Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En coşkulu günaydın mesajcim sana da en güzel günaydınlar olsun.Güüüünayyyyydıııınnnnnnnnnn![]()
MesajlarınKapisalim Walla kilomuz yakin cok merak ettim kim once gorecek 5li sayilari
Bu hafta degil onumuzdeki hafta rakibin benim kolla kendini![]()
bi nifak tohumu sokturmadiniz arabiza
Ablacim ben senden 4 kilo fazlayim yetisemem ki sana
Ama bence de haftaya muhakkak gorursun sen hele bi de guzel bi yuruyus eklenirse
Olsun kafa dagitmis olursun hem:)
Canım ne düşünüyorum biliyor musun Allah sana fırsat verdi ablanla vedalaştın sen gitmeden de vefat edebilirdi Allah seni seviyor vedalaşmanızı istemiş.En coşkulu günaydın mesajcim sana da en güzel günaydınlar olsun.![]()
![]()
![]()
![]()
11.30 da üç saatlik bir kursum var. Sonrasında Karamürsel' e yolculuk var. Ablamin yazligini toparlayacagiz ablamin kızıyla. Bugün dağılacağım yine. Geçmişi okuyup bayağı gülümsettiniz beni ama hayatın acı gerçekleriyle yine başbasayim. Dualarınıza yine çok ihtiyacım var. Canım bacilarim iyi ki varsınız ben sizi çok seviyorum.![]()
Yonahime bebeğim tablo çok güzel olmuş. Yeni rakibemi de çok seviyorum onunla kapışmak keyifli olacak. Bu hafta listedeyim inşallah. Dünden beri çalışmalara başladım. Cumaya kadar hedefim 5'li rakamlar. Hepimize başarılar dilerim. Günlere, gezmelere çok dikkat edin evden dışarı ciktigimiz an ayarimiz bozuluyor. Güzel sürprizlerle dolu bir gün geçirin inşallah.
![]()
Günaydın canım ❤Güüüünayyyyydıııınnnnnnnnnn![]()
Günaydın canım ❤Günaydın![]()
Günaydın canım ❤Günaydınnnnnnnnnn kızçelerrrrrr![]()
Günaydın canım ❤Günaydın![]()
Günaydın ablam kolay gelsinEn coşkulu günaydın mesajcim sana da en güzel günaydınlar olsun.![]()
![]()
![]()
![]()
11.30 da üç saatlik bir kursum var. Sonrasında Karamürsel' e yolculuk var. Ablamin yazligini toparlayacagiz ablamin kızıyla. Bugün dağılacağım yine. Geçmişi okuyup bayağı gülümsettiniz beni ama hayatın acı gerçekleriyle yine başbasayim. Dualarınıza yine çok ihtiyacım var. Canım bacilarim iyi ki varsınız ben sizi çok seviyorum.![]()
Yonahime bebeğim tablo çok güzel olmuş. Yeni rakibemi de çok seviyorum onunla kapışmak keyifli olacak. Bu hafta listedeyim inşallah. Dünden beri çalışmalara başladım. Cumaya kadar hedefim 5'li rakamlar. Hepimize başarılar dilerim. Günlere, gezmelere çok dikkat edin evden dışarı ciktigimiz an ayarimiz bozuluyor. Güzel sürprizlerle dolu bir gün geçirin inşallah.
![]()
Günaydın canım ❤Günayyydınnn ❤
Mutlu haftasonları ❤
![]()
Öyle güzel uyumuşum ki dinlendim valla.Tamam boyle soyledikten sonra iyi bi uyku cek canim benim
Sabah saglikli karar verirsin![]()
Çok konuştuk canım ya telefon o kadar alitiya yetişemezAlintilara yazamadim yaa cok alinti yapmisim yazamiyorum![]()
Benim yerimede uyu gece 2 de yattım sabah 7de uyandımÖyle güzel uyumuşum ki dinlendim valla.
Günaydın canım ❤Günaydın cankuşlar![]()
İlk basta olmadıda sonra cevaplayabildim :)))Çok konuştuk canım ya telefon o kadar alitiya yetişemez![]()
Ne yapalım bu hafta birinci olduk dıye abartmak yok öyle haftaya sonuncu olmak istemiyorumOooovvv kaptanım şak diye cezayı kesmiş zaten![]()
Malesef ele oldu birazOooovvv kaptanım şak diye cezayı kesmiş zaten![]()
Cezanı erteledik ya pazar gününe :))Malesef ele oldu birazbu kadar yorgunluğa uykusuzluğa bide ceza yedim
![]()
Ben de öyleyim acayip gaza geliyorum. Kayınvalidem de bizde, o da sürekli kızım çok az yiyorsun şundan da ye bundan ye deyip duruyor. O öyle dedikçe tüm yasaklara çok daha kolay hayır diyorum.O sözleri duyunca kaçamak yapasım varsa bile gidiyo piskolojik olarak doyuyorum. Nasip oldu dahada olucak inşallah![]()
Eninde sonunda çekecem cezamı baban hayrına affetmiş değilsenCezanı erteledik ya pazar gününe :))