- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
- 248
Bakmadım :) cumaya kadar tartilmicam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakmadım :) cumaya kadar tartilmicam
TememBakmadım :) cumaya kadar tartilmicam
Hahahha tmm sustumHemde nasıl :)))
Sus len
Mesajın uzunluğundan pek adapte olamadım :))
Tekrardan süper diyorum
Ahahahaa
Güzelll
umarımmmKesin reglden o canım sakın bozma moralini. Reglden 3 gün sonra eksiyi görürsün.
muhtemelen ödem evet. tabiki aynen devam❤Bozma moralını canım ödemdir regl gunun yakınsa motıve dusurme aynen devam ♡
:)) thanksHahahha tmm sustumkızma
Kolay gelsın bolca![]()
Hem kahvaltı hem oglen yemeği yedim artıkBelki pili bitmistir
Varsa pilini degistir istersen
Ya da pili cikar elinde hizlica ovala geri tak
(Pili hafifce isirmak da ise yarar ama tehlikeli, yapma, akar falan)
Canım ben az verdim ve az verdiğim halde küçüldü
Göğüste de yağ var
Küçülür mutlaka ama ne kadar bilmiyoruö
Öyle yaparsın canım everAman az da olsa küçülsünler ona da razıyım. Anneannemin kilo verdiği hep göğüslerinden belli olurdu. Biraz göğüs egzersizlerine ağırlık vereyim.
Çok geçmiş olsun canım
Bizimle de paylaşmak şser misin listeyi
Selam canım. İyi uyumussun maşallah:) iyi olmana sevindim.
Evet canım ya, bişeye kizmistim aslında ondan öyle yedim. Tek öğün dediysem yine elma ve yoğurt yicem, sağlıklı olacak yani.
Oo iyi iyi :)
Supersin, mis gibi oh :)Canım inşallahbugün kahvaltıda sadece haşlanmış yumurta yedim
Dikkat edeceğim inşallah bugün öyle ya da böyle
Selam arkadaşlar. Bugün kendimce bir diyet listesi oluşturdum bakalım dayanacak mıyım. Bugün nedense çok halsizim. İşteyim ve başım ağrıdan çatlıyor.
Cok guzelKahvaltıda çökelek salatası ve 1 h. yumurta yedim. bide siyah zeytin ve çay.
Şimdi sade nescafe içtim.
Hadi bakalım sözüm söz.
Hahahha aynen öyle olması lazm helede bizim karadeniz de
1de kocam kürt onlarda kılolu sevıor gelınlerın %80i hep balık etlı veya kılolu oda dıo çok ıncelmeben bılıorum ne ıstedımı kmseı dınlemıcem
![]()
Ölüyorum açlıktan yaSupersin, mis gibi oh :)