Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Spor yapamazsan bile yediklerine dikkat etmeye calis canım. Ben de dun tüm gün yollardaydim sabah 8, gece 1de geldik. Spora yapamadim haliyle.
Bugun temizlik, ev yerlestirme vs tüm gün temizlikten puan gelecek sanırım

Bunlarda güncel öcesi sonrası sımdi cekdım bırdahakı sefere diyete başladıktan sonra ilk çekildim fotoyla bırlestırıcem :)

Eklentiler

• IMG_20180827_101842.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20180827_101811.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 33
Bunlarda güncel öcesi sonrası sımdi cekdım bırdahakı sefere diyete başladıktan sonra ilk çekildim fotoyla bırlestırıcem :)

Tatlım maşallah kalçan baya küçülmüş. Nazarımız değmesin totonu kaşı. Bir sorum olacak. Göğüslerde küçülme oldu mu ? Benimkiler biraz büyük. Küçülsünler istiyorum.

Tatlım maşallah kalçan baya küçülmüş. Nazarımız değmesin totonu kaşı. Bir sorum olacak. Göğüslerde küçülme oldu mu ? Benimkiler biraz büyük. Küçülsünler istiyorum.
Saol canım benım ♡ hepimize Maşallah
Benimde çok büyüktü 100ustuydu suan 95 beden takıorum yani evet oldu :) kılo verdikçe kuculuor ama sole bısı var bnm oldum olası çok küçük olmadı en fazla 85 e düşer daha ıncenı sanmam

Selam canım. İyi uyumussun maşallah:) iyi olmana sevindim.
Evet canım ya, bişeye kizmistim aslında ondan öyle yedim. Tek öğün dediysem yine elma ve yoğurt yicem, sağlıklı olacak yani.

Ay çok mutlu oldum. Benimde oldum olası küçük olmadı. Şimdi zayıflayınca onlar büyük kalırsa çok garip olacak diye korkuyorum. Gerçi motivasyon amaçlı sürekli zayıflayan insanların fotolarını inceliyorum. Orda bütün kadınların küçülmüş. Annemde hep ilk önce göğüsten gider merak etme diyor.

Gidiyor canım gögüsdede cok yag bırıkıor yag yaktıkca ordakı yaglarda erıyor olması gereken hale gelıor merak etme :) esım tutturdu yeter daha verme dıe ama ben daha cok vermek ıstıorum 54e kadar dusmek esım garip tombul sevıo ya

Haha saol canım ama korkuorum 70den inince yavaslama duraklama olur dıe hayırlısı olsun ya nedım
Yok yok olmaz. 70 lerde de hızlı veriliyor. Hele ki sen yani... Ben ilk hafta 2 kilo vermiştim 73 kiloyken. ki sen çok daha dikkatlisin. 50'lerde zor oluyor işte. Sen de yakında 50'leri görürsün. Sonra da ayyyh takıldım yaa diye dövünürsün buralarda inşallah:))

Ay 50 lere gelimde ayda 1 2 kiloya ragzıyım sıkıntı deıl canım valla 50 leri gormeyi özledim tartıda

O seni her halinle seviyordur tatlım merak etme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…