Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aannnaaaaaaaaaa kiiz hamilemisinnn. Cok sevindiiimmm❤❤ Allah hayirli etsin kucagina almayi nasip etsin insallah

Aslında dediğin mantıklı canım artık bosum hiç hayatımda sınava rahatca calısıp giremedim
Cnm o zaman kendine bir plan yapıp çalışmayı dene. 1 yıl zorlanır sonra rahata ermiş olursun. İnan evlenip çocuğa karıştığında demek istediğimi daha iyi anlayacaksın. İşimi bırakmak zorunda kaldım, 2 yıldır evdeyim. Onlarca bavuru yaptım 1 tanesi çağırdı, diğeri nasıl olduysa cv havuzundan bulup aradı. Yani 100 küsür başvuruda 1 yer sadece

Haklısın canım tesekkur ederim insallah sende gönlüne göre güzel bir iş bulabilirsin

Haklısın canım tesekkur ederim insallah sende gönlüne göre güzel bir iş bulabilirsin
Yarın 1 de görüşmem var yine cnm Çok istediğim bir iş yeri değil ama evime 11 km falan. İleride araba alırsam 30 dkda evde olurum diye düşünüp kabul ettim, birde çıkış saati 17:00 gözüküyordu internette

Suan is bulmak cidden cok zor. Is bulan yapissin birakmasin bence

Suan is bulmak cidden cok zor. Is bulan yapissin birakmasin bence
Cnm gerçekten haklısın ama çocuk olunca daha seçici olmak durumunda kalıyor insan. Yoksa geçen haftaki görüşmem olumluydu fakat çok uzaktı, 8 gibi evde olacaktım. Allahtan herkes için hayırlı kapılar açmasını diliyorum

Hadi Insallah güzel haberlerle gelirsin mesafe yakınmıs canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…