Ben geldiiiiim
Kolay gelsin canım, doğru ordan kapmışsındır.

6. Sınıf oldular valla 
Sagol canım, belki de hastaneden kaptım mikrobu, perşembe cuma hep oralardaydım.
Leslie yaptım canım. Çoktandır yapmamıştım özlemişim![]()
bak ben hafta sonu yaptım bugün de kısa yürüyüşe çıktım yarış var diye ona görebirde kilo vererek başladım
bana içtiğim yetmiyor şimdiye kadar 2 lt bitti neredeyse gece 23 e kadar 2 lt daha içerim .
30 aralığa kadar 65 i düz görmem lazım en az o da
ben de her şey yiyenlerdenim ama herşeyin içindekileri de kısınca daha hızlı gitmeye başladı. benim kapanış klasik diyette 21 1 bardak tarçınlı sütle olurdu :) şimdi 19 gibi kapatıyorum .
valla ben sürekli yiyorum turşu sadece dediğin gibi bağırsaklara çok faydalı . şalgan zaten enfes birşey büroda var ama içmeyecem bugünmis gibi ev yapımı birde
zaten hedefinin altına düşmeden bırakma ben öyle yaptım geri geldi kilolar
Yardım etmeden olmuyor. İlkokul bitmez diyodumGeçmiş olsun canım sonuçlar iyi gelir inşallah.
Sağol canım hayali bile iyi geldi. Bizim peteği kapatmış benim küçük. Allahtan ben hastalandım o iyi.
Allah yardımcın olsun canım. Tekrar ders çalışmak beni de korkutuyor.gerçi benimkiler ilkokulda ama o günler de gelecek.
Detoks kilo vermede iyi ama vücudu strese sokuyor . Bende hep öyle oldu.
Allah şifa versin canım. İyi doktor a denk gelmek lazım. İlgi bile iyi geliyor. Bazen yüzümüze bile bakmıyorlar. Onlarında başı kalabalık ama bizde hastayız. Rabbim ne düşürsün ne yokluğunu versin.