Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

57 desek hedefine 59.85 yapıyor 60.8 in altinda olduğu için hedefini revize edebiliyoruz
Tamam o zaman canim sana zahmet oyle yapalim 59 ile mezun olayim Insallah
Bi sure bu kilomu korumak istiyorum sonra tekrar bi 5 kilo vermeyi dusunurum

Kızlar merhaba iyi akşamlar. Umarım herkes iyidir. Oğlum iyileşti sayılır en azından birşeyler yiyor.2. Kutu antibiyotiğe geçtik. Umarım daha iyi olacak.
Kızlar kilo aldım ama bu beni yıldıramayacak. Tekrar verceğim. Hep beraber tabi kısmet olursa. Kaç gündür yazamadığımdan bildirim de gelmiyor sanırım bundan sonra gelir.

Cnim kaç yaşında yavrun? birseylerdenmi supelendin goturdun?

Cnim kaç yaşında yavrun? birseylerdenmi supelendin goturdun?
Benimki yavru değil bayağı büyüdü artık ilkokul 2 ye gidiyor. Şüphelenme safhasını geçtik otizmli zaten hafif çok şükür Ama çok zor... şimdi senin bebek küçük kendin belirti arama olmaz inşallah bi şey sağlıkla büyüt canım....

Allah şifa versin canım. Hastalıklar çoğaldı çeşit çeşit. Ama şükür tedavisi var

Amin çok tsk ederim
size de çok geçmiş olsun ınş cok çabuk atlatir❤
yeğenim 2.5 yaşında uyaran eksikliği tanısı koymustular, 1yil boyunca özel eğitimle atlattı.yasitlarini geçti bile.

Tamam o zaman canim sana zahmet oyle yapalim 59 ile mezun olayim Insallah
Bi sure bu kilomu korumak istiyorum sonra tekrar bi 5 kilo vermeyi dusunurum
Hedefine 57 dersek 58 gibi bir rakamla mezun olursun canım 59 yetmez

18 ocakta 1 yaşında oluyir cnim...
@Ytmz in kizida aynı yaşlarda canım
Iyi akşamlar canım hoşgeldin
Oğlun daha iyi olur inşallah sende yeniden hedefine odaklan canım birlikte vereceğiz inşallah ☺

Amin çok tsk ederim
size de çok geçmiş olsun ınş cok çabuk atlatir❤
yeğenim 2.5 yaşında uyaran eksikliği tanısı koymustular, 1yil boyunca özel eğitimle atlattı.yasitlarini geçti bile.
Maşallah ona. Allah kalanlara da şifa versin inşallah.
İnşallah canım

Hayırlı uğurlu olsun canım ilk maaşın. Gelen hemen gidiyor dimi. Bugüne kadar o para yokken nasıl idare ediliyormuş insan şaşırıyor.

Küçüğü canım....dolven veriyorum sadece...
Canım senin küçükle benimki ayni yaşta. En son doktora gittiğimizde artık dolven ve calpol yaşları gereği çok işe yaramaz demişti. Bilgin olsun, mümkünse doktorunuza danis canım. Benimki yine ateşli, koynunda yatıyor şu an.

Tuğçeye pedifen 6 plus veriyorlar evet bi yaştan sonra calpol fayda etmiyor kuzum

58 diyemeyiz canım onu geçen hafta diyebilirdik
Istersen izne ayiralim
Yok canim bu sefer mezun olmak istiyorum:))
Tamam o zaman en yuksek ne oluyosa oyle diyelim mezuniyete ne kadar gerekiyosa verip mezun olayim İnsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…