Günaydın canım ❤Günaydın
Günaydın canım ❤Günaydın
Günaydın ablacım ❤Günaydın ❣
Günaydın canım ❤Günaydın canlartotomu kaldırdım küçük bey uyanınca ya kadar ördek teyzeyi yapacağım
Ooo iddialıyız süpersin canımYok ya yenerim ben ikisini birden
Günaydın canım ♥Günaydın
Günaydın canım ❤Günaydınevt bu yarış iyi oldu gruba şimdiden bı hareket geldi
Günaydın canım ❤Günaydın canlar
Canım ben eliptik bisiklet +ip + bazen leslie +bölgesel. Ruh halime bağlıEvet haklısın biraz az ve zor oldu da son aramda 1 b süt 1 avuç leblebi ve 1 pors üzüm ekledim için ezildi :)
Dün yapamadim da bu gün yapıyorum şimdi
Bu çok güzel oldu
Normalde bisikletçiyim ama bacagimdan dolayı zorlayamiyorum Leslie ve hafif tempoda zumba yaparım bir de pilates yapabilirimsenin spor menunde ne var
Oo tartı sonucu da güzelNego Leslie 2 milin 21 dksini yaptim gün içerisinde yine devam etmeyi düşünüyorum birden bacagimi zormalak istemedim bir de spordan önce yine tartildim demkki dün ödem varmış -800 geldi :)
Senden karşı atak bekliyorum
Sadece spor değil ki canım kilo olarak yarısıyyorsunuz
Supermissin :) o ruh halinden bana da verCanım ben eliptik bisiklet +ip + bazen leslie +bölgesel. Ruh halime bağlı
Oo tartı sonucu da güzel
Ben sabah sabah kurutmalık biber ayıkladım
Dün cuma olduğunu unuttum kaptanım gece aklıma geldibulutungokyuzu bugün bildirim yapmadın canım
Tamam canım hadi bakalım bu hafta dikkat etDün cuma olduğunu unuttum kaptanım gece aklıma geldi
Geçen hafta 68.6
Bu hafta 68.5.
Birşey beklenmiyordu zaten
Ben günleri bile hatırlamıyorum kaptanım nasıl dikkat etcem spor yapcam bi insan bu kadar mı tükenmiş olurTamam canım hadi bakalım bu hafta dikkat et
Ben günleri bile hatırlamıyorum kaptanım nasıl dikkat etcem spor yapcam bi insan bu kadar mı tükenmiş olur ☹ Allahtan çoluğum çocuğum yok şimdi böyleysem
Daha cok gencsin canım hadi kendini toparlama vakti belki burada olman motivasyon için daha iyi olacaktır bu hafta rakip de belirledikBen günleri bile hatırlamıyorum kaptanım nasıl dikkat etcem spor yapcam bi insan bu kadar mı tükenmiş olur ☹ Allahtan çoluğum çocuğum yok şimdi böyleysem
Günaydın canım ❤
Aaa rakip olmuşuz :))) Ben genelde kondisyon bisiklet, tempolu yürüyüş, ağırlıkla yürüyüş, karma egzersiz, ip atlama, ve step 1. ve 2. seviyeyi yapıyorum. Arada da merdiven inip çıkıyorum. Son 10 gündür çok yoğundum yürüyüş dışında pek bir şey yapamadım. Misafirimde vardı dün gitti. Bugün başlarım spora tekrarOooenerji_kusagi rakip misiz
Sen neler yapıyorsun spor adına bi de hele
Ben leslie 20 dk boosted salk videosu var onu yaoacagim bi de hareketler hapiyorum
Ama.sen daha fazla yapıyorsan ben de bunu değiştireyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?