Hoşgeldiiiin canımHosbulduk :) haber beklıorum inşallah olur
YaaaBiz topikde tanıstıkda fmad ve cgdmk le çok sevdim onları takımın muhabbetinin iyi olduğunu duyunca gelmek ıstedım tabıkı kaptan kabul ederse :)
Bende tesekkur ederim ♡
Haber gondersek de yaziyi yazip cikmak istiyorsa oyle mi ciksa
Merhaba kızlar ben takımınıza katılmak ıstıyorum baskasından duymadan ben solim 4.takımdaydım 2.günümdü ama muhabbet yoktu bende başka takım bakarken cgdmk ile tanıştım sizin takıma gelmeyi düşündüm sıkıntı olmaz ve kabul edılırsem tanıtayım kendımı :)
Afiyet olsum canim menu cok guzelMenu
Sabah: yulafli kahvalti
Oglen: domates corbasi salata
Aksam: çiğ semizotlu, yogurtlu, chiali salata 1 tabak (icine yarim yk ev mayonezimden)
Su: 1.5 lt oldu ama 2.5 olur gibi, cok icesim var
Spor: 6 bin adim var, yapabilirsem devamini paylasirim :)
@giustizia_
esperenzaa
Menum
Sabah 12.30
2 yumurtayla domatesli omlet
Peynir
5 7 zeytin
Cay
Avuc ici kadr ekmek
Aksam 17.0
Mor lahanali sarimsakli yogurt 4 yk
1 seftali
Su 2.5 lt
Spor yapinca yazarim
Mor lahanayi yogurtlu seviyorum canim beyazini hic denemedim. Ama aklimda bulunsun onunlada salata yapar yerim :)Menun suppper canim, masallah, cok begendim :) afiyet olsun :)
Meyveyi aksama birakmayin diyollaa
Lahana da beyaz lahana olsa yag yakmasi daha fazla, hatta yarin yiyeyim ben de aksama, çiğ olarak yerim. Aklinda olsun iyi oluyor, kivircik yerine beyaz lahana koyuyorum salataya :)
Afiyet olsum canim menu cok guzel
Mor lahanayi yogurtlu seviyorum canim beyazini hic denemedim. Ama aklimda bulunsun onunlada salata yapar yerim :)
Bence edilmezesperenzaa
Eger ki Allah korusun ama ceza puani 3 olursa, ama ben mezun olduysam, o yil icinde almis oldugum icin kepim iptal mi ediliyor?
Bendr alip deneyeyim bi :)Kivircik yerine çig beyaz lahana koyuyorum ben salataya. Hem daha ucuz hem de uzun sure gidiyor dolapta bozulmadan :)
5 dkk planki ara verip yapiyon dimi 5 dk durmak imkansizNapiyonuz bacilar?
Ben yalnizim evde, eşim kardeslerini aldi gezmeye goturdu. Yemek yaptim onlara artik yarin falan yerler 2 gun goturur
Simdik kahvemi iciom.
Firsat bu firsat yarim saat eliptik yapcam ins :))) acayim bi vidyo izleye izleye ceviririm pedal. 5 dk da plank yaptim mi tamamdir :))
Ben de küçüğü uyuttum uzaniyorum 1.56Napiyonuz bacilar?
Ben yalnizim evde, eşim kardeslerini aldi gezmeye goturdu. Yemek yaptim onlara artik yarin falan yerler 2 gun goturur
Simdik kahvemi iciom.
Firsat bu firsat yarim saat eliptik yapcam ins :))) acayim bi vidyo izleye izleye ceviririm pedal. 5 dk da plank yaptim mi tamamdir :))
Hosbulduk cnm :)hosgeldim canim. Ben kaptan yardimcisiyim. Kendini tanitarak aramiza katilabilirsin
Merhaba, hosgeldin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?