kesinlikle if cok iyiKızlar bundan sonra İF diyeti yapıcam bana çok iyi geldiğini düşünüyorum böyle giderse ramazanda çok güzel kilo verecegimi düşünüyorum
Tamam canım sen beni yonlendirirsin.Izin hakkın var ablacım 2 ayı doldurdun ☺
Olmaz miRica ederim ne demek, faydam olduysa ne mutlu
Mikrop falan kalmadı sayfamızda. Ellerine sağlık kuzum.
Limonlu caylarla idare ediyorum. Baş ağrısı bir geçse...daha iyi olucam. Çok teşekkür ederim canım.Çok geçmiş olsun cnm ❤ İnşallah daha iyisindir...
Senin eşin bu konudaki hassasiyetini bilmem mi...bir rahat bırakmıyorlar.benim eşimle aynı model cnm seninkide. Bende aynı durumdayım... gerçi 3 kilo almış bulundum, bu ara sesi az çıkıyor...
Kilonu fark etmemiş mi? O da bir tuhaf...Sabah eşime tartı resmi attık kilosu kaça yazmış manyak
Küçüğü canım....dolven veriyorum sadece...Hepimiz aynı durumdayız desene. Akşam misafirlerim geldi, oğlum yorgunum halsizim deyip duruyordu. Sonra ateşler içinde yandı. Sabahı zor ettik. Bu sabah da okulda sınav olduğu için yanımızda getirdik mecburen. Şimdi eve döneceğiz neyse ki.
Senin oğlun nasıl şu an. Hangisi hasta.
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun.Merhaba kızlar
Çok fena gribe yakalandım Üstüne regl oldum
Mersin de hayat felç oldu yağmurdan selden
Evim belki hiç bu kadar dağınık ve kir İçin de kalmamıştı tezgah yer kalmadı
İnanır mısınızserum takılacak sanırım artık son çare
Suyun tadı bile acı geliyor ağzımın tadı yok
Neyse ki yavrucaklarım iyi çok şükür
EvetGeçmiş olsun canım, takımı revire cevirsek daha iyi olacak sanırım.
Geçmiş olsun canım ❤Merhabalar. Dün akşam çok kötü başım ağrıyordu bu sabah hasta uyandımgrip öskürük. Çok şükür ateşim yok olsa ayakta duramam. Geçmişe bakıp dünkü menümü yazayım.
Geçmiş olsun canım ❤Hepimiz aynı durumdayız desene. Akşam misafirlerim geldi, oğlum yorgunum halsizim deyip duruyordu. Sonra ateşler içinde yandı. Sabahı zor ettik. Bu sabah da okulda sınav olduğu için yanımızda getirdik mecburen. Şimdi eve döneceğiz neyse ki.
Geçmiş olsun canım ❤Merhaba kızlar
Çok fena gribe yakalandım Üstüne regl oldum
Mersin de hayat felç oldu yağmurdan selden
Evim belki hiç bu kadar dağınık ve kir İçin de kalmamıştı tezgah yer kalmadı
İnanır mısınızserum takılacak sanırım artık son çare
Suyun tadı bile acı geliyor ağzımın tadı yok
Neyse ki yavrucaklarım iyi çok şükür
Geçmiş olsun canım ❤Daha yataktan yeni kalkıyorum canım sabaha kadar dondum öksürükten yatamadım sabah çocuklara kalktım geri yattım umarım olumlu geçmiştir
Geçmiş olsun canım ❤Arkadaşlar uzun zaman menü yazamadım kk ya girmedim bile cok ağır grip geçirdim boğaz ağrısı agzimin ici dışı yara oldu su bile içerken zorlandım çok şükür şimdi iyiyim ama hâlâ halsizligim var bugunden itibaren dönerim yazarım artık yediklerimi
Acil şifalar canım. Çocuklar hastalanmasın yaa...Hepimiz aynı durumdayız desene. Akşam misafirlerim geldi, oğlum yorgunum halsizim deyip duruyordu. Sonra ateşler içinde yandı. Sabahı zor ettik. Bu sabah da okulda sınav olduğu için yanımızda getirdik mecburen. Şimdi eve döneceğiz neyse ki.
Hmm. Tekrar geçmiş olsun.Çok fazla et beni var nbende canım. Onların bazıları agriliydi onlar alındı. 3 tanesinin yeri büyük olduğu için dikiş vardı. Onlar enfeksiyon kapmış.
Teşekkürler.çok geçmiş olsun
Tebrik ederim canım.harika bir eksi.
Teşekkürler canım ❤Geçmiş olsun canım ❤
Geçmiş olsun canım ❤
Geçmiş olsun canım ❤
Geçmiş olsun canım ❤
Geçmiş olsun canım ❤
Geçmiş olsun canım. Herkes hastaArkadaşlar uzun zaman menü yazamadım kk ya girmedim bile cok ağır grip geçirdim boğaz ağrısı agzimin ici dışı yara oldu su bile içerken zorlandım çok şükür şimdi iyiyim ama hâlâ halsizligim var bugunden itibaren dönerim yazarım artık yediklerimi
Mezun olmak icin 80 kilo altı için yüzde 90 ini vermek gerekiyor canım o değiştiZipzip- canim mezun olmak icin kilonun %80 inini vermek gerekiyor degil mi
Ben takima kac kg geldim hatirlamiyorum peki mezun olmam icin kac kiloda olmam lazim?
Geçmiş olsun canim cok zor valla hastalık Allah beterinden korusunHepimiz aynı durumdayız desene. Akşam misafirlerim geldi, oğlum yorgunum halsizim deyip duruyordu. Sonra ateşler içinde yandı. Sabahı zor ettik. Bu sabah da okulda sınav olduğu için yanımızda getirdik mecburen. Şimdi eve döneceğiz neyse ki.
Sağol canım öyle ya kimle konuşsam hasta ya kendi ya çocukları geçmişi okuyodum şimdi sanada geçmiş olsun ❤Geçmiş olsun canım. Herkes hasta
Aa oyle miMezun olmak icin 80 kilo altı için yüzde 90 ini vermek gerekiyor canım o değişti
Hesap yapayım yazarım canim
Teşekkür ederim canım. Şimdi daha iyiyim. Sabah dökülüyordum.Geçmiş olsun canım ❤
Geçmiş olsun canım ❤
Geçmiş olsun canım ❤
Geçmiş olsun canım ❤
Geçmiş olsun canım ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?