Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hosbuldum sıcak ve samimiyetinz içinde tşk ederimbu arada maşallahiniz var

Günaydın rakibem sabah kahvaltın yok galiba anlamadım.... ama sporun süper olmuş

Canım istedi valla yesacım. Neyse güzel spor yapmışsın bazen bi bozulunca devamı geliyor aman dikkat et öyle olmazsa sıkıntı yok ha gayret işi sıkı tutmak lazım

Canım istedi valla yesacım. Neyse güzel spor yapmışsın bazen bi bozulunca devamı geliyor aman dikkat et öyle olmazsa sıkıntı yok ha gayret işi sıkı tutmak lazım

Ay valla açık açık yazmasa miydim zararlı şeyler yeyince..hoş haftada 1 büyük zararlı şey. Diğer günlerkiler pek küçük olur diye düşünüyorum.

Aynen öyle motivasyon varken su işi sıkı tutayım da hem.aynada hem tartıda yüzüm gulsun

ada toparla lütfen çok güzel nir noktaya geldin sakın azmini ve motiveni kaybetme
sen yaparsın ✌✌
Sağol , bende çok üzülüyorum o kadar emek verdim tekrar kilo almak istemiyorum... bugün başlıyorum inşallah birazdan sabah sporuna başlıyorum
Kızımın sınıfında , bi arkadaşının annesi spor salonu olan eğitmen bir bayanla tanıştım.. biraz neler yaptığımı anlattım diyet serüvenimde hepsini doğru yapmışsın dedi... eliptiği çoook önerdi yürüyüş bandından bile çok etkili dedi....
Veeeee kilo vermek istiyorsanız sabah aç karnına spor yapın çok etkili dedi

Ada81 ben seni anlıyorum ben de giriyorum açlık krizine böyle zamanları soda kahve kuru kayısı çiğ bademle peynir gibi gıdalarla geçiştiriyorum belki senin de işine yarar...
Soda ve Türk kahvesi iştah kesiyor bence

Bi de yediklerini yaz ve yolla mutlaka acı da olsa gerçeklerle yüzleşmek lazım dost acı söyler buradakiler de gerçek dostumuz yazın tatilde bol bol yürüyüş yaptım güya dikkat de ettim bir gr kilo veremedim yediklerini yazmak ve gruba sunmak işin içine girince spor da yaparsan kesin zayıflarsın
O kadar çabalamışsın emeklerin boşa gitmesin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…