hosbuldumHoş geldin canım. Diyet grubumuz hem hoşsohbet hem azimli.
Memnun oldum...Ben de kendimi tanitayim. İsmim Meryem 50 yaşındayım. Gaziantepliyim ama Bursa'da yaşıyorum. 22 ve 21 yaşlarında iki erkek evladım var. Bugün itibariyle 63.3 kiloyum hedefim 56. Başarılar diliyorum.
En sevdiğim arkadaş tipi...Trip atmayı bilmediğim gibi tripli insanlardan da uzak dururum. Yorucu oluyorlar. Yonahime takibindeyim şekerim.
Teşekkür ederim canım
Bir koli göndereyimBu haftaki listemde yumurta yok benim çok zor olacak bana
Yiyemedikten sonra napayımBir koli göndereyim
Günaydın rakibem sabah kahvaltın yok galiba anlamadım.... ama sporun süper olmuşBugün ki menüm
Sabah 1 kahve şekersiz sütsüz
Öğlen 11:00
6 kasık köfte patates
7 kasık bulgur pilavı
Ara
Bir danone
Aksam 17:30
5 yemek kaşığı güveç
3 kasık lor peyniri
2 çatal tereyagi
2 dilim ekmek
Bugün biraz karışık olmuş
Su 2 lt
Spor 1 saat yürüyüş
1000 ip atlama
100 mekik
10 dk tiffaniy rothe
Canım istedi valla yesacım. Neyse güzel spor yapmışsın bazen bi bozulunca devamı geliyor aman dikkat et öyle olmazsa sıkıntı yok ha gayret işi sıkı tutmak lazımCuma menüsü
Kahvaltı 8.45
1 yumurta
Peynir zeytin 1 dilim domates
Öğle 12
Ayran
Tarhana
Ara 14
Türk kahvesi
1 lokmalık çikolata
Akşam 18 30 19.30 arası
Döner
Bulgur pilavı
Ortadaki tüM mezelerden (ekmek pide asitli içecek 0)
Antep fıstıklı katmer (Cuma oldugu icin
Spor
3 mil leslie
Şu 1 litre 1.5 litre ancadir
Canım istedi valla yesacım. Neyse güzel spor yapmışsın bazen bi bozulunca devamı geliyor aman dikkat et öyle olmazsa sıkıntı yok ha gayret işi sıkı tutmak lazım
Sağol , bende çok üzülüyorum o kadar emek verdim tekrar kilo almak istemiyorum... bugün başlıyorum inşallah birazdan sabah sporuna başlıyorumada toparla lütfen çok güzel nir noktaya geldin sakın azmini ve motiveni kaybetme
sen yaparsın ✌✌
Ada81 ben seni anlıyorum ben de giriyorum açlık krizine böyle zamanları soda kahve kuru kayısı çiğ bademle peynir gibi gıdalarla geçiştiriyorum belki senin de işine yarar...Sağol , bende çok üzülüyorum o kadar emek verdim tekrar kilo almak istemiyorum... bugün başlıyorum inşallah birazdan sabah sporuna başlıyorum
Kızımın sınıfında , bi arkadaşının annesi spor salonu olan eğitmen bir bayanla tanıştım.. biraz neler yaptığımı anlattım diyet serüvenimde hepsini doğru yapmışsın dedi... eliptiği çoook önerdi yürüyüş bandından bile çok etkili dedi....
Veeeee kilo vermek istiyorsanız sabah aç karnına spor yapın çok etkili dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?