Kolay gelsin canımŞimdiden Yoruldumakşama pettim çıkar artık
Elma bulamadım ben iyi mi. Mecbur pazartesiyi bekleyeceğim canım ancak pazarda bulurum. O kadar kötü mü yaa tadı.
İnş kolay olur 15 kişiyizKolay gelsin canım
Kişiye göre değişir sende dukan birası sevmiyorsun sıcak güzel ılık hiç sevmedimElma bulamadım ben iyi mi. Mecbur pazartesiyi bekleyeceğim canım ancak pazarda bulurum. O kadar kötü mü yaa tadı.
Kimbilir neler yapmissindir sen şimdi. Keşke ben de misafirin olsaydım.İnş kolay olur 15 kişiyiz
Ben de sıcak ve ılık sevmem.soguk olunca her şeyi daha kolay içiyorum.Kişiye göre değişir sende dukan birası sevmiyorsun sıcak güzel ılık hiç sevmedim
Hel valla erzuruma gelirde beni görmeden gidersen çok üzülürümKimbilir neler yapmissindir sen şimdi. Keşke ben de misafirin olsaydım.
Dügün çorbası etli kuru fasulye kıymalı yaprak sarma peynirli ıspanaklı börek tavuklu bulgur pilavı karışık salata Kıbrıs tatlısı kabak tatlısıKimbilir neler yapmissindir sen şimdi. Keşke ben de misafirin olsaydım.
Eline sağlık canımDügün çorbası etli kuru fasulye kıymalı yaprak sarma peynirli ıspanaklı börek tavuklu bulgur pilavı karışık salata Kıbrıs tatlısı kabak tatlısı
Gelirsem söz göreceğim seni. Eltimsin görmeden döner miyim.Hel valla erzuruma gelirde beni görmeden gidersen çok üzülürüm
Tamam canım hadi Insallah bu sefer hedefe ulasacagızZipzip- kaptanim sabah tartildim 71.9 ile başladım inşallah
Offff ya menüye bak,valla orda olmak vardı şimdi. Sen bugün de ceza alacak gibisin amaDügün çorbası etli kuru fasulye kıymalı yaprak sarma peynirli ıspanaklı börek tavuklu bulgur pilavı karışık salata Kıbrıs tatlısı kabak tatlısı
Yok valla o bikere olur bugün listeme sadık devam ediyorum ana ögün ara ögün şeklinde akşamada listeme uygun ne varsa onu yiycemOffff ya menüye bak,valla orda olmak vardı şimdi. Sen bugün de ceza alacak gibisin ama
Amin canım. Dediğin gibi yapacağım inşallah.Canım Allah kolaylık versin. Hatıraların içine dalınca üzüleceksin biliyorum ama elinden geldiğince gülümseyerek hatırlamaya çalışın,onun da ruhu huzur mutluluk bulsun.
Rabbim yüzünü hep güldürsün. Yavaş veya hızlı hedefimize ulaşalım da ...sagol canim benim
aa cidden yagmis yaa
Eskiden kar aşıgi ben simdi hic sevmiyorum ya
Zaten hayatin kosturmacasinda hep bi asik suratli oluyoruz en azindan burda gülelim dimi ablasizlere de faydam olduysa ne mutlu bana
Hedefime var daha ama napalim kaplumbaga misali ilerlicez artık:)
Buranın soğuğundan belliydi bir yere kar yağdığıEle soyuhhh ele soyuhhh erzuruma gar yağdıyemen içmen dışarı çıgman ele soyuhh
Fotoğrafini bile gördüm... Gülümsecim sağ olsun... Şükrüpaşa meydanını bile biliyorum o da bir şey mi kuzum...Ablaaa sen düzgün marketi ne biliyosun ayol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?