• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Of sabahtan beri spor ev işi cocuk yemek alışveriş derken yoruldum anca fırsat buldum gırmeye ama 1 saat sonra gene yokum bısıklet var oy oy :/
Ya kızlar bısı dıcem ii bısı diceksnz ama benim bacaklarım aşırı sertleşmiş eskiye göre sankı kasa dönüyor sadece alt bacak ama ustler normal sıkılasıor dikkatimi çok çekti

Ben hic 3 ogun yemem ki..
Sabah ve akşam..
Aksam ttika basa yiyip ertesine gune kadar acikmadan durdugum cok oldu, oruc tutarken de hic sahura kalktigimi hatirlamiyorum bi 15 yıldır. Geceden de yemem yani aksam iiftarda ne yediysem o ve gerçekten de ramazanda cok iyi kilo verip incelmistim. Bu yüzden su sicaklar gecsin (hala buralar 39 derece falan) oruca baslamayi dusunuyordum açıkçası, tabi ki bunun da etkisi var ama asil neden de birikmis cok borcum olduğu icin her yil kisin da tutmaya çalışırım. Ve ramazanda verdigim o kilolari da öyle hemen geri almadim, yagdan gitti bence.
Anladım
Şimdiden allah kabul etsin
;)
Demek yine de gitmiyo
Benim de iki ay olucak gitmiyo
Ama pes etmicem
Chia ilk bugün yiyebildim
Yeni umudum chia :))
Dolapta bekletince şişiyomuş
Midende yer kaplıyor sanırım
Tokluk hissi açısından
Günde bi kaşık
Denicem bakalım
Ndymk Ndymk de başladı

Anladım
Şimdiden allah kabul etsin
:KK66:
Demek yine de gitmiyo
Benim de iki ay olucak gitmiyo
Ama pes etmicem
Chia ilk bugün yiyebildim
Yeni umudum chia :))
Dolapta bekletince şişiyomuş
Midende yer kaplıyor sanırım
Tokluk hissi açısından
Günde bi kaşık
Denicem bakalım
Ndymk Ndymk de başladı
Trabzonlu3461 Trabzonlu3461 beğendi :))))))

Hadi bugun de olsun milat :)
İyi gidiyor
Sabah yulafli dalga ile yaptim kahvalti
Oglen maş tavuk yogurt
Aksam ise bakalim. Sadece salatalik yogurt yemeyi dusunuyorum. İnnnsallah.
Güzel gerçekten :)))
Baksana şimdi yemek yapıyorum
Yemesem mi akşam bende
Sadece yoğurt ve meyveyle mi geçiştirsem
Kara kara düşünüyorum valla
Kalorileri hesaplıcam daha

Benım bugunku menu çok iyiydi hele kahvaltı of of hemen yarn olsada yıne yesem o kahvaltıdan :D akşam klasik tavuk haslama yogurt :D tavuk oldum yiye yiye yarın patlıcan yapıcam fırında çok az yağ ile :D

Back
X