Bende oyle yapiyorum ilk gun 15 sn zor duruyodum simdi 30 zorlarsam 40 dururumTabii ki kiz imkansiz oyle bisey 1 dk bile hem imkansiz hem tehlikeli
En fazla 30 sn dururum
15 20 sn ara
O sekilde devam :))
OooEvet canım hatta cok pis spor yapanlar da var
Hmm hedefine mi ulaştıVardi da artik yokgitti
Cok benziyosun hem deSaol cnm kim takımda benim dıyetten yapan varmı ♡
Saol cnm ♡
Tamam şimdi bakıp hesaplıcam yazıcam
Aslında ip atlamak benlik değil sırfBen ilk atladigimda 20 30 da tikaniyodum simdi zorlasam durmadan 300 atlarim.istikrarli olursan zamanla zorlanmazsin
15 bu ay verdim geçen ay yani ilk ay 10du ama ozaman spor yoktu bu ay basladm spora cnm maşallahCok benziyosun hem de
Hemideee sumeyra da ayda 15 kilo veriyormus kizlarrr
Ulasamadan gittiHmm hedefine mi ulaştı
GüzelllMenu
Sabah: yulafli kahvalti
Oglen: domates corbasi salata
Aksam: çiğ semizotlu, yogurtlu, chiali salata 1 tabak (icine yarim yk ev mayonezimden)
Su: 1.5 lt oldu ama 2.5 olur gibi, cok icesim var
Spor: 6 bin adim var, yapabilirsem devamini paylasirim :)
Cascade_
@esperenzaa
Güzel ...Menum
Sabah 12.30
2 yumurtayla domatesli omlet
Peynir
5 7 zeytin
Cay
Avuc ici kadr ekmek
Aksam 17.0
Mor lahanali sarimsakli yogurt 4 yk
1 seftali
20.0
Icersem 1 sade turk kahvesi
Su 2.5 lt
Spor yapinca yazarim
Verilen hak geri alınmaz “normalde”Bence edilmez
Allah bağışlasınHosbulduk cnm :)
Tabiki
Adım sümeyra
Yasım 21
Evliyim
1kızım var 1bucuk yaşında
:)
Nedenkı ben gitmem şahsen hem hedef için hem çok iyisiniz ♡Ulasamadan gitti
Cok sagol♡ aminnGüzelll
Güzel ...
Verilen hak geri alınmaz “normalde”
Allah bağışlasın
Darısı isteyenlere..
Maasallah aman canım saka bi yana dikkat et. Kalorini cok dusuk tutma, sen de iyi spor yapıyorsun. Sağlık ocağında kan tahlili yaptirdin mi yakinda15 bu ay verdim geçen ay yani ilk ay 10du ama ozaman spor yoktu bu ay basladm spora cnm maşallah
Yok cnm daha yaptırmadm ama dıer takım yapdır dıordu sureklıde gerek varmıki ben yıyorum 800 kalori günde normaldeMaasallah aman canım saka bi yana dikkat et. Kalorini cok dusuk tutma, sen de iyi spor yapıyorsun. Sağlık ocağında kan tahlili yaptirdin mi yakinda
Güzel canımMenum
Sabah 12.30
2 yumurtayla domatesli omlet
Peynir
5 7 zeytin
Cay
Avuc ici kadr ekmek
Aksam 17.0
Mor lahanali sarimsakli yogurt 4 yk
1 seftali
20.0
Icersem 1 sade turk kahvesi
Su 2.5 lt
Spor yapinca yazarim
Ohh HarikaNapiyonuz bacilar?
Ben yalnizim evde, eşim kardeslerini aldi gezmeye goturdu. Yemek yaptim onlara artik yarin falan yerler 2 gun goturur
Simdik kahvemi iciom.
Firsat bu firsat yarim saat eliptik yapcam ins :))) acayim bi vidyo izleye izleye ceviririm pedal. 5 dk da plank yaptim mi tamamdir :))
Ailevi sebeplerden gitti aslında, yoksa cok istekli ve azimliydi. İnşallah tekrar geri gelirNedenkı ben gitmem şahsen hem hedef için hem çok iyisiniz ♡
Ahahah rakibem benim ya
Hmm üzüldüm inşallah gelir azimli insanları sevıorum ♡Ailevi sebeplerden gitti aslında, yoksa cok istekli ve azimliydi. İnşallah tekrar geri gelir
Canım bazen beklediğimiz gibi olmuyor bazı şeyler hayırlısı olsun umarım geri döner o da:)Nedenkı ben gitmem şahsen hem hedef için hem çok iyisiniz ♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?