Ciddi ciddi yarıştan çekilmeyi düşünüyorum. Bir iki hafta daha ineyim biraz daha . Popom dışında yağ kalmadı zaten. Çok teşekkür ederim. Çocukları olan arkadaşlar çok dikkat edin kendinize. Etraf mikrop kaynıyor. Nefes almaya korkar olduk.Erkeklerin ve annelerin genel kanısı, zayıfladın bak hafta oldun oluyorbende kilonu ideal buluyorum ama beden senin olduğu için bulmakla kalıyorum
Çok geçmiş olsun maalesef ciddi bir salgın var
Gayet fit görünüyorsun zaten ama anlıyorum insan verdikçe daha da daha da diyor, bende öyleydim geçen yıl.Ciddi ciddi yarıştan çekilmeyi düşünüyorum. Bir iki hafta daha ineyim biraz daha . Popom dışında yağ kalmadı zaten. Çok teşekkür ederim. Çocukları olan arkadaşlar çok dikkat edin kendinize. Etraf mikrop kaynıyor. Nefes almaya korkar olduk.
Sömestr tatiline kadar 56 olabilseydim mezun olurdum. Biraz daha vermek istememin sebebi nasılsa sonra alınıyor alsam bile şimdiki kiloma gelirdim en azından, 60' i sınır koyacaktim kendime.Gayet fit görünüyorsun zaten ama anlıyorum insan verdikçe daha da daha da diyor, bende öyleydim geçen yıl.
Ablacim.istersen bu hafta seni izne ayıralımCiddi ciddi yarıştan çekilmeyi düşünüyorum. Bir iki hafta daha ineyim biraz daha . Popom dışında yağ kalmadı zaten. Çok teşekkür ederim. Çocukları olan arkadaşlar çok dikkat edin kendinize. Etraf mikrop kaynıyor. Nefes almaya korkar olduk.
Evet 2-3 kilo illa ki alınıyorSömestr tatiline kadar 56 olabilseydim mezun olurdum. Biraz daha vermek istememin sebebi nasılsa sonra alınıyor alsam bile şimdiki kiloma gelirdim en azından, 60' i sınır koyacaktim kendime.
Kesinlikle...60' dan aşağısı bana yakışmıyor bunu deneyimlemis oldum. Hasta, yorgun bir yüz ifadesi ben de beğenmedim. Destek mesajlarin için cooook teşekkür ederim ve kocaman öperim seni. Kafaya çok takıyorsun dediğin günden beri kendimi yiyip bitirmiyorum.Evet 2-3 kilo illa ki alınıyor
Anam doğru mu söylüyorsun . Seabahar sıkıntı çıkarmasın...Ablacim.istersen bu hafta seni izne ayıralım
Izin hakkın var ablacım 2 ayı doldurdun ☺Anam doğru mu söylüyorsun . Seabahar sıkıntı çıkarmasın...
Rica ederim ne demek, faydam olduysa ne mutluKesinlikle...60' dan aşağısı bana yakışmıyor bunu deneyimlemis oldum. Hasta, yorgun bir yüz ifadesi ben de beğenmedim. Destek mesajlarin için cooook teşekkür ederim ve kocaman öperim seni. Kafaya çok takıyorsun dediğin günden beri kendimi yiyip bitirmiyorum.
Anam doğru mu söylüyorsun . Seabahar sıkıntı çıkarmasın...
Eğer mezuniyet kilosuna ulaştıysa, anlı şanlı bir mezuniyet yakışırdıIzin hakkın var ablacım 2 ayı doldurdun ☺
iyiyim cnm çok şükür, alıştım sayılır. İlk maaşımı da aldımSenin iş nasıl gidiyor canım alıştın mi iyice. İlk maaşını aldın mı, insan çok iyi hissediyor.
Çok geçmiş olsun cnmYok bebeğim dünkü halim perisandi açlık susuzluk koymadı ama agriya dayanamadım. Bugün niyetlenemedim okul olunca guvenemedim kendime sınavlarım var rapor alamam onca kağıt okunacak. Minik minik sol taraf zonkluyor oralı olmamaya çalışıyorum.
herkes hasta kirgin bir temizlik lazimdiEli işte tutarmış hele
Hedef kilosuna 56 demisiz mezun olması icin 56.8 i görmesi gerekli izne ayırmak daha mantıklı gorunuyorEğer mezuniyet kilosuna ulaştıysa, anlı şanlı bir mezuniyet yakışırdı
Yani bu durumda evet izin mantıklıymışHedef kilosuna 56 demisiz mezun olması icin 56.8 i görmesi gerekli izne ayırmak daha mantıklı gorunuyor
Negocum bir döküntü de sanırım benim her yerim ağrıyor. Eş belası da başımda. Korkar oldum bir yerim ağrıyor demeye. Her ne olsa sorumlu kilo vermemi buluyor abartiyormuşum kız kurusu olmuşumGece kaldırıp zorla yemek yedirecegim diye tehdit ediliyorum. Bdv ye girip bu eşi boşamalı miyim diye yazacak moddayim.
Sabah eşime tartı resmi attım kilosu kaça yazmış manyakbenim eşimle aynı model cnm seninkide. Bende aynı durumdayım... gerçi 3 kilo almış bulundum, bu ara sesi az çıkıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?