- 22 Ocak 2012
- 14.598
- 62.710
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Huhuu iste budur elveda 9larr89.8 sonunda 89 gördümeksi 200 90 zincirini kırdım
![]()

ne tesaduf benim de hedefe 9.8kaldiTşk ederim hedefe 9.800![]()
![]()
gecen haftanin acisini cikardin ablaGeçen Cuma 64,2
Bu cuma 63,1
Fark 1100 gr
supersinhaftaya daha az kacamakla daha guzel eksiyle geleceksin canim:))günaydın hanımlar
geçen hafta97.8
bu cuma 97.4
fark 400 gr
benim bu hafta bol kaçamakli olunca son iki gün ancak bu kadar oldu![]()
Harika eksi canim:) buna mi uzuluyosun
olsun canim odemdir o stres uzuntu duzensiz beslenmeTartıldım..
Geçen hafta 73.4
Güncel 73.7
Maalesef artı.. hastaneden çıkınca artı 1 dim.. uğraştım bu kdr gitti özür dilerimZipzip-
ooo supersinGecen hafta 70.0
Bu hafta 69.500
500 gr fark
Tebrik ederim rakibem bu hafta sende Bende ihmal ettik inşallah haftaya daha fazla eksiyle geliriz![]()
elti catismasi nasil yaradi sanaGeçen cuma 64.3
Bugün 63.2
Fark 1.100 Gr
Oran %1.71

ama rakibem ezdin gectin beniKızlar bende bildirimimi yapayım1.5 saattir bekliyorum ama sonuç değişmedi.
Geçen cuma: 58.0 kg
Bu cuma: 56.9 kg
Fark: 1.1 kg
%: 1.9
Hedefe son 1.9 kilo
Eki Görüntüle 2550184

olsun canim eksi sonucta
uuu acilin yoldan kaptan geliyorkilo bildirimini yapayım gecmis yapayım
gecen cuma 57.7
bugün :56.5
fark :1.2
%2.08

sagol canimTebrikler canim![]()
az kaldi pesindeyim ablaOooo yaklaşmışsın banatebrikler canım.
İnsallah canim haftaya daha guzel bi eksiyle gelirimTebrik ederim canım haftaya daha güzel eksi olur belki listeye girersin
yaa ne guzel yazmissin abla uzuluyodum ben de az gittigi icinMinik kuzum vücut geldiği kiloya alışmaya çalışıyor bir taraftan. Salgıladığı enzimler, hormonlar yeni kiloya göre ayarlaniyor. Bu işlemler için de biraz yağ yakımı azalıyor. Kısaca bu hafta az olması senin için sağlıklı ve normal.
İnsallah rakibemYonahime cnm geçen hafta çok güzel kilo verdin,bu hafta nispeten az gitmesi çok normal. Haftaya yine çok güzel kilo vereceksin inşallah. ❤
hahahhj dr olmasina ragmen hemdeBenimkinin hastalığıda çok pis oluyor, sanırsın ölüm döşeğinde![]()
bi sen bi ben ne zmana mezun olcaz acabaBeni mezun etmek o kadar kolay değil Elif Hanım![]()
![]()
Hosgeldin canim aramiza formu doldur da tanisalimKaratay diyetini biliyorsan onun gibi diyim
Diyetisyenler önermiyor malesef hele bizim kilomuzda olanlar gidin diyetisyene doyarak zayıflayın yahu:)) bilmeyene çok değişik geliyorda ben alışığım. +90 grubundan çok yapan oldu.
Açlık oruçlarını duymuşsunuzdur amaç ona hazırlanmak.
Ben ramazanda kilo alıyorum bana göre değilAralıklı oruç gibi aslında. Öğlen akşam yeniyor.
Başladım inşallah mübarek günde niyet ettim başlamaya değil bitirmeye.
Manevi yönden de şifa olur inşallah
Gelesin birincilik inş allah***6.Takım 646.Etap ***
pastel34 (64.2/63.1/1.1/%1.71)
birmuhendisanne (58.0/56.9/1.1/%1.90)
Gulumse25 (90.0/89.7/0.3/0.33)
Negohatun(69.5///)sabit ,izne ayrilmak istiyor 1.izin hakkı
Alvillaa(70.0/69.5/0.5/%0.71)
Ytmz(65.5/65.3/0.2/%0.31)
Hippocan(73.4/73.7/+0.3/-%0.41)
snglmlk(64.3/63.2/1.1/%1.71)
Zipzip-(57.7/56.5/1.2/2.08)
6.Takım Ortalaması :%0.926
Free liste
Yonahime (64.9/64.6/0.3/%0.46)638. Etapta 63.7 ile izne ayrıldı
Canfeb (69.4/68.9/0.5/%0.72)
Bir garip yolcuyumm(85.8/)yeni uye,B.t:18.10,B.k:87.4
BEYDA33(72.4/)yeni uye,B.t:24.10,B.k:75.2 kg,H.k:60 kg
Nilhan2705 (97.8/97.4/0.4/%0.41)yeni uye,B.t:21.10,B.k:98.3 kg, H.k
zeyneppk (70.2/)634.etapta 62.5 ile izne ayrıldı
Kanguru_(94.8 )602.etapta 83.0 ile izne ayrildi
ada81(61.8)mezun uye ,
Kutsal_zebra
Bonus (108)
Elhan ( ) 645.etapta izne ayrildi
Insallah canımGelesin birincilik inş allah
Tekrardan hosgeldin canim:)ADINIZ: ( isteğe bağlı ) bonus
YAŞINIZ: 34
BOYUNUZ: 1.64
KİLONUZ: 108
HEDEF KİLONUZ: 80
MEDENİ DURUMUNUZ: evliyim
MESLEGINIZ: ev hanımıyım
ÇOCUK SAYISI: 3 evladım var biri 16 yaş erkek diğerleri 7,5 ve 5,5 yaş kızlar
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: 7.takımda ve daha sonra 8.takımda. Uzun süredir izindeyim.
KİLO ALMA NEDENİNİZ: strese bağlı yeme bozukluğu, antidepresan vs bilinen sebepler
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: İnsülin direncim var
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: çünkü neden olmasın :)
Eski bir üyeyim 10 yıldır diyet bölümlerindeyim. +90 kilo üzeri grubu evim gibi oldu.
İradesizliğin vucut bulmuş haliyim.
Zaman zaman kilo verdim geri aldım ve her aldığımda iyice içime kapandım.
Üst üste hamilelikler doğumlar derken vazgeçtim kendimden.
Takımla başarmaya başlamışken herşey yolunda gitmedi ve diyeti bıraktım. Geçici bi süre derken o süre uzadı gitti geri almaya başladım.
Epeydir bişeyler yapmaya çalışıyorum bazen 2 gün bazen 2 saat sürüyor iyice umutsuzlanmıştım. Konuşmayıp bahsetmeyince yok sayınca bişey olmadı tabi.
Bi yerden başlıycam diye düşünürken günler geçti ve en son 2 gün önce tamam başlıycam dedim. Bu son olsun.
Niye uzun yazdım çünkü bu benim için çok içselleştirdiğim kendimi üzdüğüm bir konu. Az çok nerden nereye geldim fikriniz olsun istedim. Gözlerinize sağlık.
Saygılar sevgiler ve daha birçok şey ❤
Ben ramazanda kilo alıyorum bana göre değil
Tekrardan hosgeldin canim:)
Biraz sabir biraz azim ile cok yakinda hedefine ulasacaksin
Ben de 23 yasindayim bekarim buraya geldigimde 75 kiloydum su an 64 lerdeyim 10 ayda bu kadar verdim daha vermem gereken bi 10 kilo var
Hepbirlikte mezun olmaya Ins:)
Merhaba canım hosgeldin bende grubun zamanında kilo verip şuan dikiş tutturamayan üyesiyimAralıklı oruç gibi aslında. Öğlen akşam yeniyor.
Başladım inşallah mübarek günde niyet ettim başlamaya değil bitirmeye.
Manevi yönden de şifa olur inşallah
Hosgeldinnnn tekrardan canım ben elif 30 yasındayım bekarım ankarada yasıyorım yaklaısk 1 yıldır buralardayım, insallah birlikte hedefine ulasacagızADINIZ: ( isteğe bağlı ) bonus
YAŞINIZ: 34
BOYUNUZ: 1.64
KİLONUZ: 108
HEDEF KİLONUZ: 80
MEDENİ DURUMUNUZ: evliyim
MESLEGINIZ: ev hanımıyım
ÇOCUK SAYISI: 3 evladım var biri 16 yaş erkek diğerleri 7,5 ve 5,5 yaş kızlar
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: 7.takımda ve daha sonra 8.takımda. Uzun süredir izindeyim.
KİLO ALMA NEDENİNİZ: strese bağlı yeme bozukluğu, antidepresan vs bilinen sebepler
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: İnsülin direncim var
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: çünkü neden olmasın :)
Eski bir üyeyim 10 yıldır diyet bölümlerindeyim. +90 kilo üzeri grubu evim gibi oldu.
İradesizliğin vucut bulmuş haliyim.
Zaman zaman kilo verdim geri aldım ve her aldığımda iyice içime kapandım.
Üst üste hamilelikler doğumlar derken vazgeçtim kendimden.
Takımla başarmaya başlamışken herşey yolunda gitmedi ve diyeti bıraktım. Geçici bi süre derken o süre uzadı gitti geri almaya başladım.
Epeydir bişeyler yapmaya çalışıyorum bazen 2 gün bazen 2 saat sürüyor iyice umutsuzlanmıştım. Konuşmayıp bahsetmeyince yok sayınca bişey olmadı tabi.
Bi yerden başlıycam diye düşünürken günler geçti ve en son 2 gün önce tamam başlıycam dedim. Bu son olsun.
Niye uzun yazdım çünkü bu benim için çok içselleştirdiğim kendimi üzdüğüm bir konu. Az çok nerden nereye geldim fikriniz olsun istedim. Gözlerinize sağlık.
Saygılar sevgiler ve daha birçok şey ❤
Merhaba canım hosgeldin bende grubun zamanında kilo verip şuan dikiş tutturamayan üyesiyim
Yazın dikkatimi çekti facede bu beslenmeyle ilgili grup var bende bu ara onu takip ediyorum
Sen bugün basladin sanirim sabah kahvalti olmaması 12de yenilmesi bana zor geldi bide sıvı kuralları Karatay gibi aslında ama daha kurallı
Ama yapanlar hem hastalıklarından kurtulmuş hemde çok kilo vermişler
İnşallah çok güzel kilolar verirsin
Öylemi ben 7 de kalkıyorum kalktıktan kaç saat sonra yemek lazımÇok teşekkür ederim inşallah
Evet sıvı kuralı zorlıycak ama böyle kuralsızda çok mutsuzdum.
Sabah erken kalkma saatine göre değişiyor 12 değil 10-11 de olabilir.
Öylemi ben 7 de kalkıyorum kalktıktan kaç saat sonra yemek lazım
İçimden bir his seninle kapisabilirim gibi geldi belki benide gaza getirirsin ne dersin