Senin iş nasıl gidiyor canım alıştın mi iyice. İlk maaşını aldın mı, insan çok iyi hissediyor.Cnm olumlu düşün, hayırlısı ise olsun inşallah. Dediğin gibi neredeyse nefes almak bile paralı olmuş. Rabbim yolunu açık etsin, hakkını fazla fazla alırsın inşallah
Geçmiş olsun canımHepimiz aynı durumdayız desene. Akşam misafirlerim geldi, oğlum yorgunum halsizim deyip duruyordu. Sonra ateşler içinde yandı. Sabahı zor ettik. Bu sabah da okulda sınav olduğu için yanımızda getirdik mecburen. Şimdi eve döneceğiz neyse ki.
Senin oğlun nasıl şu an. Hangisi hasta.
Çok geçmiş olsun canımMerhaba kızlar
Çok fena gribe yakalandım Üstüne regl oldum
Mersin de hayat felç oldu yağmurdan selden
Evim belki hiç bu kadar dağınık ve kir İçin de kalmamıştı tezgah yer kalmadı
İnanır mısınızserum takılacak sanırım artık son çare
Suyun tadı bile acı geliyor ağzımın tadı yok
Neyse ki yavrucaklarım iyi çok şükür
Güzel menü canım, hindi etini severim ben, eminim lezzetli olmuştur06.01.2020 pazartesi menusu
09.30 2 haslama yumurta 2 yk lor peyniri yesil zeytin uzerine baharat doktum ve ceviz
12.00 filtre kahve
13.30 7 hurma
15.00 cay
18.30 1 avuc cig kabak cekirdegi (yemek piserken yedim)(kiru yemisle ogunle beraber aliyorum)
19.00 1 kase mercimek corbasi 1 tabak hindi yahni (ilk defa yaptim. Hindiyi kavurdum rengi donunce arpacik sogan kapya biber yesil biber, biber salcasi baharatlarla dudukluyu kapattim. Dudugunu indirince 30 dk pisirdim lokum gibi oldu begendik. Hindi izgara tava yaziyordu pakette gogus degildi)
21.30 da filtre kahve icerim
Su 2 ltyi gecti
Spor simdilik yok
Zipzip- Nego ve @yorum yapmak isteyen herkes
Bu hafta oruc gunlerimi sali carsamba persembe cekiyorum. Bu gunlerde menu yazmicam. Evde oruclu zor oluyor cok araniyorum iste en azindan aklim dolu oluyor yemek aklima gelmiyor
Sahuru yatmadan mı yapıyorsun?6 ocak menüsü
İftar saat 17.15
1 kepçe işkembe çorbası
1 tabak zeytinyaglı pırasa
1 kaşık yoğurt
1 dilim tambugday ekmeği
Ara ögün saat 18.30
1 tane portakal
Sahur menüsü saat 22.00
1.5 yağda yumurta 2 dilim sucuk
2 çatal peynir
5 tane zeytin
1 tatlı kaşıgı kuşburnu marmelatı
3 dilim ekşi mayalı tambugday ekmek
1 litre su
Spor yok
Nego
Sana da çok geçmiş olsun canım.Canım su içince geçer dedim hatta 12' ye kadar bekledim biraz hafifleseydi yapacaktım sahuru. Berbat bir migrenim var tutunca bir hafta bırakmıyor. Çok teşekkür ederim inşallah geçer.
Geçmiş olsun canım, takımı revire cevirsek daha iyi olacak sanırım.Merhabalar. Dün akşam çok kötü başım ağrıyordu bu sabah hasta uyandımgrip öskürük. Çok şükür ateşim yok olsa ayakta duramam. Geçmişe bakıp dünkü menümü yazayım.
Çok fazla et beni var nbende canım. Onların bazıları agriliydi onlar alındı. 3 tanesinin yeri büyük olduğu için dikiş vardı. Onlar enfeksiyon kapmış.Düzelir inşallah. Dikiş neden atılmışdiki? Kaçırmışım orasını.
Daha yataktan yeni kalkıyorum canım sabaha kadar dondum öksürükten yatamadım sabah çocuklara kalktım geri yattım umarım olumlu geçmiştirAllah razı olsun....Yarın 9 da aklına gelirsem dua beklerim canım....
Canim cok gecmis olsun insallah bi an önce düzelir enfeksiyon kapan yerler deÇok fazla et beni var nbende canım. Onların bazıları agriliydi onlar alındı. 3 tanesinin yeri büyük olduğu için dikiş vardı. Onlar enfeksiyon kapmış.
Çok geçmiş olsun kuzumaHepimiz aynı durumdayız desene. Akşam misafirlerim geldi, oğlum yorgunum halsizim deyip duruyordu. Sonra ateşler içinde yandı. Sabahı zor ettik. Bu sabah da okulda sınav olduğu için yanımızda getirdik mecburen. Şimdi eve döneceğiz neyse ki.
Senin oğlun nasıl şu an. Hangisi hasta.
çok geçmiş olsunMerhabalar. Dün akşam çok kötü başım ağrıyordu bu sabah hasta uyandımgrip öskürük. Çok şükür ateşim yok olsa ayakta duramam. Geçmişe bakıp dünkü menümü yazayım.
hosbuldum❤Hoşgeldinn canımm❤❤❤
Kız adınımı degiştin ensarçok geçmiş olsun
Evet cnimKız adınımı degiştin ensar
Dakka bir gol birEvet cnim
Şimdi buralardayim canım işlerimiz vardı bakamadım
Sana da çok geçmiş olsun canım.Merhaba kızlar
Çok fena gribe yakalandım Üstüne regl oldum
Mersin de hayat felç oldu yağmurdan selden
Evim belki hiç bu kadar dağınık ve kir İçin de kalmamıştı tezgah yer kalmadı
İnanır mısınızserum takılacak sanırım artık son çare
Suyun tadı bile acı geliyor ağzımın tadı yok
Neyse ki yavrucaklarım iyi çok şükür
Şimdi buralardayim canım işlerimiz vardı bakamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?