• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoşgeldin diyen arkadaşlar alıntılar gitti. Teşekkür ederim.hosbuldum:KK52:
Nego Nego canım unutur muyum seni nasılsın?
Elhan Elhan tanıtacağım kendimi hele bir kahvaltımı yapayım da 😂
@Elalis de buradaymış. Merhaba canım nasılsın? Özledim hepinizi. Ne zor şeyler yaşamışsın dünyanın imtihanı bitmiyor. Rabbim bir daha yaşatmasın.
Çok şükür canım iyiyim 😊
Ablam işe basladı bugün gündüzleri sizinleyim artık özledim hepinizi 😍
Hadi gözünüz aydın canım, şükür kavuşturana 😍
canım senin için sorun olmayacaksa birşey rica edebilir miyim? Önceki kilonu üste, yeni olana alta yazsan, benim hep kafam karışıyor :KK70:
Kesinlikle katılıyorum 😂 Elhan Elhan

Ablam işe basladı bugün gündüzleri sizinleyim artık özledim hepinizi 😍
Canım ablan için ve senin için güzel bir haber. Tabi azcik ucu bize de dokunuyor. :KK36: Ohhh çok şükür biz de ozledik. :KK60:
canım senin için sorun olmayacaksa birşey rica edebilir miyim? Önceki kilonu üste, yeni olana alta yazsan, benim hep kafam karışıyor :KK70:
Tabi ki bebem. Önce eski sonra yeni yazacağım. Çok zor olacak benim için ama başaracağım bunu. Önce yeni yok once eski ye....es....aklım karıştı önce ilk kilom sonra bir ay sonra ondan önce mezun kilom, hedefim o neydi...unuttum bennnn ben en iyisi gidip bir kahve içeyim...eski yeni oldu galiba eskiiii :silah:
Cok zor bir diyete benziyor o, eşlik edemem ki ben sana :KK43:
Yok kız sadece yemiyorsun bundan kolay ne var. Pişirme derdi yok, bulaşık desen çalkala çevir...boşansam mi napsam hayat ne kadar rahatmis böyle...:süslü:hurma- yoğurt bakalım mucizeni göreceğiz. Beni mahcup etme arkadaşlarıma nolur 😂
Zipzip- Zipzip- sabah 300 ml bir içecek içtim alel acele, tartılmayı unuturak. sonrasında tartıldığımda 63.3 çıktım :silah: regl olmak üzeriym iki üç gün içinde. öğlen eve gidersem bir daha tartılacağım.
63.3-3= 63 korkacak bir şey yok tatlım. İşe gitmeden işeseydin tamamdı. :olamaz:

teşekkür ederim abla, 170 62.8 güncel
Akşamdan sonra gene isteriz ama bu haksızlık. Önceden şu saat deseydin beklerdim. :KK20:
Kız 300 gr da noliiiii
Wc ye gitsem tamam :KK70:
Yaz bana ordan bi 77 :KK14:

Hatunların hepsi taş gibi bikiniliydi anlatabililüürmüyüm 😭

Devremülkü aldık bu arada 😍 29 aralıkta gidiyom İnşallah
Devremulkun hayirli olsun. Elalis sen kendini tanıtmış mıydın? Yazmadiysan boşuna aramayım.
Heyecan için söz veremem hayatım 007 bond gibi :KK53:
70 in altına düşene kadar dişimi sıkmalıyım,çünkü böyle çok mutsuzum :KK43:
69 dan sonra aynaya bakıp bakıp " giderim var yaaavvv" demeye başlıyorum kendi kendime :KK70:
Sonrası yavaş yavaş olsa da olur 😘
Biz burda tedirgin olursak nolcek...kalp krizi beni korkutuyor. Dikkatli ol gene de.
Amiiinnn sidelyam,hoşgeldin 😘

Bak işte zalım dünya yeeee yee yee sonra gel takımda yarış :KK70:
Bu kısır döngüden nasıl kurtuluruz bilmiyorum.

Tebrikler kuzum. Ne güzel bir rakam. :KK14:Şu an benim haftalardır kurduğum hayalimi yaşıyorsun hapycim.:KK19:
Teşekkür ederim. Eminim bu hurma diyetiyle hayaline kavuşacaksın . Nasıl gidiyor diyet? Bende yapmak istiyorum aslında. Ama şimdilik gidiyor yavaş yavaş zaten dursa bende başlıca hurma diyetine

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:25
BOYUNUZ:1,66
KİLONUZ:77.1
HEDEF KİLONUZ:57
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli

MESLEGINIZ:Ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:2

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:Evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Hamilelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Bu halimden memnun değilim. Kilolarımdan kurtulup mutlu ve özgüven sahibi biri olmak istiyorum.
Sidoş aramıza hoşgeldin nasılsınn bende burdayım bebişin nasıl bzm bebişler aynı ikimizde ocak annesiyiz ben doğum günü hazırlıklarına başladım

Back
X