ağırlıklı hiç acıkmıorum
Zaten canan karatayı dınledım dun youtubeden dıorkı gunde 2 ogun yiyin ara ogun yapmayın başlarda 3 ogun başlayabilirsiniz ama ogun aralarında en az 5 6 saat olsun dıor yoksa salgılanan hormonlar yağ yakmasına engel oluormus 5saat dolmadan yedıgımızde ki
Peygamber efendimiz günde 2 ogun yermıs sofradan doymadan kalkarmıs zararlı olsa sünnet olurmuydu :)
Artık kötünün iyisi diyorsunDikkat et canim ya
Abur cubur yeme de ne yiyosan ye bari :))
Benim program çok ağır yorucu yapabılırsen haftada 4 garanti dıorum ama verilecek kılon azsa hiç bulaşma yavas ver canım ben senı akşam etıketlıcem menü ve sporaBoylarimiz da ayni sayilir, ben de 1.56yim ama 1 senede 21 ancak verdim ben
Yine de haftada 5-6 hic aklimdan bile gecmedi, haftada 2 verince havalara uctum
Evet evet öyle yapıyprum canımAman dikkat porsıyonları az tut en azından bol su iç mıgden dolsun az yersin
İç iç aman dıkkat alırsan senden cok uzulurum vallahı :/Evet evet öyle yapıyprum canım
Köyde su içmediğimi gark ettim bugün içiyorum
Sen yine de coookkk uzaklara gitme emiCanım her şeyin hayırlısı
Bak bu vesile ile tatil gibi oluyor
Hem özleyince daha güzel daha kıymet biliniyor
Aynı evde yaşayıp neler yaşayanlar var..
sağlığınız yerinde huzurunuz yerinde olsun da yol çekilir yine :)
Sen yine de coookkk uzaklara gitme emi
Program derken belli bi program dahilinde mi yapıyorsun?Benim program çok ağır yorucu yapabılırsen haftada 4 garanti dıorum ama verilecek kılon azsa hiç bulaşma yavas ver canım ben senı akşam etıketlıcem menü ve spora
Yaklaşık 4 yildir dinlemeye çalışıyorumOzaman dınlemek lazım
Yanı soyle kendım olusturdum programımı kendıme gore sınırlarımı bildiğim için bana ideal gelıor hem yemek konusu hem spor konusuProgram derken belli bi program dahilinde mi yapıyorsun?
Ben feyzaya dediydim de senin de maasallahin varBen eşimin ailesinden uzaktayım kendı ailemle aynı binada altlı ustlu oturuorum keyfim çok yerinde bana ii gelio ♡ :)
Ya insan istedıyse yapar onemlı olan kafada bıtırmek gercekten ıstemek bence sen ıstesen yaparsın sana1 motivasyon kaynağı lazım :)Yaklaşık 4 yildir dinlemeye çalışıyorum
Saol canım ♡♡ :)Ben feyzaya dediydim de senin de maasallahin var
Sporda kendimi kasamiyorum, keyif aldigim sporu yapmayinca bi süre sonra sıkılıyorum.Yanı soyle kendım olusturdum programımı kendıme gore sınırlarımı bildiğim için bana ideal gelıor hem yemek konusu hem spor konusu
Canım kendine göre ayarla kapasiteni bilirsin 10dakka yapma 2 3 dakka yap 500 atlama 100 atla bısıklet bın 30 bınmede 20 bın mesela canım azar azar ayarlama yap kendıne program olusdurSporda kendimi kasamiyorum, keyif aldigim sporu yapmayinca bi süre sonra sıkılıyorum.
Gunde 10 dk plank hayatta yapamam mesela. Bir de kendimce agir spor yaparsam, bıraktıktan sonra tekrar kilo alırım diye korkuyorum.
Kesinlikle, ben gazla çalışan tiplerdenimYa insan istedıyse yapar onemlı olan kafada bıtırmek gercekten ıstemek bence sen ıstesen yaparsın sana1 motivasyon kaynağı lazım :)
Huzur sana dön demekten dilimde tüy bittiiiiiOyyy kızlarrrrr nasılsınızz sizi coook özledim ya buranın sohbeti mıhabbeti gırgırı samatası cok özledim eskilerden kimler var kimler yok esraa esperenza elif sumeyye herkes yasıyoröu lömbğr lömbür olmamısınızdır inş benim gibi ben tabiiki kilo aldım hatta basımı alıp gştmeden buralara dönaem cok iyi olcak döncem döncem diyip basıma ne işler geldi neler degişti bir bilseniz ayy ama velhasılı kelam 4 kilo aldım hayvanat gibi yemekten suan 68 oldum geri
esperenzaa fattylamb94 @Rzgrece @smygnc
Evet eve gidince kendime ben de bi spor düzeni olusturmak istiyorum, daha cok ic bacak ve kol agirlikliCanım kendine göre ayarla kapasiteni bilirsin 10dakka yapma 2 3 dakka yap 500 atlama 100 atla bısıklet bın 30 bınmede 20 bın mesela canım azar azar ayarlama yap kendıne program olusdur
Kesinlikle, ben gazla çalışan tiplerdenim
Ama kisin zorlu gecti benim için, ekim-aralik arasi ben de senin gibi besleniyordum aslında. Senin kadar olmasa da iyi gitti ama sonra ona donemedim geri, yavas yavas vermeye basladim. Bu sene daha fazla kendimi yormadan ilerisi için de hayatima dahil edebilecegim sekilde beslenmek istiyorum. Listeye döndükten sonra bi kac kilo daha verip mezun olabilirim ya da nihai hedefime ulasip mezun olabilirim, ortama bagliesperenzaa gittikten sonra nasil olacak bi bakmam lazim
Nerelerdesin kaptanicem? Goremiyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?