57 desek hedefine 59.85 yapıyor 60.8 in altinda olduğu için hedefini revize edebiliyoruzAnladim canim peki yuzde bes fazlasi dedigin kac kilo oluyo ki canim
Ya merak ettim aslinda
Sen uyma şuna kapim ya he de geç57 desek hedefine 59.85 yapıyor 60.8 in altinda olduğu için hedefini revize edebiliyoruz
Kaptanlık görevimi yapıyorumSen uyma şuna kapim ya he de geç
Teşekkür ederim. Zahmet oldu.61.7 başlangıç kilon hedefin 55,
55.6 ile mezun olabiliyorsun
Çok şükür canım, sen nasılsınSelam kızlar nasilsiniz bugun okul cok yogun gelemedim
Rica ederim canım ❤Teşekkür ederim. Zahmet oldu.
Iyiyim canım sen nasılsınSelam kızlar nasilsiniz bugun okul cok yogun gelemedim
Son sınavların mı:))Sınava girip geldimm kızlar çok güzel geçti, yarın evdeyim perşembe ve cuma günü de sınavım var ❤❤ Hayırlısıyla bitsin gitsin
Allah kabul etsin canımİftar yapıldı çok şükür eltime çaya gidicem yanıma 1 avuç leblebi aldım kaçamak yapmamak için
Yok canım haftaya da var:)Son sınavların mı:))
Allah kabul etsin canım
Anladim canım iyi geçer insallah sınavların ☺Yok canım haftaya da var:)
Kızlar beni soranlara toptan cevap vereyim
Önce şunu söyliim şimdiki işyerinde bi sıkıntı yok şimdilik....
Eski patronla görüşme iyi geçti ama ( tahmin ettiğim gibi) istediğim rakam fazla geldi halbuki beş arkadaşım var beşi de aynı ücreti alıyor....düşünüp dönersiniz deyip kalktım aramadı kariyer.nete de ilan vermiş eleman için. Kimseyi bulamazsa arayacaktır hayırlısı olsun artık. Şu eşim akademik kariyeri ile ilgili bi iş bulsa üzerimden bi yük kalkacak hayırlısı ile. O zamana kadar çalışmaya devam....
Canım öncelikle hakkinda hayırlısı olsun inşallah gönlüne gore bir iş çıkarBi de moralim bozuldu çağırdı gittim dönüşte öbür işe yetişmek için taksiye bindim.. istediğim ücret de piyasaya göre normal şaşırmadı zaten. Ama bu öncekine az veriyor illa öyle verecek birini arıyor...Zipzip- yol yakınken devlet işine gir özel sektör saçmalıklarla dolu valla....
Bu açıktan okuduğum bölümle ilgili düşünüyorum canım inşallah. Bi de hep eşime kilitlendik profesör olacak kurtaracak bizi bu hayattanCanım öncelikle hakkinda hayırlısı olsun inşallah gönlüne gore bir iş çıkar
Yavas yavaş ders çalışıyorum bakalım olursa inşallah hepimiz atanırız
Senin devlete girme imkanin yok mu canım sende girsen ne güzel olur
Yaa dikkat et canım ıslanman çok kötü olmusBi de akşam durakta yarım saat yağmur yedim otobüste otururum sandım ilk ayakta kalan kişi oldum moralim bozuk. Ayakta yazıyorum mesajları....
Neyse kızlar dün doktora tahlil göstermeye gittim tahlillerimiz süper çıktı. Doktor tanınız kalktı mı dedi. ( yani artık otizmli diil de normal bi çocuk mu oldu) dedim yerinde duruyor tanımız... o da şikayeti ne dedi algılama ve takıntı dedim bi ilaç ekledi esnek düşündürecekmiş. Bakalım. Sevindim.....Dua beklerim yine Kızlar sizlerden....
Hadi bakalım hayırlısı olsun canım ☺❤Bu açıktan okuduğum bölümle ilgili düşünüyorum canım inşallah. Bi de hep eşime kilitlendik profesör olacak kurtaracak bizi bu hayattan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?