Maşallah iyi dayanıyorsunBenım bugunku menu çok iyiydi hele kahvaltı of of hemen yarn olsada yıne yesem o kahvaltıdanakşam klasik tavuk haslama yogurt tavuk oldum yiye yiye yarın patlıcan yapıcam fırında çok az yağ ile
Vallahı çok içten soluorum gayet doyuyorum buaksam tavuguda bıtıremedm hatta kedilere attımMaşallah iyi dayanıyorsun
:))) doymuyorsun ama dimi
Demek miden küçülmüşVallahı çok içten soluorum gayet doyuyorum buaksam tavuguda bıtıremedm hatta kedilere attım
Ben normalde aksammyemem spor yapıorum dıe yıyorum kas kaybetmım halsız kalmım dıe yoksa vallahı aksam acıkmıorum sabah yedım yetıoDemek miden küçülmüş
Ben toplasan 6 kere doydum
15 hazirandan beri
Ne güzelllBen normalde aksammyemem spor yapıorum dıe yıyorum kas kaybetmım halsız kalmım dıe yoksa vallahı aksam acıkmıorum sabah yedım yetıo
2aydır alıstı bunye normal olarak ılk gunler zorlandım yalan yok karnım agrıdı gece uyuyamadm hatta 1 2 kasık yogurt yedım yatıştırdım smdıde dıorum diyet bitince tekrar normal yeme duzenıne donmek zor olcak ufak ufak arttırarak alıştırıcam vücudu ama 2 ogun ile cok fazla yemedende ömür boyu gidilir yani şart deıl cok yemekNe güzelll
Darısı başımıza ne diyim :)))))))2aydır alıstı bunye normal olarak ılk gunler zorlandım yalan yok karnım agrıdı gece uyuyamadm hatta 1 2 kasık yogurt yedım yatıştırdım smdıde dıorum diyet bitince tekrar normal yeme duzenıne donmek zor olcak ufak ufak arttırarak alıştırıcam vücudu ama 2 ogun ile cok fazla yemedende ömür boyu gidilir yani şart deıl cok yemek
İnşallah cnmDarısı başımıza ne diyim :)))))))
Aynen ben deAferin kız
Sende bendensin
Hani diyorlar ya sık sık az ye
Git bee
Gıcık olduğum beslenme tarzı
Tüm gün acı çekiyorum sora
Ben hic 3 ogun yemem ki..
Sabah ve akşam..
Aksam ttika basa yiyip ertesine gune kadar acikmadan durdugum cok oldu, oruc tutarken de hic sahura kalktigimi hatirlamiyorum bi 15 yıldır. Geceden de yemem yani aksam iiftarda ne yediysem o ve gerçekten de ramazanda cok iyi kilo verip incelmistim. Bu yüzden su sicaklar gecsin (hala buralar 39 derece falan) oruca baslamayi dusunuyordum açıkçası, tabi ki bunun da etkisi var ama asil neden de birikmis cok borcum olduğu icin her yil kisin da tutmaya çalışırım. Ve ramazanda verdigim o kilolari da öyle hemen geri almadim, yagdan gitti bence.
Ben arastıramadan bısı yemem canım nektarini bosuna yemıorumbin 1 faydası var diyete ♡ cok da sevıorum zaten işime gelio
Anladım
Şimdiden allah kabul etsin
Demek yine de gitmiyo
Benim de iki ay olucak gitmiyo
Ama pes etmicem
Chia ilk bugün yiyebildim
Yeni umudum chia :))
Dolapta bekletince şişiyomuş
Midende yer kaplıyor sanırım
Tokluk hissi açısından
Günde bi kaşık
Denicem bakalım
Ndymk de başladı
Güzel gerçekten :)))
Baksana şimdi yemek yapıyorum
Yemesem mi akşam bende
Sadece yoğurt ve meyveyle mi geçiştirsem
Kara kara düşünüyorum valla
Kalorileri hesaplıcam daha
Demek miden küçülmüş
Ben toplasan 6 kere doydum
15 hazirandan beri
2aydır alıstı bunye normal olarak ılk gunler zorlandım yalan yok karnım agrıdı gece uyuyamadm hatta 1 2 kasık yogurt yedım yatıştırdım smdıde dıorum diyet bitince tekrar normal yeme duzenıne donmek zor olcak ufak ufak arttırarak alıştırıcam vücudu ama 2 ogun ile cok fazla yemedende ömür boyu gidilir yani şart deıl cok yemek
Yok dostum Yemedim şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?