Vay vay vay beni geçtin demek dedektiflikteFotoğrafini bile gördüm... Gülümsecim sağ olsun... Şükrüpaşa meydanını bile biliyorum o da bir şey mi kuzum...
Ama şükrüpaşa düzgün nerde bilmiyorum benFotoğrafini bile gördüm... Gülümsecim sağ olsun... Şükrüpaşa meydanını bile biliyorum o da bir şey mi kuzum...
Allah ferahlık versin abla, güzel hatıralar gelsin hep aklınızaEn coşkulu günaydın mesajcim sana da en güzel günaydınlar olsun.
11.30 da üç saatlik bir kursum var. Sonrasında Karamürsel' e yolculuk var. Ablamin yazligini toparlayacagiz ablamin kızıyla. Bugün dağılacağım yine. Geçmişi okuyup bayağı gülümsettiniz beni ama hayatın acı gerçekleriyle yine başbasayim. Dualarınıza yine çok ihtiyacım var. Canım bacilarim iyi ki varsınız ben sizi çok seviyorum.Yonahime bebeğim tablo çok güzel olmuş. Yeni rakibemi de çok seviyorum onunla kapışmak keyifli olacak. Bu hafta listedeyim inşallah. Dünden beri çalışmalara başladım. Cumaya kadar hedefim 5'li rakamlar. Hepimize başarılar dilerim. Günlere, gezmelere çok dikkat edin evden dışarı ciktigimiz an ayarimiz bozuluyor. Güzel sürprizlerle dolu bir gün geçirin inşallah.
Hosgeldinnnn canım nasılsınAma şükrüpaşa düzgün nerde bilmiyorum ben
SüpersinSuana kadar 13. Bin adım atmış durumdayım
Sen bilmiyonmu meşhur düzgünü daha dünAblaaa sen düzgün marketi ne biliyosun ayol
Anacım ben sana demedimmi erzurum ayazı size vuruyordur diyeBuranın soğuğundan belliydi bir yere kar yağdığı
Sen dadaşkentteydin demi gııVay vay vay beni geçtin demek dedektifliktedüzgün market dadaşkntte en sık alışveriş yaptığım markettir, öğrenciykende başka semtlerde yine çok sık düzgün markete giderdim o yüzden heyecan yaptım
Kız abla kar yağdı kaaaar sabah aile grubuna video attım Bursadakiler şok oldu , burda 3 G başladı yani
Bizim burası da cokk soguk donuyorumAnacım ben sana demedimmi erzurum ayazı size vuruyordur diye
Gel ben sana ögretirim şükrüpaşada 2 tane varAma şükrüpaşa düzgün nerde bilmiyorum ben
Benim adım sayarım yok rakibem olsa hesap yapamaz ben yatmaya giderken ora bura derken 13. Bin adım atıyomSuana kadar 13. Bin adım atmış durumdayım
Ankarada erzurum gibi soğuk olur Allah yardımcımız olsun bizim çocuklar kardan adam yaptılarBizim burası da cokk soguk donuyorum
Aynen öyle canım ankaranında ayazı meshurdur, evde olsam cok sıkıntı değilde battaniye altından cıkmıyorumAnkarada erzurum gibi soğuk olur Allah yardımcımız olsun bizim çocuklar kardan adam yaptılar
Agaçların dallarını bile salladı kartopu yaptılar zavallılarAynen öyle canım ankaranında ayazı meshurdur, evde olsam cok sıkıntı değilde battaniye altından cıkmıyorum
O kadar kar var mıydı yaa
Bravo eltim sana, abartma sakin.Yok valla o bikere olur bugün listeme sadık devam ediyorum ana ögün ara ögün şeklinde akşamada listeme uygun ne varsa onu yiycem
İlk defa izin verdim dışırda oynadılar tuğçede sinüzit var soğukta çıkarmıyorum dışarı okul haricindeNe güzel görünüyorlar masallah
3 G nedir?Sen dadaşkentteydin demi gıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?