- 28 Şubat 2018
- 1.492
- 6.858
- 108
Benimkinide yazsana ❤❤❤Mezun olmak icin 80 kilo altı için yüzde 90 ini vermek gerekiyor canım o değişti
Hesap yapayım yazarım canim
Sağol canım.Sağol canım öyle ya kimle konuşsam hasta ya kendi ya çocukları geçmişi okuyodum şimdi sanada geçmiş olsun ❤
72.9 i başlangıç kilon ,hedefin 54 muş.Aa oyle mi
Neden yaa benim sansima kurali mi degistirdiler
Tamam canım hemen bakıp geliyorumBenimkinide yazsana ❤❤❤
Canım su içince geçer dedim hatta 12' ye kadar bekledim biraz hafifleseydi yapacaktım sahuru. Berbat bir migrenim var tutunca bir hafta bırakmıyor. Çok teşekkür ederim inşallah geçer.
61.7 başlangıç kilon hedefin 55,Benimkinide yazsana ❤❤❤
Anladim canim72.9 i başlangıç kilon ,hedefin 54 muş.
55.8 ile mezun olabiliyorsun
Listeye 2-3 kilo icin girmeleri engellemek icin hem giris hem.mezuniyet icin şartları değiştirdiler canim
Aynen canım onlar boşa gitti başlangıç icin 72.9 demisizAnladim canim
Aslinda 75 ile 9.takimda baslamistim
Buraya geldigimde biraz vermistim o verdiklerim bosa gitti desene
Tamam canim o zaman en kisa zamanda 55.8 i gormem lazim
Aa yukseltebiliyor muyuzAynen canım onlar boşa gitti başlangıç icin 72.9 demisiz
55.8 az dersen hedefini yükseltebiliriz canim
Sartlara uyduğu sürece yukseltebiliyoruzAa yukseltebiliyor muyuzbugun her seye sasirma modundayim
Yine erken kapatmışsın afiyet olsun canımbugunku son yemegimi de yedimmm :))
tesekkur ederim kaptanimmmYine erken kapatmışsın afiyet olsun canım
fark etmediginden degil abla dalga geciyo gicik birde hergun gordugu icin fark etmeye bilirTamam canım sen beni yonlendirirsin.
Olmaz mi
Mikrop falan kalmadı sayfamızda. Ellerine sağlık kuzum.
Limonlu caylarla idare ediyorum. Baş ağrısı bir geçse...daha iyi olucam. Çok teşekkür ederim canım.
Senin eşin bu konudaki hassasiyetini bilmem mi...bir rahat bırakmıyorlar.
Kilonu fark etmemiş mi? O da bir tuhaf...
Çok geçmiş olsunCanım su içince geçer dedim hatta 12' ye kadar bekledim biraz hafifleseydi yapacaktım sahuru. Berbat bir migrenim var tutunca bir hafta bırakmıyor. Çok teşekkür ederim inşallah geçer.
Az once yine tartildim 84.400Tebrik ederim canım.harika bir eksi.
Bencede canım banada iyi geldi sen hangi saat araliklarinda yiyosun nasıl yapiyosunKızlar bundan sonra İF diyeti yapıcam bana çok iyi geldiğini düşünüyorum böyle giderse ramazanda çok güzel kilo verecegimi düşünüyorum
Niye kiz hayirdir zati almaya musayitiz hepimiz neden yukseltiyorsun hedefine gitAa yukseltebiliyor muyuzbugun her seye sasirma modundayim
Baci iki gundur oruca basladim lftar sahur yapiyorum belki sabah 8 aksam 6 yapa bilirimBencede canım banada iyi geldi sen hangi saat araliklarinda yiyosun nasıl yapiyosun
Anladim canim peki yuzde bes fazlasi dedigin kac kilo oluyo ki canimSartlara uyduğu sürece yukseltebiliyoruz
Hep vardı aslinda bu ☺
Yeni hedefininin yüzde 5 fazlasına bakalım kac kilo düşünüyorsun
Ya merak ettim aslindaNiye kiz hayirdir zati almaya musayitiz hepimiz neden yukseltiyorsun hedefine git
Tam dayakliksinAnladim canim peki yuzde bes fazlasi dedigin kac kilo oluyo ki canim
Ya merak ettim aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?