Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

3 G nedir?

Çok olmuş gelmeyeli yakında palandöken kayak merkezi açılır kayağa gel bacım
Kız ben 18 yaşıma kadar hiç kar görmedim. Ankara'da kaldım 7 yıl üniversite için. 10 yıldır yine görmüyorum. Bırak kayak merkezinde kaymayı yolda yürürken kırarım bı tarafımı

Hayırlısı canım belki diğer şartlar güzel olursa maaş konusunda da bir orta yol bulursunuz. Sizin piyasa ne kadar ortalama.
Cnm yaptığın işe ve çalıştığın firmaya göre çok değişiyor ama ben uzun zamandır evde olduğum için 7 bin demiştim.

Kızlar dün geceden beri giremedim. Oğlum hala keyifsiz, üstüne eşimde üşütmüş. Bugün ikisini bırakıp görüşmeye gittim, eve geldim hop markete. Şimdide yemek hazırlamam lazım. Menü paylaşımı ve yorumları akşama yapacağım. Geçmişi de okuyamadım inşallah akşama daha aktif olurum.

Elhan ım seninle rakip olmuşuz cnm İnşallah ikimizde bol bol eksiler görürüz bu hafta .

Gecmis olsun ikisinede canım insallah cabucak iyileşirler
Görüsmen nasıl gecti canım
Kolay gelsin aksam bol bol konusuruz

Gecmis olsun ikisinede canım insallah cabucak iyileşirler
Görüsmen nasıl gecti canım
Kolay gelsin aksam bol bol konusuruz
İnşallah cnm, işin kötüsü oğlanın uyku düzenide değişti. Bu gece 4:45 te uyandırdı, sonrada uyandım yine... görüşme kötü değildi ama çalışacağım kişiyi açıkçası hiç sevmedim. İnsanlardan sebepsiz negatif elektrik alırsın ya, sanırım ikimizde aynı şekilde olduk.

Geçmiş olsun canım

Hayırlısı olsun canım

Geçmiş olsun canım, akşam müsait olursan konuşuruz bol bol.

Geçmiş olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…