Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende iyiyim kızımı salliyorum grip oksuruyo bi türlü uyuyamadı öksürükten
Geçmiş olsun canım. Kızın küçük sanırım. Ben oğlumun öksürüğü olduğunda ayaklarının altına bolca vicks sürüp masajla iyice yediriyorum. Sonra da üst üste iki çorap giydiriyorum. Çok iyi geliyor rahatlatıyor. Elbett biliyorsundur ama sakın göğsüne sırtına sürme, küçük çocuklarda ölümcül olabiliyor. Bu arada bebekler için olanı da vicksin ama hiç fayda etmedi. Ben normal olandan kullanıyorum.

Geçmiş olsun canım, akşam müsait olursan konuşuruz bol bol.
Oğlanı uyutabilsem gelicem cnm Bugünlerde tam çılgın, gündüz uykusunuda pas geçti. Dün gece 11 gibi zorla uyuttum, 4:45 te uyandı. Yanındaki koltukta yattım kalkayım diye saçlarımı uzanıp uzanıp yoldu

Gecmis olsun canım
teşekkür ler canım ❤
teşekkürler canım 1 buçuk yasinda daha sürdüm canım rahatlatiyo sonra yine başlıyo genelde uyurken çok öksürüyo
Çok geçmiş olsun cnm, havalardan sanırım herkes hasta.öksürmeye devam ederse mutlaka doktora göster cnm, bebeklerin hemen ciğerlerine iniyor Allah korusun ❤
Sagol canım geçmezse göstericem bende ondan korkuyorum pzt ancak kendi doktorumuza göstericem

Elma bulamadım ben iyi mi. Mecbur pazartesiyi bekleyeceğim canım ancak pazarda bulurum. O kadar kötü mü yaa tadı.
Bakalim yarin degil oburgunden bende yapmayi dusunuyorum 4 gun boyunca:)
Rabbim yüzünü hep güldürsün. Yavaş veya hızlı hedefimize ulaşalım da ...
Amin ablacim aminnn
Sen bilmiyonmu meşhur düzgünü daha dün Yonahime ya açık adres verdim falakaya yatırmak için

Hosgeldinnnn canım nasılsın

Süpersin
Hoşbulduk kuzum iyiyim çok teşekkür ederim sen nasılsın?
Sen bilmiyonmu meşhur düzgünü daha dün Yonahime ya açık adres verdim falakaya yatırmak için
Sizin oranınkini bilmiyorum ama evlerden sanki biraz kestirdim nereler olduğunu,hatta eşimin teyzesiyle komşu bile olabilirsiniz
Sen dadaşkentteydin demi gıı
Yaa senden pek bi uzağım canım senede bir iki kez geliyorum ama oralara
Gel ben sana ögretirim şükrüpaşada 2 tane var
Gar(kar)
Gış(kış)
Gıyemet(kıyamet)
Buralarda meşhurdur

Yonahime sen de Erzurumdayım de de düşüp bayılayım

Yok canim degilim
Anne tarafim Erzurum lu
Sık gelirdim ama sizin oralara

ideal menü canım afiyet olsun
menünde sporunda güzel canım
afiyet olsun canım menün güzel
31 ekim

Sabah 10.00 iki kk peynir fındık kuru kayısı

Öğlen 16.00 bi kase türlü

Akşam 20.45 bir mandalina bi kase ıspanaklı yumurta yarım kase mercimek çorbası
afiyet olsun cnm
Menum kizlar
Sabah12
1 dilim ekmek
2 kk peynir
3 dilim patates
1 kofte
Ara
2 kare bitter
Ogle 15
5-6 lahana sarma
1 kase yogurt
Ara17
1.5 yk irmik helvasi
Su 2 lt
arada kaçamaksız olmuyor cankm abartmamışsın afiyet olsun
afiyet olsun canım bende o sandviçi çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…