Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kizlar gunaydin
Dun heralde beni gunes carpti
Dun aksam 8den sabah 8e kadar uyudum
Esimi de 1 haftadir gormuodum olmadi boyle ama cok kotuydum, gunesin altinda bisiklet surersen olacagi bu.
Neyse ki iyiyim simdi sukur :)
Gecmisi soyle bi okudum
@fmad tamam canim, menu de abur cubur yok bugunden itibaren :) anlastik bak unutma. Sana tehditler savurdum
liliyaa lahmacun, dondurma vs. Yok canim ya, hic saglikli degil, o kiloyu versen de az dikkat etmeyince donuyor iste.. gunde 1 ogun de saglikli degil. 1 ogun normal oteki ogun salata seklinde olsa yani aksam ogunun, cidden kilo verirsin. Aralarina da en az 5 saat koysan super.
@giustizia_ kanki iyi kilo verdin aslinda. 7 kilo gitmis ve kalici olarak. 162 boya 68 kilo bence cokmus. 162ye 59 kilo ise bence oyle ya da boyle super gozukur
Trabzonlu3461 Allah azmine zeval getirmesin :) sen hepimizden once mezun olcan hee ama onemli olan bundan sonraki hayatinda dikkatli olmak. Kiz genceciksin, o ilk foton mesela nasil fazla kilo o sanki 50 yasinda gibi, gunah degil mi? Bir daha bu kadar ugrasamazsin da bak. Hayatini az cok dikkat ederek gecir, bi daha asslaaa boyle hata yapma. Bak 5 sene sonra boyle patir patir gitmez, her sene zorlasir kilo vermek, illa yasayarak ogrenmeyin bir seyi de, bi kere de soz dinleyin sen ve @fmad .... :)

Son düzenleme:
Tamam canım haklsn valla nene gibiydim ozaman cok şükür verıorum ama tekrar almıcam inşallah kendimi hep tutucam sağlıklı beslenıcem bıdaha alırsam uğraşmam zaten o yuzden solediklerini dikkate alıcam inşallah bidaha aynı hatalara düşmıcem :) gençliğimi kılo verip almakla heba etmek istemiyorum çok sıkıldım zaten aynı şeyi yaşamaktan

Yok yok
Bi daha Allah korusun
Rahat rahat gezip tozmak varken o ne ya 2 adim atsan yorulursun, giydigin yakismaz vs.
Sen dikkat edersin canim, masallah sana bi seyi kafaya koyunca tam yapiyorsun

Yok yok
Bi daha Allah korusun
Rahat rahat gezip tozmak varken o ne ya 2 adim atsan yorulursun, giydigin yakismaz vs.
Sen dikkat edersin canim, masallah sana bi seyi kafaya koyunca tam yapiyorsun
Aminnn
Aynen ole tıkanıordum zaten evden cıkmıordum oyuzden kıyafette almıordum hıc
İnşallah canım dikkat edicem pes etmek yok altı üstü abur cubur yemıcem cok zor deıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…