Yolda dell evde galasan neydimmm ettiklerin çekesen
BekliyoruzGeçmişi yeni bitirdim alıntılara cevap yazayim birde :))
Ahh canım senmi geldin bende şimdi yatmaya gelmiştim seninle sohbet etmeyi çok isterdim lakin acelem var evde çay çorba bekliyorlarGeçmişi yeni bitirdim alıntılara cevap yazayim birde :))
Aramızda hallede biliriz canım arkadaşımBekliyoruz
Bu saatte mi corba bekliyolarAhh canım senmi geldin bende şimdi yatmaya gelmiştim seninle sohbet etmeyi çok isterdim lakin acelem var evde çay çorba bekliyorlar
Artik cok gecccAramızda hallede biliriz canım arkadaşım
Bak ben sene beyaz bayrak açtım barış sağlamak istirem hele senin ettigen bah neyse sakin tmm sakinim nerde kalmıştık bugün azda olsa kilo vermişsin tebrik etmeyi unutmuşum tebrik ederimBu saatte mi corba bekliyolar
Anamlar pazartesi salı gidiyorlar halamın oğlunun dügünü var nevşehirden gelin getirecez ama ne zaman teee seneyeArtik cok geccc
ee ananlar gitti mi kimim dugunune hazirlaniyosunuz anlat bakem
Bazi seyler icin cok gecBak ben sene beyaz bayrak açtım barış sağlamak istirem hele senin ettigen bah neyse sakin tmm sakinim nerde kalmıştık bugün azda olsa kilo vermişsin tebrik etmeyi unutmuşum tebrik ederim
Gulumsenin mesajlarini alintidan cikarAlintilara yazamadim yaa cok alinti yapmisim yazamiyorum
Okuyup üflemiştim işe yaramışAlintilara yazamadim yaa cok alinti yapmisim yazamiyorum
Hadi ya son gunleriniz demek:))Anamlar pazartesi salı gidiyorlar halamın oğlunun dügünü var nevşehirden gelin getirecez ama ne zaman teee seneye
Ailede hiç nişanlı kimse olmadığı için birden sevindirik olduk bir araya gelmişken bi halay çekelim dedik hemde yeediklerimi eritim dedimdiHadi ya son gunleriniz demek:))
Ahhahhjjseneye olan dugun icin simdiden halay mi cekiyosunuz
Halbuki hiç gerek yok yorulma diye yanı yoksa başka amacım yokSabah yeniden okurum yazarim
Tamda arkadas sevinmistiSabah yeniden okurum yazarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?