Cezani tatilin bitince verir kaptan :) tartilabilirsen tartilirsin zaten tartilamazsan sorun degil haftaya biraz daha fazla cabayla daha guzel sonuclar getirirsincgdmk @esperenzaa Kanguru_
Trabzonlu3461 ya ben sporları puan yazmıyorum gelene kadar ama azar azar atlama iş vs yapıyprum
Hepsini yeme düzenim bozuk diye oraya veriyorum kızlar o yüzden
Zaten kaptanım da ceza verir normalde ama şu an o da yoğun ben direkt cezaya yatırıyorum az kaldı gelince telafi edeceğim
@esperenzaa ya kaptanım çok çok özür dilerim senden ve takımdan
Kızlar ben tartılamayacağımçok özür dilerim
%99 ihtimal tartılamayacağım ama olur da ufacık bir ihtimal dahi olursa mutlaka tartılacağım
Cezani tatilin bitince verir kaptan :) tartilabilirsen tartilirsin zaten tartilamazsan sorun degil haftaya biraz daha fazla cabayla daha guzel sonuclar getirirsindiyet modundan uzaklasma yeter
Koptum yaaSanirim başka yazan olmayacak. Ben 3 kişinin sporunu yazayim 17-23 Ağustos tarihleri arasındakini
1.Trabzonlu3461 5330 puan
2.Cascade_ 2236 puan
3. Ben1295 puan
3. Oldum
Canım yaa sağol
Güzel dostumDunku menu
Cascade_
@esperenzaa
Sabah: 3yk yulaf 1 sb light sut 1 ck tarcin 2 adet gun kurusu 1 yk chia
Oglen: yok
Aksam: chiali, peynirli salata
3 yk kiymali patlican yemegi (yagsiz yaptim)
Kacamak1: 1 kornet (160kcal yaziodu), 1 fincan normal kola, 1 dilim hazir kek
Spor:
Tempolu yuruyus: 45 dk : 112.5
Eliptik: 40 dk : 160
Plank: 5dk : 100
Toplam: 372.5
Su : 2lt
Yatmadan once her aksam elma sirkeli su iciyorum. Onun haricinde yesilcay, tarcinli su, maden suyu, kahve, cay... İcmedigim yok
@Esperenza çok ama çok özürdilerim takatim kalmadı yoruldum gruptan ayrilmak istiyorum hepiniz hakkinizi helal edin hepiniz iyi ku varsiniz insallah kilo verirsiniz tabiki bende. Sizleri seviyorum
Ben genelde bozdugum zamanlardan sonra alisana kadar kalori hesabi yapıyorum, sonra hem alismis oluyorum hem de sıkılmaya başlıyorum zaten saymaktan
Ben de tatilim bugünAynen, ben geldim ya ondandır
2 aydır sayfalarca yazıldı, yetisemedim. Eve döndüm sus pus oldu herkes
Şaka bi yana ben de okullar açılınca pek aktif olamam sanırım, bi mezun olabilseydim
Ben dedim pek inanma ama yani senblrsn cnm
Dene bakalimburda biri vardi kiz kacamak yaptigi hafta bayaga bi kilo vermks hepimizi sasirtmisti. Ama daha onceler hic kacamak yapmamisti. Vucudunu sasirtti yani
Kaçamak yapdın ama kola kabul edilemez valla hc hç olmamıs :/
Onun haricinde spor çok iyi
Afiyet olsunn :)Kahvaltı ♡ yumurtanın sade beyazını trabzondan gelen ev yapımı teyzemin ıneklerının sütünden yapıldı 1cay kasıgı tereyagı ıle yapdm ♡
Sanirim başka yazan olmayacak. Ben 3 kişinin sporunu yazayim 17-23 Ağustos tarihleri arasındakini
1.Trabzonlu3461 5330 puan
2.Cascade_ 2236 puan
3. Ben1295 puan
3. Oldum
Ndymk canım sen bilirsin ama bence bu şekilde olmamış
Karbonhidrat çok fazla e bunun fazlası yağ olur
Kh prot yağ üçünü dengeli almalısın
Mesela o gün kek yediysen başka kh yeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?