Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın ablacım ❤
Günaydın canlar totomu kaldırdım küçük bey uyanınca ya kadar ördek teyzeyi yapacağım
Günaydın canım ❤
Yok ya yenerim ben ikisini birden
Ooo iddialıyız süpersin canım
Günaydın canım ♥

Canım ben eliptik bisiklet +ip + bazen leslie +bölgesel. Ruh halime bağlı
Oo tartı sonucu da güzel
Ben sabah sabah kurutmalık biber ayıkladım

Canım ben eliptik bisiklet +ip + bazen leslie +bölgesel. Ruh halime bağlı

Oo tartı sonucu da güzel
Ben sabah sabah kurutmalık biber ayıkladım
Supermissin :) o ruh halinden bana da ver
Cumaya -2 gelmeli
Kolay gelsin
Ben de Çarşamba akşamı yaptım o işleri hava iki gündür kapalıydı bu gün açtı inşallah kurur patlicanlarimdan telef olanlar var yine alıp biraz daha yapmayı düşünüyorum...

Ben günleri bile hatırlamıyorum kaptanım nasıl dikkat etcem spor yapcam bi insan bu kadar mı tükenmiş olur ☹ Allahtan çoluğum çocuğum yok şimdi böyleysem

Ben 15 dk ya kalkıyorum hadi sen de gel

Temizlik benim isim açıp onu izleyip yan taraftan da leslie yapacağım sessizce hahahah

Ben günleri bile hatırlamıyorum kaptanım nasıl dikkat etcem spor yapcam bi insan bu kadar mı tükenmiş olur ☹ Allahtan çoluğum çocuğum yok şimdi böyleysem
Daha cok gencsin canım hadi kendini toparlama vakti belki burada olman motivasyon için daha iyi olacaktır bu hafta rakip de belirledik

Ooo enerji_kusagi rakip misiz

Sen neler yapıyorsun spor adına bi de hele

Ben leslie 20 dk boosted salk videosu var onu yaoacagim bi de hareketler hapiyorum

Ama.sen daha fazla yapıyorsan ben de bunu değiştireyim:)
Aaa rakip olmuşuz :))) Ben genelde kondisyon bisiklet, tempolu yürüyüş, ağırlıkla yürüyüş, karma egzersiz, ip atlama, ve step 1. ve 2. seviyeyi yapıyorum. Arada da merdiven inip çıkıyorum. Son 10 gündür çok yoğundum yürüyüş dışında pek bir şey yapamadım. Misafirimde vardı dün gitti. Bugün başlarım spora tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…