• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabahla öğleni kabul ediyorum ama şalgam suyu içilmiyor mu diyette onu m. Ediyom öyleyse kola yerine şalgam içtim diyete olmuyorsa su içeriz artık yada soda
Normalde şalgam kalorisiz canım ama ödem yapmasından dolayı uygun olmayabilir. Ben su veya ayranı tercih ediyorum.

Üşümüyor olmana sevindim canım, burda da sabah 6.30 da deli gibi yağmur, gök gürültüsü şimşek uykudan uyandırdı resmen. Acayıp soğuk, boğazım ağrıyor. Ben sana dedim ama kendim önlem almadım :KK43:
Geçmiş olsun canım dikkat et

Nego Nego bugünden itibaren tam teşekküllü vereceğim canım biraz fire vermiştim 🤭 ödemlerimle kalktım bu sabah şu an yürüyüş yapıyorum açık havada 3 bin adım cepte akşama spor menü hepsini yazacağım kusurlarımı bu defalık görmeyin :KK68:
Ödem mi dedin:KK8:gördüm ve çok hoşuma gitti :confused:
Valla 6 aydır ne çekiyorum bir ben bilirim psikolojim alt üst olmuş durumda acile götürüyorum o an ağrıyı kesecek bir müdehale yok reçete tutuşturup gönderiyorlar bu yaşta şurubu bıraktık artık tablet ilaç vermeye başladılar oda işe yarasa gam yemem 1 aydır doğru düzgün okula gittiği yok bu hafta sınavlar başlıyor konulardan geri kaldı girse bile ne yapa bilirki herşey üst üste geldi
Kuzum ben bilmiyorum ya kızının neyi var 🙁

Yalnız şu şalgam ve turşu ve turşu suları hakkında çok şey yapmayın ya turşu suyunu ben zerre kadar sevmem huylanırım ama keşke içebilsem.
Doğak fermente olmuş çol faydalı hepsi.
Tartıdan önce içilmedikten sonra haftasonu niye zararı olsun ki?

Karnabahar lahana bakliyatlarda öyle mevsimi zaten

Yalnız şu şalgam ve turşu ve turşu suları hakkında çok şey yapmayın ya turşu suyunu ben zerre kadar sevmem huylanırım ama keşke içebilsem.

Haklısın aslında salgamla ilgili bir yazı okudum bugün zayıflamayada faydası varmıs
O zaman sadece tartı öncesi yemeyelim

Haftanın her günü nerdeyse kaçamak yapıyor, arada içse neyse, mevzu sadece şalgam değil

Gecmis olsun canım dikkat et havalar sogudu
Ediyorum canım yaa, ev de sıcak, ayağımdan çorap falan çıkarmıyorum hangi ara boğazım bu kadar kötü oldu anlamadım. Neyse çok basit bişey geçer hemen. Akşama mis gibi bir çorba yapmak lazım.

Back
X