• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Biz topikde tanıstıkda fmad ve cgdmk le çok sevdim onları takımın muhabbetinin iyi olduğunu duyunca gelmek ıstedım tabıkı kaptan kabul ederse :)
Bende tesekkur ederim ♡
Yaaa ♥️
Umarım hepimiz hedef kilomuza ulaşırız :D

Merhaba kızlar ben takımınıza katılmak ıstıyorum baskasından duymadan ben solim 4.takımdaydım 2.günümdü ama muhabbet yoktu bende başka takım bakarken cgdmk ile tanıştım sizin takıma gelmeyi düşündüm sıkıntı olmaz ve kabul edılırsem tanıtayım kendımı :)

Merhaba, hosgeldin :)

Menu
Sabah: yulafli kahvalti
Oglen: domates corbasi salata
Aksam: çiğ semizotlu, yogurtlu, chiali salata 1 tabak (icine yarim yk ev mayonezimden)
Su: 1.5 lt oldu ama 2.5 olur gibi, cok icesim var
Spor: 6 bin adim var, yapabilirsem devamini paylasirim :)

@giustizia_
esperenzaa esperenzaa
Afiyet olsum canim menu cok guzel

Menun suppper canim, masallah, cok begendim :) afiyet olsun :)
Meyveyi aksama birakmayin diyollaa
Lahana da beyaz lahana olsa yag yakmasi daha fazla, hatta yarin yiyeyim ben de aksama, çiğ olarak yerim. Aklinda olsun iyi oluyor, kivircik yerine beyaz lahana koyuyorum salataya :) hem daha ucuz hem de baya sure bozulmuyor duruyor dolapta ;)

Menum

Sabah 12.30
2 yumurtayla domatesli omlet
Peynir
5 7 zeytin
Cay
Avuc ici kadr ekmek

Aksam 17.0
Mor lahanali sarimsakli yogurt 4 yk
1 seftali

Su 2.5 lt

Spor yapinca yazarim :spor:

Menun suppper canim, masallah, cok begendim :) afiyet olsun :)
Meyveyi aksama birakmayin diyollaa
Lahana da beyaz lahana olsa yag yakmasi daha fazla, hatta yarin yiyeyim ben de aksama, çiğ olarak yerim. Aklinda olsun iyi oluyor, kivircik yerine beyaz lahana koyuyorum salataya :)
Mor lahanayi yogurtlu seviyorum canim beyazini hic denemedim. Ama aklimda bulunsun onunlada salata yapar yerim :)

Napiyonuz bacilar?
Ben yalnizim evde, eşim kardeslerini aldi gezmeye goturdu. Yemek yaptim onlara artik yarin falan yerler 2 gun goturur ;)
Simdik kahvemi iciom.
Firsat bu firsat yarim saat eliptik yapcam ins :))) acayim bi vidyo izleye izleye ceviririm pedal. 5 dk da plank yaptim mi tamamdir :))

Napiyonuz bacilar?
Ben yalnizim evde, eşim kardeslerini aldi gezmeye goturdu. Yemek yaptim onlara artik yarin falan yerler 2 gun goturur :KK66:
Simdik kahvemi iciom.
Firsat bu firsat yarim saat eliptik yapcam ins :))) acayim bi vidyo izleye izleye ceviririm pedal. 5 dk da plank yaptim mi tamamdir :))
5 dkk planki ara verip yapiyon dimi 5 dk durmak imkansiz :D

Napiyonuz bacilar?
Ben yalnizim evde, eşim kardeslerini aldi gezmeye goturdu. Yemek yaptim onlara artik yarin falan yerler 2 gun goturur :KK66:
Simdik kahvemi iciom.
Ben de küçüğü uyuttum uzaniyorum 1.56 :D

Back
X