Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Güzel haberler almışsın senin adına çok sevindim canım Rabbim bir kapıyı kapatır birini açar kapanan bütün kapılara şükredersin hakkında hayırlısı olsun inş Allah kuzum
Amin canım insallah
Tesekkur ederim canım insallah sendende güzel haberler alacagımız gün gelecek Allahın izniyle
Neyseki bitiyo artik
Evet canım insallah bitiyor yavastan bazı seyleri topluyoruz saka gibi geliyor ama son bir haber bekliyoruz
Bundan sonra 24 saat burdayım

Amin inş Allah canım önce bi kilo vereyimde o sonraki iş

Ailende orda olunca yogun geciyor günlerin canım yatsıyı kıl sonra yat dinlen erken kalkıyorsun zaten
Aynen öyle gitmesinler diye kırk takla atıyorum valla misafirde vardı birde oğlumun yarın doğum günü diye kayınvalidemle görğmcem bizde diye bugünden doğum günü yaptık yemek çay derken pertim çıktı

Aynen canım öncelikle kiloları ver
Geçen yıl doktorla görüşmüştüm direk tedaviye başlıyordu kilo vereyim sonra dedim doktora iyi olur dedi o yüzden önce kilo sorunumu bi halledeyim ilaçlar kilo yapıyormuş zati emeklerim boşa gitmesin diyorum bazen vaz geçiyorum

Aa ne güzel olmus kalabalıkca kutlamıssınız ama yorulmussun ama güzel yorgunluklar oğlun cok mutlu olmustur,bu arada dogum günü kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yasları olsun

75 e kadar düşsen sonrasında tedavi dogum derken yine buraya gelirsin kilo vermeye

Aa ne güzel olmus kalabalıkca kutlamıssınız ama yorulmussun ama güzel yorgunluklar oğlun cok mutlu olmustur,bu arada dogum günü kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yasları olsun
Amin canım Allah razı olsun ben eşime söyledim annemde babamı aramış camiden gelirken pasta al demiş üzerinede not yazdırmış haberim yoktu ikimizede süpriz oldu

Ne tuhaf ya birbirinizi hic gormedik ama birimizin basina kotu bisey gelse uzuluyoruz iyi bi haber alsa gercekten seviniyoruz birbirimize dua ediyoruz:)
Teknoloji dogru kullanilinca ne guzel bir nimet
Burası sayesinde kendimi hiç ama hiç yalnız hissetmiyorum. İyi ki toplanmışız burda.

Oğlunun doğumgünü kutlu olsun canım, nice güzel yılları olsun.

ben oyle bi insan miyim
sukur canim odemler gitti sabit ciktim bu sabah:)
Bu hafta sen beni geciceksin gibi
soyle bakalim kac kilo oldun:)
Bi daha kacak olmayi yasakliyoruz sana

3 ay kurali nedir canim
Cuma tartılacam canım , yok artık kaçmayacam bu sefer ilk fırsatta hep burada olacam.. dersler bitti kızımı yatırdım geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…