Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canimmmmm çok sevindim en azından böyle bir ihtimal olmasına. İnşallah hakkında hayırlıdır ve Allah ömrüne katar inşallah. Mutlaka haber ver canım, inşallah çok güzel olur.
Ya çok sağol canım patron çağırdığına göre olabilir de bu şirketin fiyat politikası düşük biraz. Ondan çekiniyorum hakettiğim parayı almam lazım malum parasız hiçbir şey olmuyor fazladan da oğluma para gerekiyor. Özel giderlerimiz var. Neyse Allah ne takdir ettiyse onu yaşıcaz....

Leptin karatay ve if yapanlarda bolca salgılanıyor. Leptinin ortaya çıkması için bişey yedikten sonra 5 saat tek lokma çiğneme yapmamak gerekiyor.
5 saatten sonra yağ yakımı başlıyor.
5 saatten sonra kalan saatlerde yag mi yakiyoruz hep internette arastirdim ama tam olarak aradigim cevaplari bulamadim ben mesela 18saat aclik suresi yapiyorum bolca yag yakiyorum yani leptinle oylemi

5 saatten sonra kalan saatlerde yag mi yakiyoruz hep internette arastirdim ama tam olarak aradigim cevaplari bulamadim ben mesela 18saat aclik suresi yapiyorum bolca yag yakiyorum yani leptinle oylemi
Aynen canim

Kesinlikle. Otofaji gerçekleşiyor o uzun açlıkta yani vucut kendisinden yiyor.

Karatayda 5 saat kuralı var 5 saat dolunca yenebilir ama iyi hisseden çok acıkmayan bekliycek yağ yakımı için. Leptin uyurkende salgılanıyor.

super tesekkur ederimm ne kadar guzel bisey

Seni kendisi çağırdığına göre belki istediğin ücreti verir canım, sonuçta o da biliyordur neye ihtiyacin olduğunu. Her zaman dualarimdasin. İnşallah yarın herşey hayırlı bir şekilde gönlüne göre olsun.

Kızlar diyetteysen Nescafe iciyirmusunuz¿
Ben filtre kahve tuketiyorum cnm
Hakkinda hayirlisi olsun cnm umarin kararlarin neticesinde mutlu olursun

bizim temizlik mecburiyetten artık kokmamak için

çok yorucu bi gündü.önce kasamın terazisi bozuldu,sebzeli müşterileri yan kasaya postaladım,10 dk geçmeden arkadaş rahatsızlandı eve gitti ,bu sefer onun kasaya geçtim.mesainin yarısını tek başıma çalışarak geçirdim.iki kasa kapattım ,kasaları temizledim düzenledim.aptala döndüm resmençok şükür gün bitti ama ben de bittim
tarçınlı süt yaptım az şımartim kendimi di mi

Gecmis olsun cnm yogun bir gun gecirmissin. Nerde calisiyorsun

Gunaydin
Emine titriyor yine atesi cikiyor 20 dk once surup icirdim daha yeni uykuya daldi. Dra msj atmistim gece tum silahlari kullandik serum takicaz artik o zaman dedi
Çok geçmiş olsun canım benim oğlum da hasta şimdi şurup içirdim gece geldi yanıma....

Sen bi tanesin İnşallah senin de tezin bi an önce biter, savunmanı verirsin, çok güzel yayınların olur, ailenle musmutlu yaşarsın......Tabii arada buraya gelir bizimle gelişmeleri paylaşır bütün bunları yaparken de incecik kalırsın.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…