• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydıııınnnn herkeseee♥♥♥♥♥ Ben nişanlımın yanına gidiyorum siz tabi evlisiniz 😢😢😢 Çok kıskanıyorum ama!!! ♥♥♥
Gunaydiiiin :KK68:
Tatlım biz evlilere sor bakalım bu kalede kraliçelik hoşumuza gidiyor mu? Prensesleri de biz kıskanıyoruz nolcek şimdi :KK14::KK43:

Kuzumm beğendiğine sevindim♥, ben her diziye bağlanıp izlemem. izlediklerim de genelde aşırı güzel çıkar ♥♥♥ Size izledikçe tavsiyede bulunurum ♥♥♥
Gerçekten güzel ama tavsiyelerini bekleyeceğim diloşum.
Bebeğim o carbonlu dizi çok şiddet içeriyordu devam edemedim ilerleyen bölümlerde güzel mi...schoner mi tavsiye ettiydi sen mi tam emin değilim ama ...

Dilosun dedigini bende daha izlemedim canim ama baya duydum güzel diye türüne bakmistim ama hatirlamiyorum :)
Yok outlander izlemedim😊 o da mı güzel😁
You'nun 2. Sezonuna basladik o da güzel 😁
Cücük outlander efsane bence bayılırsin...o kadar şahane ki...bak biraz spoiler verim az ama...şimdi bir kadın var ikinci dünya savaşı zamanlarında hemşire. Eşiyle İskocyaya gidiyor orada esrarengiz bir kayalıklar var tam orada her şey değişiyor...beni çok etkilemişti . Alex' in üzerine örtü atmayi unutma bazı sahneleri biraz şey...ama çok değil :oops:

Tatlım tekel ürünlerinin vergisinin yüzde kaçının diyanete gittiğini biliyor muydun Müftüler, imamlar, müezzinler , Kuran hocaları kısaca din adamları maaşlarını bu şekilde alıyorlar minik bir araştırmayla bu bilgiye ulaşabilirsin. ...bu işler çok karışık gerçekten...sen de haklısın ama müslüman evine ekonomik bir ürün almak için savaş veriyor şu pahalilikta...
Abla her koyun kendi bacağından asılır hacılar hocalar yapmıyor demiyorum içki satılmayan onca yer varken satılan yerden almanın caiz olmadığını söylüyorum bizi bizden başka düşünen yok zatın TV ye çıkan hocaları görüyoruz süsleyip püsleyip öyle anlatıyorlar direk söylemiyorlar helal yada caiz değildir diye çünkü toplumdan tepki alırlar

Günaydıııınnnn herkeseee♥♥♥♥♥ Ben nişanlımın yanına gidiyorum siz tabi evlisiniz 😢😢😢 Çok kıskanıyorum ama!!! ♥♥♥
Bizim oranın bir sözü vardır kocakarıların daha doğrusu Kızlar evlenmeyi birşey sanmış gittiği gece usanmış :KK70: :KK70: sende artık evlilik kervanına katılınca ahh keşke hep nişanlı kalsaymışım diyeceksin boşuna özleme kıymetini bil kız

Bizim oranın bir sözü vardır kocakarıların daha doğrusu Kızlar evlenmeyi birşey sanmış gittiği gece usanmış :KK70: :KK70: sende artık evlilik kervanına katılınca ahh keşke hep nişanlı kalsaymışım diyeceksin boşuna özleme kıymetini bil kız
Ayyy yıkıldımmmm :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: çok iyiymiş ya 😀😀😀😀

Ozel sektörü babam istemedi basta hatta firmanin birine girmek uzereydim sonrasinda kpsslere tam calisamadim gormussundur belki daha önce yazdim kucuk bir marketimiz vardi babamin yaninda calisiyordum 2 ay önce kapattik orayi .simdi bosum ozel sektorede girebilirim bakalim hayirlisi 😊

Iyi geceler canim eline saglik❤

Simdi geldim :))

Iyi geceler canim💗

Aynen canim hafta sonunun etkisi :))
Özel sektörde kurumsal firmalar hakkını verir aslında ikisni bir arada yürütebilirsen kpss ye de girersin. Hayat çok hızlı geçiyor bir yerden başlamak lazım. Mesleğinde guzel yani.
Gunaydin hanimlar herkese iyi pazarlar :KK68:

Tesekkur ederim kizlar

Mor lahanayi yikadim dogradim tuzla ovdum kavanozun dibine ezilmis sarimsak ve tane karabiber koydum. Uzerine lahana yerlestirdim biraz. Sonra fogranmis sarimsak ve karabiber koydum tekrar lahana yerlestirdim. Bir kat sarimsak bir kat lahana agzina kadar doldurdum. 1 lt suya 2.5 yk kaya tuzunu kaynatip erittim. Iliyinca icine probiyotik tursu mayasi ekledim. Su soguyunca kavanoza doldurdum. Agiz kismiza maydanoz bukup koydum kapagini kapattim. Ayni sekilde beyaz lahana ve havucta yaptim. Bende yarif uzerine ilk defa bu sekilde yaptim. Insallah guzel olur

Allah yardimcin olsun cnm insallah sinavin iyi gecer. Eminede atesliydi gece ben de onun yaninda uyudum. Allah sifa versin evlatlarimiza
Canım tarifi not aldim. Hakkını helal et. Havuç turşusuna bayılırım. Probiyotik mayayı nasıl temin ettin .
Günaydın herkese... Cumadan sonra moralim bozulmuşdu açıkcası eksi az geldi diye bu sabah dayanamadım tartıldım çok güzel bir eksi var tartıda ❤❤❤
Tebrikler canım . Bazen duraksama oluyor ve birden düşüş oluyor sonrasında 🤩🤩
Tebriklieri aliyim 😍😍
Hayırlı olsun canım

Süpersin canım ama zorlama yinede iyiles daha çok spor yaparsın 😊
Nedense Çok uykum geldi ama uyumucam az sonra ders çalışacağım 😊
Bravo😍
Çalış tabi canım vaktim olsa bende çalışmak istiyorum ama çocukla çok Zor 😖
Rabbim yardimcin olsun canim❤
Aynen canım ben elime kitap alamıyorum bak hemen yırtmak istiyor karaliyor ya da tepemde geziyor keşke hamileyken calissaymisim yattım o kadar 😂boş vakti değerlendirmek lazım 😀
Yaa yerim ben onu :D
Canim tabi ikisinin de ayri güzelligi var ben yeni evli olarak söylüyüm :D en azindan su an cafeye gerek kalmiyo hep yanimda 😊 pismanmiyim degilim ama nisanliyken en azindan anasi danasi derdi olmuyo ha sana bak tevsiye kesinlikle simdiden mesafeni koy nisanlinin tarafiyla sakın sakın canim cicim olma. Ben hep mesafeli oldugm icin kendimi tebrik ediyorum :D oldugum halde surekli bunaltiyolar . Yani ikisinin de ayri guzelligi var kisacasi 😊

Neyse hanimlar size doyum olmaz ben zift gibi kahvemi aldim derse gidiyorum kahve isteyen varsa ya simdi söylesin derse baslamadan yapim ya da sonsuza kadar sussun lütfen zaten calisasim yok bahane ariyorum:rolleyes::deli:
20200105_105024.webp

Bu ağır oldu reis :deli: dün gece esim biraz baskı yaptı oturdum gece calistim braz olasilik cözdüm biraz paragraf bugün kararliyim tarihte bi üniteyi daha bitircem matematikte de konularim bitcek insallah sen nasilsin canim gevsemek yok bak :KK55:

Çifte dikis gideyim diyosun he ikiser mesajlar:KK60::rolleyes: sagol canim benim iyiki varsiniz❤

Ha şöyle vatana ve millete hayirli ugurlu olsun hadi bakalim 😍
Fırsat varken çalış diyorum oğlum hasta dün gece calisamadim ben

Olsun canim sen daha erken baslamistin. yazin baslamistin yine yol katetmistin. Üzülme telafi edilir ❤
Oglun iyilesir insallah neyi var gecmis olsun :KK43:
İnşallah canım sağol ❤️gece ateşi vardı sabahta kustu usuttu galiba ya da dün ilkokula giden kuzenlerinin yanindaydik onlardan kapmış ta olabilir 🤒

Back
X