Spor çok yapıyordu takım ama bu hafta bi rehavet çöktü takıma nazara geldiler galibaKızlar bi de geNel olarak pek spor görmedim ben
Acaba biraz spora mi ağırlık versek
Günde en az 15 dk bi şey yapsak spor namina
Bu ara kimse spor yapmıyor cok haklısın canımKızlar bi de geNel olarak pek spor görmedim ben
Acaba biraz spora mi ağırlık versek
Günde en az 15 dk bi şey yapsak spor namina
Ya ben iple atlıyorum 500 anca oluyor. İpsiz atlayanlar 1000 leri geçiyor. Benim moralim bozuluyor. Nasıl yapsak yarışları ki. Puanlasak da puanlar mı yarışsa.Bu ara kimse spor yapmıyor cok haklısın canım
Spor için yarısma yapalım dedim pazartesi bir iki kişi cevap verdi
Haklısın canım iple atlamak daha zor zaten puanlar yarısabilirYa ben iple atlıyorum 500 anca oluyor. İpsiz atlayanlar 1000 leri geçiyor. Benim moralim bozuluyor. Nasıl yapsak yarışları ki. Puanlasak da puanlar mı yarışsa.
Bi de 1. sayfada stepperın dakikası 2,5 leslinin 3 puan. Stepper daha zor aslındaHaklısın canım iple atlamak daha zor zaten puanlar yarısabilir
Bunların cogu eski puanlar canım yeniden düzenleriz ekleme yaparızBi de 1. sayfada stepperın dakikası 2,5 leslinin 3 puan. Stepper daha zor aslında
Tamam yapalım o zaman bu hafta spor kraliçesi seçelimBunların cogu eski puanlar canım yeniden düzenleriz ekleme yaparız
Tamam canım simdi ben calısıyorum cogunluk ne derse ona göre gece düzenleme yapabilirimTamam yapalım o zaman bu hafta spor kraliçesi seçelim
Tamam canım kolay gelsinTamam canım simdi ben calısıyorum cogunluk ne derse ona göre gece düzenleme yapabilirim
Sağol canım ❤Tamam canım kolay gelsin
Biz kurban bayramini bile dereceyle kapatmış takımız, bu bizi yildirmaz aksine kendimize getirir, haftaya birincilik bizim.Bu hafta yedinci olduk kızlar ve nota aldık haftaya daha iyi sonuclar bekliyorum hepinizden
Kesinlikle canım takımıma güveniyorumBiz kurban bayramini bile dereceyle kapatmış takımız, bu bizi yildirmaz aksine kendimize getirir, haftaya birincilik bizim.
Tamam yapalım o zaman bu hafta spor kraliçesi seçelim
Ben varım yarışma benim isim
Spor da yaparım uzun zaman oldu yapmayı.ama bi yerden baslamak lazim artik
Ben varım dostlar. Spor dediniz mi duramamTamam canım simdi ben calısıyorum cogunluk ne derse ona göre gece düzenleme yapabilirim
Her zaman canım hiç merak etme. Bu hafta rehavet çökmüş takıma ama haftaya güzel olacakKesinlikle canım takımıma güveniyorum
Bende varım pazartesi sabahı başlıyorum sporaBen varım dostlar. Spor dediniz mi duramambugün yarım saat yuzdum, bı de 15.000 adım attım dağ tepe.
Seni üzmeyeceğiz kaptanım bu hafta iyi geleceğiz hepimizKesinlikle canım takımıma güveniyorum
Süpersin canımBen varım dostlar. Spor dediniz mi duramambugün yarım saat yuzdum, bı de 15.000 adım attım dağ tepe.
Aynen canım üst üste iki birinciliğin etkisi oldu ama eminim bu hafta daha güzel olacakHer zaman canım hiç merak etme. Bu hafta rehavet çökmüş takıma ama haftaya güzel olacak
Spor için çok pis kapışırımBende varım pazartesi sabahı başlıyorum spora
Gelen gideni aratıyorAy bilmiyorum beynimin içine kadar ağrı var yesa hatırladıklarını yap yorma beynimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?