• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım bakınca aslında erkekler biraz tombul seviyor herhalde
Çok zayıf seven çok az
Vki hesapla canım ya da dur ben hesaplarım sana kaçtı boyun 157 miydi
Aynen cnm 1.57
Bende zaten kürdan olmak ıstemıom göbek olmasın kalca hafif basende hafif :D yanı hafif balık etlı :D

Kadın dediğin ele gelecek hemi :KK70:
Hahahha aynen öyle olması lazm helede bizim karadeniz de :D
1de kocam kürt onlarda kılolu sevıor gelınlerın %80i hep balık etlı veya kılolu oda dıo çok ıncelme :D ben bılıorum ne ıstedımı kmseı dınlemıcem :D

Hahahha aynen öyle olması lazm helede bizim karadeniz de :KK70:
1de kocam kürt onlarda kılolu sevıor gelınlerın %80i hep balık etlı veya kılolu oda dıo çok ıncelme :KK70: ben bılıorum ne ıstedımı kmseı dınlemıcem :KK70:
Dinleme bence de. kıskanıyorlar bide ondan öyle diyorlar. Benim de eşim 60ta dur dedi ama dinleyen kiimm hızımı alamadım ben :))

Dinleme bence de. kıskanıyorlar bide ondan öyle diyorlar. Benim de eşim 60ta dur dedi ama dinleyen kiimm hızımı alamadım ben :))
Aynen benım esım zaten kıskanclıkda yenı boyut yaptı :D çok fena ondanda istemiyor sanırım ama catlasın patlasın kendi 61 kilo :D ben bısı demıom bende 54 olcam o bısı demesin :D

Kilo bildirimi

Geçen hafta pazartesi 75.400
Bugün 76..
+600 gram
Cuma günü tartılamadım.
Bugün yarın regl olucam. Ödem olabilir sanırım. Ama bilmiyorum moralim bozuldu:KK43:
Bozma moralını canım ödemdir regl gunun yakınsa motıve dusurme aynen devam ♡

Hahahha :KK70: kolay gelsn Canım tatilden sonra çalışmak zor gelıordur doğal olarak :KK70:
Hemde nasıl :)))

Cuma gunu kactı canım kılon
Sus len
Kizlar gunaydin
Dun heralde beni gunes carpti
Dun aksam 8den sabah 8e kadar uyudum
Esimi de 1 haftadir gormuodum olmadi boyle ama cok kotuydum, gunesin altinda bisiklet surersen olacagi bu.
Neyse ki iyiyim simdi sukur :)
Gecmisi soyle bi okudum
@fmad tamam canim, menu de abur cubur yok bugunden itibaren :) anlastik bak unutma. Sana tehditler savurdum :KK70:
liliyaa liliyaa lahmacun, dondurma vs. Yok canim ya, hic saglikli degil, o kiloyu versen de az dikkat etmeyince donuyor iste.. gunde 1 ogun de saglikli degil. 1 ogun normal oteki ogun salata seklinde olsa yani aksam ogunun, cidden kilo verirsin. Aralarina da en az 5 saat koysan super.
Cascade_ Cascade_ kanki iyi kilo verdin aslinda. 7 kilo gitmis ve kalici olarak. 162 boya 68 kilo bence cokmus. 162ye 59 kilo ise bence oyle ya da boyle super gozukur :KK66:
Trabzonlu3461 Trabzonlu3461 Allah azmine zeval getirmesin :) sen hepimizden once mezun olcan hee :KK66: ama onemli olan bundan sonraki hayatinda dikkatli olmak. Kiz genceciksin, o ilk foton mesela nasil fazla kilo o sanki 50 yasinda gibi, gunah degil mi? Bir daha bu kadar ugrasamazsin da bak. Hayatini az cok dikkat ederek gecir, bi daha asslaaa boyle hata yapma. Bak 5 sene sonra boyle patir patir gitmez, her sene zorlasir kilo vermek, illa yasayarak ogrenmeyin bir seyi de, bi kere de soz dinleyin sen ve @fmad .... :)
Mesajın uzunluğundan pek adapte olamadım :))

Kilo kontrol:
Gecen cuma: 55.5
Pztsi: 55.4
100 gr gitmis, iyi ya :)
@esperenzaa
Cascade_ Cascade_
Tekrardan süper diyorum
Günaydın kolay gelsin. Beni niye etiketlemiyon he.
Ahahahaa
Kahvaltıda çökelek salatası ve 1 h. yumurta yedim. bide siyah zeytin ve çay.
Şimdi sade nescafe içtim.
Hadi bakalım sözüm söz.
Güzelll

Back
X