Ben bazen kuzu da diyorum, yok anne ben koca danayim diyor. Hepimiz aynı şekilde seviyoruz bu çocukları.He dana da var koca danaazgın deve bunu da annem bize derdi
Anladım canımCanım benim coook tesekkür ederiz inceliğin için bende sizi tebrik ederim bu hafta sizde üçüncü oldunuz insallah birlikte derece yaparız hep
Selam canım
Tesekkur ederim ablacım insallah hep birlikte daim olsun
Canım oran en fazla %4 yazılıyor o yüzden kilonu 0.04 ile carpıp o sonucu buluyoruz yani dogru oldu
Tesekkur ederim canim sizler sayesinde basarılıyım
Bireyselde ki birinciliğini kutluyorum canım ❤ ❤
Menüde paylasmamanın rahatlıgı ile yedin tabiki ama pazartesiden itibaren kontrıl tartısı ile menülerini bekliyorum canım ♥Oyyy oyyy canım kaptanımheleeeee bi sor adanın tartıya çıkmaya yüzü var mı ? bu hafta öyle kötü beslendim ki anlatamam kızımı her almaya gidip geldiğimde eve girince hep bişeyler yedim... sanki eve girince bişeyler yenilmeliymiş gibi ....
Yarın sabah sporuma başlıyorum pazartesi artık sabahları ben götürmeyecem... düzene girecem pazartesi kontrol tartı günü bildirim yapsam olur mu ?
Canım. Senide tebrik ediyorum bireysel birinci oldun devamı gelir inş AllahAnladım canım
Çok sağol canım ❤❤❤
Bu haftaki listemde yumurta yok benim çok zor olacak banaBen dr yumurta yemezsem hemen acıkıyorum yumurtasız aslan
Bende artık yumurtasız kahvaltı yapamıyorum ya illa olacak gözüm doymuyorBu haftaki listemde yumurta yok benim çok zor olacak bana
Caniiiimmmm cok tebrik ediyorum seniHımmmmmmm
Olmuşum ama dimiiiii
Günlerdir canım lahmacun çekiyordu onu yedim. Bı de fıstıklı pestil yedim yaklaşık 150 kalorilik biseydi.Oooo yanlız değil misim bugün herkes yemiş ahahahahah
Tamam kaptanımMenüde paylasmamanın rahatlıgı ile yedin tabiki ama pazartesiden itibaren kontrıl tartısı ile menülerini bekliyorum canım ♥
Bu yumurtadan ne istiyor bu diyetisyenlerBu haftaki listemde yumurta yok benim çok zor olacak bana
Ben bu hafta suyunu çıkarmış olabilirimBu yumurtadan ne istiyor bu diyetisyenler
Aa eevt onu hatırlıyorum canım demek ki spor yaparken yediğine de dikkat etmis aslında sanırım en büyük hatamız spor yaptıgımız dönem az yememizTamam kaptanım
Hani daha önce bahsettiğim markette bir kız vardı zatıflamış demiştim ya kızı bi görün iskeletor olmuş resmen.... ayyy bugün önümdeki diğer müşterilerde hastamısın ne oldu diye sordular... aksine kiloluyken hastaydım şuan çok sağlıklıyım dedi.... proteinle zayıfladım 1.5 - 2 saatte spor yaptim hergün dedi....
ZipziiipppppAa eevt onu hatırlıyorum canım demek ki spor yaparken yediğine de dikkat etmis aslında sanırım en büyük hatamız spor yaptıgımız dönem az yememiz
Ama çok tatlılar napalim. Ben bı de çok tuhaf lakaplar takıyorumBende küçük danam diye seviyorum
Evlatlar candan öte seviliyor cnm. Haliyle değişik değişik sevgi sözcükleri bulmak kaçınılmazAma çok tatlılar napalim. Ben bı de çok tuhaf lakaplar takıyorum
Öner canım istersen. Yapabilirim çok garip değilse....Beni düşündüğün için çoook teşekkür ederimGiren çıkan çok olmasaydı bazı hareketler yapmanı onerecektim canım.
Ben de tebrik ederim canımTeşekkür ederim canım
Yaaaaaaa aşk olsun neden güvenmemiştin sebebini öğrenebilir miyim
Ayrıca kaptanımZipzip- a da çokkkk teşekkürler bana inandığı ve güvendiği içinnnnn ❤❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?