Bamya arıyoruz kaç seferdir eşşek kadarlar ya
Parasına bakmayıp alacağız ama bir türlü küçük bulamadık
Ispanak da aklıma gelmedi canjm
Karnım 5 aylık oldu
Aynen şu an meyveler hep organik bahçesinden getirip satıyorlar çünkü tadları resmen ayrı güzel ama hep kötü olmuş bağlar
Aşırı sıcak az yağış kurutmuş mahvetmiş
@Trabzonlu3461 canlarım zaten karpuz çok sevmem incir de kavunu severim o da güzel olavak ki yiyim
Üzüm de çekirdeksizama yine Dean yemeye çalışıyorum dediğiniz gibi
Kavunu da belki bağırsakları çalıştırırCascade_ gibi diye yedim
Kocamdan ayrılıyorum hemde ikimizde severken oğlum u geri getirdim ama durduramadık babam kötü bana ihtiyacı var kalbim senin ama babamı da seviyorum deyip gitti daha 5 yaşında eşim oğlumu senden mahrum etmeyecem
Esimle görüştük kötüyüm cok kötüyüm dedi dizimde ağladı ellerimi öptü kokladı vedalastik
Oğlumu özledikçe alacam
hakkinda hayirlisi olsun. Hemen bosanmasaniz azcik esin kendini dinlese biraz kafasini toparlasa. Ah yavrum koca adam gibi neler dusunmusAnnesigilin oyununa geldik bizi birbirimize düşürdüler eşim borçlandım sen kendini kurtar mutlu ol sev sevil beni öldü say benden koca olmadı seni seviyorum cokk ama dönemem yüzüm yok dedi ailem çok üstüme geliyor sömürüyorlar yeniden bir hayat kuracam sende hayatını kur unut beni ben yapamadim affet dedi sarıldı ağladı kokladı dönemiyor nedeni ni de çözemedim
Onlara yapacak bisey yok malesefEvet canım ama kaydetmeyenler var puanlarini
Yaaa inanmiyorummm cok zayifladin ya masallah nazar degmesin kicinj kasi
bende ilk defa goruyorum sok oldumİnanmıyorummm ya çok güzel olmuşsun daha 1 ay olmadı bin kere maşallahilk defa böyle bişey görüyorum insan nasıl bu kadar kısa sürede böyle kilo verebilir
Kocamdan ayrılıyorum hemde ikimizde severken oğlum u geri getirdim ama durduramadık babam kötü bana ihtiyacı var kalbim senin ama babamı da seviyorum deyip gitti daha 5 yaşında eşim oğlumu senden mahrum etmeyecem
Esimle görüştük kötüyüm cok kötüyüm dedi dizimde ağladı ellerimi öptü kokladı vedalastik
Oğlumu özledikçe alacam
Annesigilin oyununa geldik bizi birbirimize düşürdüler eşim borçlandım sen kendini kurtar mutlu ol sev sevil beni öldü say benden koca olmadı seni seviyorum cokk ama dönemem yüzüm yok dedi ailem çok üstüme geliyor sömürüyorlar yeniden bir hayat kuracam sende hayatını kur unut beni ben yapamadim affet dedi sarıldı ağladı kokladı dönemiyor nedeni ni de çözemedim
Allah yardımcın olsun canım...Kanguru_ Ndymk çok sağolun onun ailesi barışırsan seni tanımayız ölürsün bizim için demişler
Benim ailemse gurursuzsan git sürün ama o evimize sokağımız a giremez diyorlar
Malesef eşim dönse ah bir kuru ekmege raziyim oglan okula gidecek ben evde cocuk bakarım o çalışır borclari oder bende evin ufak tefek ihtiyacini alirim
Ama dönmem diyor ölsemde dönemem diyor
Biliyorum bebişim miniciksin daha :)Cok saol canm bnm♡
Ama ben 20 yaşındayım 21 olcam ekımdehihi
Allah yardımcın olsun canım...
Allah yardımcınız olsun aşılmayacak biley değilmişKanguru_ Ndymk çok sağolun onun ailesi barışırsan seni tanımayız ölürsün bizim için demişler
Malesef eşim dönse ah bir kuru ekmege raziyim oglan okula gidecek ben evde cocuk bakarım o çalışır borclari oder bende evin ufak tefek ihtiyacini alirim
Kanguru_ Ndymk çok sağolun onun ailesi barışırsan seni tanımayız ölürsün bizim için demişler
:) puan olunca yapasım gelioSpor yarismasi olmasa spor yapmican mitoplam 70 tane bilririm var hesaplayabilirsem hesaplicam beni etiketleyenleri.
Ekran fotolarını öekmişim allahtanKaydetmedin mi?
Yaziklarindan aratip bulabilirsin belki
Çalıştırdı mı kavun :))@Trabzonlu3461 canlarım zaten karpuz çok sevmem incir de kavunu severim o da güzel olavak ki yiyim
Üzüm de çekirdeksizama yine Dean yemeye çalışıyorum dediğiniz gibi
Kavunu da belki bağırsakları çalıştırırCascade_ gibi diye yedim
Aferin kız :))Herkese merhaba.
Bugün kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta, domates salatalık peynir zeytin yeşil biber yedim.
Yarım saat önce sade Nescafe içtim.
Bu sabah 55.4 geldim, sabitim.
Salatalık detoksu buldum, güzel geldi. Onu yapacam
Şöyle:
Eki Görüntüle 2183478
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?