• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

telefondan zor oluyodu ve birden programda kulanıcı adım falan gitti giremedim şifre yenileyip. şimdi açık sayfa artık pcde olduğum sürece burdayım da. bişekilde evden çalışmaya çalısıcam. boş duramıyorum zaten bişeyler yapmaya devam edicem inşallah
Aannnaaaaaaaaaa kiiz hamilemisinnn. Cok sevindiiimmm❤❤ Allah hayirli etsin kucagina almayi nasip etsin insallah

Aslında dediğin mantıklı canım artık bosum hiç hayatımda sınava rahatca calısıp giremedim :KK43:
Cnm o zaman kendine bir plan yapıp çalışmayı dene. 1 yıl zorlanır sonra rahata ermiş olursun. İnan evlenip çocuğa karıştığında demek istediğimi daha iyi anlayacaksın. İşimi bırakmak zorunda kaldım, 2 yıldır evdeyim. Onlarca bavuru yaptım 1 tanesi çağırdı, diğeri nasıl olduysa cv havuzundan bulup aradı. Yani 100 küsür başvuruda 1 yer sadece 😔

Cnm o zaman kendine bir plan yapıp çalışmayı dene. 1 yıl zorlanır sonra rahata ermiş olursun. İnan evlenip çocuğa karıştığında demek istediğimi daha iyi anlayacaksın. İşimi bırakmak zorunda kaldım, 2 yıldır evdeyim. Onlarca bavuru yaptım 1 tanesi çağırdı, diğeri nasıl olduysa cv havuzundan bulup aradı. Yani 100 küsür başvuruda 1 yer sadece 😔
Haklısın canım tesekkur ederim insallah sende gönlüne göre güzel bir iş bulabilirsin 😊

Haklısın canım tesekkur ederim insallah sende gönlüne göre güzel bir iş bulabilirsin 😊
Yarın 1 de görüşmem var yine cnm ☺️ Çok istediğim bir iş yeri değil ama evime 11 km falan. İleride araba alırsam 30 dkda evde olurum diye düşünüp kabul ettim, birde çıkış saati 17:00 gözüküyordu internette 😂

Suan is bulmak cidden cok zor. Is bulan yapissin birakmasin bence :(

Suan is bulmak cidden cok zor. Is bulan yapissin birakmasin bence :KK43:
Cnm gerçekten haklısın ama çocuk olunca daha seçici olmak durumunda kalıyor insan. Yoksa geçen haftaki görüşmem olumluydu fakat çok uzaktı, 8 gibi evde olacaktım. Allahtan herkes için hayırlı kapılar açmasını diliyorum ❤️

Yarın 1 de görüşmem var yine cnm ☺ Çok istediğim bir iş yeri değil ama evime 11 km falan. İleride araba alırsam 30 dkda evde olurum diye düşünüp kabul ettim, birde çıkış saati 17:00 gözüküyordu internette 😂
Hadi Insallah güzel haberlerle gelirsin mesafe yakınmıs canım 😊

Back
X