Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoş geldin canım
Hoşbuldum
Tekrar hosgeldin:)
Birlikte fit olmaya Insallah:))
Ayy inşallah en kısa sürede :))
Aramıza hoşgeldin canım. Ben de kısaca kendimi tanıtayım, kaptan yardimcisiyim 35 yaşında 8 yıllık evliyim. 7 yaşında oğlum var, akademisyenim. 78 kiloyla başladım, şu an 63 kiloyum.
Hoşbuldum. Çok iyi kilo vermişsiniz. Tebrik ederim gerçekten. Ben de bir 63 olsam daha da birşey istemiyorum :)
Hoş geldinnn canım bu ara gelenler hep 33 yaşında boy sınırı 1.60 üzerine çıktı yokmu artıran

Hoşbulduk kuzum iyiyim çok teşekkür ederim sen nasılsın?
Iyiiyim bende canim
Haftasonu sessizligi mi neden kimse konusmamis
Zipzip- rakibem nerelerdesin
Hem soguk hem yogun bir gundu telefonu elime alamadim
Hosgeldin canim ben elif 30 yasindayim bekarim ankarada yasiyorum
74 kilodan 51 e dusup 58.8 i gorup yeniden listeye girdim :))
Boyum kisa 1.58 :)
Benim yarın sınavım varmış ve ben bunu 1 saat önce farkettim, deli dana gibi toparlanmaya çalışıyorum, duş sınav evrakı vs.
Sinavda basarilar canim
Iyi geceler canim
Iyi geceler canim cook yoruldun yarin dinlenirsin inşallah

Hosgeldin canim ben elif 30 yasindayim bekarim ankarada yasiyorum
74 kilodan 51 e dusup 58.8 i gorup yeniden listeye girdim :))
Boyum kisa 1.58 :)

Hoşbuldum Ben de Ankaradayım. 74'den 51'e düşmek çok büyük başarı gerçekten. Sırlarını verirsen sevinirim :)

Hosgeldin canım

Hoşbuldum Ben de Ankaradbir'den 51'e düşmek çok büyük başarı gerçekten. Sırlarını verirsen sevinirim :)
Aa bir Ankarali daha geldi desene :)))
Benim kilo vermem biraz uzun surdu 2016 da 74 u gorunce kendime dur dedim yediklerime dikkat ederek spor yaparak verdim .2018 de kesfetim burayi o zaman 58.5 ile Takima katildim 51.7 ile mezun oldum tabiki koruyamadim ama inşallah yeniden birlikte basaracagiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…