- 22 Ocak 2012
- 14.598
- 62.710
- 798
Gerçekten yağdı mi canım. Kayınvalidem dönecek yakında Erzurum'a, merak ediyordu.Ele soyuhhh ele soyuhhh erzuruma gar yağdıyemen içmen dışarı çıgman ele soyuhh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten yağdı mi canım. Kayınvalidem dönecek yakında Erzurum'a, merak ediyordu.Ele soyuhhh ele soyuhhh erzuruma gar yağdıyemen içmen dışarı çıgman ele soyuhh
Benim gibi dolduruşa gelme sakınBen de öyleyim acayip gaza geliyorum. Kayınvalidem de bizde, o da sürekli kızım çok az yiyorsun şundan da ye bundan ye deyip duruyor. O öyle dedikçe tüm yasaklara çok daha kolay hayır diyorum.
Evet yagdı her yer bembeyazGerçekten yağdı mi canım. Kayınvalidem dönecek yakında Erzurum'a, merak ediyordu.
O ceza yapılacak canım :))Eninde sonunda çekecem cezamı baban hayrına affetmiş değilsen![]()
Canım Allah kolaylık versin. Hatıraların içine dalınca üzüleceksin biliyorum ama elinden geldiğince gülümseyerek hatırlamaya çalışın,onun da ruhu huzur mutluluk bulsun.En coşkulu günaydın mesajcim sana da en güzel günaydınlar olsun.![]()
![]()
![]()
![]()
11.30 da üç saatlik bir kursum var. Sonrasında Karamürsel' e yolculuk var. Ablamin yazligini toparlayacagiz ablamin kızıyla. Bugün dağılacağım yine. Geçmişi okuyup bayağı gülümsettiniz beni ama hayatın acı gerçekleriyle yine başbasayim. Dualarınıza yine çok ihtiyacım var. Canım bacilarim iyi ki varsınız ben sizi çok seviyorum.![]()
Yonahime bebeğim tablo çok güzel olmuş. Yeni rakibemi de çok seviyorum onunla kapışmak keyifli olacak. Bu hafta listedeyim inşallah. Dünden beri çalışmalara başladım. Cumaya kadar hedefim 5'li rakamlar. Hepimize başarılar dilerim. Günlere, gezmelere çok dikkat edin evden dışarı ciktigimiz an ayarimiz bozuluyor. Güzel sürprizlerle dolu bir gün geçirin inşallah.
![]()
O ceza yapılacak canım :))
Yok canım yemiyorum. Başladığım şekersiz programı kacamaga izin vermiyorBenim gibi dolduruşa gelme sakın![]()
Ooo ne güzel olmuş böyle. Yenişehir Palandökenmis canım.Hemşehrime göster hasret gidersimsonngulen kayın validen nerde oturuyor
Ne güzel yagmıs öyle
Sen işte 1 saat yaparım![]()
Oraya daha çok yagmıştır dağın dibinde burası şehir merkezi yağan eridiOoo ne güzel olmuş böyle. Yenişehir Palandökenmis canım.
Bizde yagmasın diyoruz yaa erzurumun kışı çekilmiyor kar geldi dert geldi erzurum dert zulumNe güzel yagmıs öyle
![]()
![]()
sagol canim benimEline sağlık canım
Tebrikler kızlar![]()
aa cidden yagmis yaaEle soyuhhh ele soyuhhh erzuruma gar yağdıyemen içmen dışarı çıgman ele soyuhh
Zaten hayatin kosturmacasinda hep bi asik suratli oluyoruz en azindan burda gülelim dimi abla
Tünaydın canım ❤Tünaydın canlar![]()